regnväder

nu har jag kommit hem från stallet. jag kom dit vid ett, vanessa och linn var snälla och mötte mig halva vägen, även fast de regna och vi blöta. man vet aldrig om blottaren kommer, läskigt! väl framme vid stallet så gick vi upp till smedjan och gjorde klart hästhuvudet. sen gick jag till conman och då skulle inger rida. när dom kom tillbaka borstade jag på honom, sen fixade jag de sista innan jag åkte hem.
mamma och jerry skulle äta kött, och jag vägrar. så nu har jag ätit fem mackor. men nu ska jag titta på idol, sen är de fredag hela veckan.
imorgon är de stallet igen som gäller, fast de är ingen ridning. tråkigt.

plugga & stallet!

vaknade vid halv nio ungefär, har ätit frukost och ska snart duscha.
sen är de bara börja plugga, måste faktiskt få nånting gjort!
sen åker jag till stallet så jag kommer dit vid 2-3 :)

plugga eller stallet?

idag vid tio när jag och jessica kom till stallet gick vi till smedjan och fortsatte på våra hästhuvuden. gjorde nästan klart spirit, måste bara sy fast den på nån annan grej. satt där i flera timmar,
vi kollade när dom tre nya hästarna kom och en är otroligt lik leia.. </3
vid tre gick jag och åt lunch, höh. sen borstade och fixade jag allt till conman.
sen fick jag rida ist för jennifer för att hon inte skulle komma, först fick jag grå. men alexandra var otroligt snäll och bytte med mig så jag fick banjo :) gillar att rida honom, och de gick mkt bättre än sist. måste bara hitta dedär lilla extra!
sen gav jag maten till alla där uppe och sen åkte jag hem.
imorgon har jag planerat att jag skulle stanna hemma och plugga, men vill verkligen till stallet. men måste ändå plugga, båda känns lika viktigt (a) åh. vet inte hur jag ska göra.. hjälp mig!

vila i frid wicher <3

vem talar sanning?

idag har jag varit i stallet, åkte dit med jessica. när vi kom så var conman ute i hagen, tog in honom vid tolv. medans han åt lunch så drev jag och jessica lite med sanna, orkar inte skriva vad vi gjorde, men vi hade iaf kul!
sen borstade jag på conman, tills berit skulle tömköra. då mockade jag sen gick jag och tittade lite på c.
när dom var klara gick jag lite med honom, tog in honom igen fixade de sista innan jag och j åkte hem igen.
inatt är de övernattning i stallet, första gången jag inte är med sen jag började på brs, tråkigt faktiskt.
imorgon ska jag till stallet igen, ska ta hand om conman, försöka göra klart hästhuvudet på spirit till dendär tavlan, och kolla på jessias lektion!


bild på mej och conman som vanessa tog,
(ursäka minen, höh!)

city

idag vid halv ett tog jag och vanessa tåget in till stan där vi träffade moa och vikkan. blev jätteglad när jag såg dom, har saknat dem otroligt mkt!
vi gick runt rätt länge innan vi hittade nånstans att äta. först gick vi in på nått ställe och åt nån macka, sen gick vi vidare och satte oss på en cafe i gallerian och åt muffis. vi satt där länge och prata om allt möjligt. sen var jag och v tvungna att gå på toa, och v vart jätte facinerad av handtagen som lös.
innan vi skulle åka hem ville vi ha kort på oss alla, vi tänkte först fråga nån okänd om den kunde ta kort, men ingen vågade. så vi använde den smarta självutlösaren, alla som gick förbi kollade på oss.
sen sa vi hejdå och jag och v tog tåget hem, nu håller mamma på att baka bullar!
imorgon är de stallet & conman som gäller!


emoblick från mej, usch!

god morgon

vaknade för ca 2 timmar sen, har duschat, ätit frukost, klätt på mig och sminkat mig.
nu väntar jag bara på att tiden ska gå, bussen till tumba går inte förns om ca 40 min.
i tumba ska jag möta vanessa, sen åker vi till stan och där ska vi träffa moa och vikkan.


här är en bild på oss fyra från bygget <3

härliga lov!

hej alla vänner!
idag har jag varit i stallet, när jag kom var conman ute i hagen. så jag gick runt med josefin en stund. sen vid 12 tog jag in honom, medans han åt lunch så var jag i smedjan och kollade när de var tårtbakartävling. sen när dom skulle bedöma hjälpte jag till att smaka, kelly, angelica och viktors var sjukt god! sen borstade jag på conman, tills berit skulle rida för lars. då gick jag ner och kollade på den fina hästen :) sen när hon var klar gick jag lite med honom, sen svampade jag av honom, sen skulle jag hem. så jag gick ner till jessica, men sen var mamma seg så jag väntade länge. tillslut kom hon så vi åkte hem. nu har jag precis ätit, såg att vi hade glass här hemma så jag ska äta de med massaaa kolasås!
måste bara säga att de är så härligt att vara i stallet nu när de är lov, de är så härlig stämning. älskar er alla tjejer! ni vet vilka ni är <3
imorgon ska jag åka in till stan med vanessa och träffa moa och vikkan, om inte vanessa bangar..


gillar bilden, för att conman ser så "osmart" ut. bästa häst <3
vanessa som fotade!

stallet hela dagen

idag som nästa alla andra dagar har jag varit i stallet och tagit hand om conman, kollade lite när han hoppade på kvällen.
dagens roligaste var att jessica hoppade cooper, haha. så kul att kolla på, jag och linder fick lite underhålling. men hon var duktigt, och cooper tyckte nog de va riktigt roligt! :)
de hände typ inger mer speciellt, imorgon ska jag till stallet igen.
nu har jag inger mer att skriva,

stall

idag red jag lektion och hade nikita. riktigt länge sedan, ibörjan var hon bara jobbig, men sen när jag "hittade de som vi hade förut" som anna sa så gick de bättre! kan tänka mig att ha henne på hoppningen efter som att jag känner mig ganska säker då.
sen gled jag runt med mina kära vänner, vanessa, jossan och jessica. tog hand om conman, och fixade allt till honom också <3
jag och jessica fixade praoplats också, så anna vart glad!
nu ska jag rensa min bdb från alla pinsama bilder och texter, usch!

make it better

hemma igen, med hål i öronen som en liten flicka (de gjorde inte så ont) och nyklippt hår, som inte syns nån förändring på.
förresten är de ju höstlov nu, underbart! :D

tekniska museet

idag har jag varit på tekniska museet med några klasser från skolan, att gå runt där inne och titta på allt var ganska tråkigt. men allt annat var kul! när vi åkte hem stannade jag, jessica, olivia, carro och jossan kvar i stan, och linus på kanten. gick runt där och kollade på lite kläder. sen åkte jag, c och j hem. nu sitter jag här och äter. ska snart åka till vårsta och klippa mig/ta hål i öronen, hoppas de blir bra!
vila i frid pommery, finns här för alla som stog honom nära <3

tuppar

hej på er alla fiskmåsar!
idag har jag varit i skolan, har jobbat med bild heeela dagen. halva 8an och hela 9an var borta så de vart helt dött.
efter åkte jag och j till stallet, skulle ingentligen inte dit, men sen blev de så iaf. berit red när jag kom, så jag skrittade av conman, sen svampade jag av honom och fettade hovarna. sen gick jag runt och gjorde massa andra grejer. kollade på jessicas lektion och borstade lite på conman. nu ska jag duscha!
imorgon ska vi till tekniska med skolan, döden.


älskade c <3

lille finger

skolan idag var helt okej, redovisade tekniken (ångmaskin). läraren tyckte typ att vi (jag, mickis, jennifer) var helt dumma i huvudet, jag kunde ingenting om ångmaskinen. hade matte kp, och nån inför prov i kursen.
efter skolan åkte jag och jessica till stallet. borstade på conman som var skitig. sen hände inte så mkt mer,
men tror jag ska till stallet imorgon också, om jag inte dör av trötthet. har inte sovit ordentligt på länge, är sjukt trött.
måste bara berätta att mitt peckfinger dog idag, råkade klämma den i saxen, stackarn. de gör jätteont :O
måste också berätta att jag ska ta hål i öronen på fredag, mobbat :) men jag var tvugnen att skära i örat när jag hade hål förut, så jag har haft ett "uppehåll" (a)
nu ska jag chekka tv, greys a. olivia bestämde (;


ännu tröttare

nu har jag precis kommit hem från stallet, innan jag red tog jag hand om conman <3
hade nova på specialen idag, uschusch vad dåligt de gick. hemskt dåligt! damp,
har kännt mig riktigt värdelös på att rida dem senaste gångerna, jag borde inte rida i specialen..
nu ska jag duscha och sen sova.


trött är ordet

suck, hela dagen har gått åt till att plugga. och de har inte gett nått vidare resultat för de är sjukt svårt!
nu ska jag duscha, och fixa iordning mej, sen kör mamma mer till stallet.
ska ta hand om conman, och sen på kvällen är de specialdressyr, vet inte vem jag vill ha eller kommer få.
men vi får se om jag orkar skriva när jag kommer hem..

skola

hej fiskpinne!
idag har jag varit i skolan. har fixat min rest på ma provet, varit på eng kp och jobbat med bild. sen hade jag ph, först med olle som skulle gå igenom hkk, och jag förstod ingenting. sen med jessica, jag dör. skolan är hemskt jobbig.
nu har jag precis kommit hem från maxi, var där och handla med mamma, igen.
snart ska jag äta lax, underbart gott! :)
imorgon har jag hemstudiedag, usch. ärligt är de jättejobbigt, för vi har så mkt i skolan att jag hellre är där och jobbar. och på fredag missar vi också en skoldag för då ska vi åka till tekniska. sen har vi haft hem/studiedagar så mkt nu.. vi fick iaf som uppgift att skriva massa grejer om hur man tvättar miljövänligt och annat tråkigt.

tårta

idag kom jag till stallet vid halv elva, conman var ute i hagen så jag smörjde alla hans grejer. vid tolv tog jag in honom, söt häst. borstade och fixade allt annat <3
farmor och farfar hämtade mej vid kvart över ett och då åkte vi hem till pappa och firade pin. åt tårta och massa annat gått. sen körde vi nån frågegrej men sjukt svåra frågor, sen lekte jag lite med lina., och sen åkte vi till en kinaresturang och åt.
nu har jag precis kommit hem. är sjukt trött, ska duscha när mamma är klar, sen ska jag nog sova, kanske.
imorgon är de skola som gäller, vet inte vad jag ska göra efter de, nån som vill göra ngt? :)


här är en bild på conman som vanessa tog igår,
sjukt fin! se fler i hennes blogg; vannu.blogg.se

i <3 dressyr

hejsan!
idag kom jag till stallet vid halv 9. 20 i valde vi, anna frågade om jag ville ha den nya, vad den nu heter, men ärligt vill jag inte rida den.. så jag valde sist igen. fick saga och vi hade dressyr. trodde att de skulle gå pissdåligt, men de gick ganska bra. även fast de är första gången jag rider henne seriöst, men jag är nöjd :)
efter lektionen gick jag mest runt med min kära vän linn. nångång vid 11 gick vi till cafetrerian och åt tsm med vanessa och jossan. sen kollade jag och linn på lektioner, ruby mådde så dåligt att hon inte kunde rida. hoppas hon blivit bättre nu.
vid 12 tog jag in conman, och han var lika söt som vanligt och kom i full galopp när jag ropade. sen borstade och fixade jag till honom.
sen fick jag höra att vanessa hade sin kamera med sig så hon fick ta bilder på conman, vart några riktigt fina bilder :) jag kan ladda upp några här när hon skickat dem till mig.
Vid kvart över 3 hämtade mamma mig och så åkte vi och kollade på jerrys hockeymatch. de var kallt!
imorgon ska jag till stallet igen, men måste hem tidigt. redan vid halv 2 för att jag ska hem till pappa och fira pin.

princess leia

satt vid min data idag (sitter alltid vid mammas) och hittade gamla bilder på världens finaste prinsessa.
åh, saknar henne otroligt mycket. om cirka en månad så var de ett helt år sedan hon lämnade brs.
jag kommer ihåg allting som om de va igår, den värsta tiden i mitt liv. jag var helt förkrossad.
jag hoppas hon har de bra nu, hennes ägare är väldigt svår att prata med, och de verkar helt omöjligt att få komma och hälsa på. men jag ger inte upp, hon får tycka att jag är jobbig, men jag gör allt för att få se leia och säga hejdå på "riktigt" en sista gång.
jag älskar faktiskt henne <3


ge mej sommar igen

okej, jag har märkt att bloggandet inte riktigt är min grej, så jag kommer inte kunna uppdatera varje dag. som när jag tex kommer hem sent från stallet, men jag ska försöka hålla igång lite iaf.
idag har de varit äckligt kallt, och de regna massa. så min mascara rann i hela ansiktet och min lugg vart typ helt svart av den. så jag tvättade bort mascaran helt och gick utan.. längtar verkligen inte till vintern.
missade min idrott pga att tekninen som ska redovisas imorgon, så jag har försökt jobbat lite med den. men allt jag fick gjort var att rita en bild på en ångmaskin. efter lunchen så satt jag i macken och jobbade med eng, gjorde klart veckans mål.
hemma har jag ätit, städat lite i rummet. som forfarande inte är klart sen jag bytte rum med min brorsa.
nu ska jag fixa en grej med bilder mamma ska skriva ut, sen ska jag ta tag i rummet igen. pusss

tisdag

och idag, var jag först i skolan. på morgonen jobbade jag klart med mitt sv mål för veckan, efter lunch fick jag inte så mkt gjort, men jobbade lite med bild.
efter skolan åkte jag till stallet, där tog jag hand om conman. <3
sen hände de inte så mkt mer, åkte hem nångång vid 6 kanske, då åkte jag och mamma till maxi och handlade lite.
imorgon kommer min dag ungefär så likadan ut! men nu ska jag sova, puss

buse!

orkade inte skriva igår när jag kom hem, men här kommer lite om min måndag.
i skolan hade jag förts eng kp, jobbade med mitt summercamp.. efter lunchen var de so/no prov. de va svårt, men jag svarade på de flesta frågorna.
efter skolan åkte jag, mamma och våran granne till hennes kompis som har massa hästar, och de va en häst som dom behövde nån som red seriöst på lite varje vecka, eftersom att hennes lilla dotter bara rider ut i skogen på den. så jag var där och provred, men nej tack. hästen, famlijen och hela gården var helt skum. hästen gick knappt att trava på utan att den typ stannade och vägrade gå framåt. självklart testade den mig, men de var inte direkt så att den gav upp efter nån timme. och de va inte heller direkt så att hon kollade och kunde berätta hur hästen var att rida och vad jag kunde tänka på eller nåt sånt. utan hon gick runt och tog hand om alla sina andra hästar. sen efter att jag skrittat och travat lite så tröttnade jag och slutade rida, då kom hon och frågade vad jag tyckte. jag berättade att jag tyckte att han var väldigt svår och bestämmd att rida. då vart hon helt förvånad och sa att han var hur snäll som helst när hennes dotter red. men de kanske beror på att jag kräver lite mer av honom, och då sa hon att man inte kan kräva hur mkt som helst, men innan jag började rida berättade hon hur hårt tränad hästen hade blivit tränad, och hur duktig den va, och blabla. sen efter berättade hon att hästen nästan aldrig går på ridbanan jag red på, så han tyckte allt va lite läskigt, lixom!? jag märkte de, hästen vägrade gå i vissa hörn, och den bocka hela tiden, faktiskt så jag rammla av en gång också (a) om inte hästen vore så otränad och så lite seriöst riden skulle den varit jättefin!
nu måste jag avrunda, mamma tjatar om datan. skriver om idag, tisdag, ikväll.

tiden går fort när man har kul

idag vaknade jag klockan 11, och de kändes som att hela dagen hade gått. för jag brukar aldrig vakna så sent. men jag var väl bara trött efter igår.
idag har jag varit i stallet, som alla andra söndagar. jag kom dit nångång vid ett, så conman var redan inne.
så jag borstade lite på honom, sen hade jag och jossan superproffsig lektion för sofi och quarage. efter det gick jag mest runt med dom och kollade på tävlingarna, sen var klockan redan typ kavrt över fem, så jag borstade lite till. sen åkte jag hem.
tiden gick otroligt fort idag, men nu måste jag duscha och plugga för vi har prov imorgon, men har verkligen ingen ork alls..


<3

conman var en duktig häst!

igår orkade jag inte skirva, men jag var först i skolan, sen sovde jessica hos mig.
idag ringde väckarklockan kl 5, jag kände mig helt död, men till slut kom jag upp. så vi fixade iordning oss och åt frukost, och sprang till bussen.
vi kom fram till stallet vid halv 7, så jag borstade på conman, tills inger och berit kom och gjorde iordning honom. sen tittade jag när berit och conman red fram, han såg jättefin ut :) inne på banan var han också fin, de gick nog inte riktigt lika bra som i söndags förra veckan. men han låg på första plats under hela klassen, trotts att han var första startande av 40 stn. när hon ridit klar gick jag lite med conman, tog in honom igen, och borstade av den värsta leran.
sen började våran teori, vi fick nått papper som de va lite frågor om dressyrtävlingar, de gick ganska snabbt att göra dom.
sen tittade jag på tävlingrna, åt massa godis, borstade och fixade till conman och hängde runt med alla andra.
sen var de prisutdelning, och conman vann! stolt skötare (a) han tyckte de va lite läskigt med ärevarv, han har ju aldrig haft en rosett på sig heller, söt häst <3 efter tog jag ut knopparna och släppte ut honom i hagen, tog in honom vd tre igen. då borstade jag igen, och fixade annant också. åkte hem nångång vid kvart över sju.
imorgon ska jag till stallet igen :)
bara så ni vet, så saknar jag vanessa. men hon kommer ju hem imorgon :D<3 nu ska jag duscha, puss


bästa conman efter prisutdlening med blågula rosetten :)

moa kalström <3


grattis på födelsedagen bästa moa, jag saknar dej massor!
hoppas du får en bra födelsedag <3

jag älskar conman

idag i skolan så har jag haft idrott, vi skulle sätta upp tält. och de var äckligt och blöt. men de gick rätt så snabbt!
efter lunch satt jag i macken och jobba matte, och de var tråkigt. så jag sjöng lite. men de va ingen som uppskattade de..
sen åkte jag och jessica till stallet. när vi skulle äta "tvingade" anna oss att göra såndära hästhuvud till dendära tavlan eller vad de är. så jag började lite och gjorde spirit, hah.  men vi mat var kall då, och sen värmde jag den igen, så den vart helt hård, så jag åt inte den. sen tog jag hand lite om conman och kollade när jessica red, och rammla av, jag visste att hon skulle göra de, haha ;D (a) <3 sen borstade jag lite till på conman. <3 kollade på lektioner innan jag åkte hem!

har äntligen fått reda på mera, så jag kan bara säga att jag längtar massa tills på måndag!
säger ingenting mer här nu, ni får veta på måndag.

mån, tis & ons

hej alla köttbullar
om ni undrar varför jag inte har bloggat på länge så är det inte för att jag har tröttnat, utan bara för att mamma var på nån kursgrej med sitt jobb och hon har haft datan med sig.
kan skriva lite om dom dagarna nu ist!
i måndags var jag i skolan, kommer inte ihåg vad jag gjorde. jessica sovde hos mig på kvällen.
i tisdags var jag först i skolan, satt och jobba i macken med elias och rasmus. sen var jag i stallet, tog hand om bästa conman. sen på kvällen var de specialdressyr, hade bästa spirit. och de gick väl lite bättre änn sist, men ojoj vad mkt de är att jobba med! <3 på kvällen sov jessica här igen, och vi fick veta att nån blivit våldtagen och mördad här i salem. panik vi fick!
och idag har jag som vanligt varit i skolan fick förresten veta att dedär med att nån blivit mördad inte va sant..  men iaf, hade matte kp, läraren sa till min lärare att jag var bäst på kp:t (a), slutade vid 12, för vi har halv hemstudiedag. men åkte till stallet, och har tagit hand om conman. han låg ner när jag kom, sötnos. världens bästa häst! <3
nu måste jag jobba med matte, suck.
hade helt glömt att vanessa skulle bort, hade lixom ingen koll eftersom att jag inte haft nån data. hoppas hon hare bra iaf, <3<3<3

stallet

idag har jag varit i stallet, conman och berit tävlade idag (träningst.) och de gick jättebra för dom. han var verkligen jättefin! dom fick hela 75 procent och de är conmans bästa program! dom vann sin klass också :)
hoppas de går lika bra nästa helg också!
borstade och fixade med honom före och lite snabbt efter, åkte hem nångång vid halv 7.
imorgon är de skola som gäller, jessica sover nog hos mig imorgon också :)
nu ska jag leka smart och fixa lite grejer. bye
vad som änn händer så finns jag alltid här för dej sofi! <3


bilderna på conman är från huvfudsta, inte från idag!

ridning

var i stallet tidigt och red lektion. jag valde sist och vi hade hoppning. jag fick ivan och han var supersöt! jag kan inte säga att de gick dåligt direkt, för jag satt ju iaf kvar! han var så duktig, de va lite kul att hoppa! skrattade massa när jag red, för jag tänkte hur de såg ut. de gick ju inte snabbt direkt. fast vi hade inte anna, utan vi hade elin. så vi hoppade typ 50 cm, men jag förstår henne, hon vet ju inte hur högt vi brukar hoppa. men de gjorde inget för min del (a)
efter ridningen gick jag och åt med linn, efter en lång väntan tog jag in conman från hagen. sen borstade och pussade jag massa på honom <3 lindade hans ben inna jag åkte hem, för berit skulle rida.
imorgon skulle han visst bara vara med på träningstävlingen, så de är ju ingen "riktig tävling", eller vad man ska säga. men hoppas de går bra, för då får han tävla nästa helg också!
men nu ska jag duscha, sen åka till mormor och morfar och äta :)
pusss


fredag hela veckan

igår orkade jag inte skriva när jag kom hem så jag skriver om min fredag idag ist!
var först i skolan, på morgonen hade jag först bild. nu börjar jag bli klar med att "tälja" sen är de massa annat som ska fixas på min soffa. sen gick jag på sv kp, och skrev klar dialogen. sen var de lunch, kommer inte ihåg om de var gott elr äckligt. sen skrev jag slutreflektion till svenskan, och sen gick jag och skulle redovisa. men läraren var jätteseg, så jag hann inte för jag var tvungen att gå en stund till macken. där jobbade jag lite matte, och mina vänner elias och rasmus var också där, trevliga människor. haha!
efter skolan åkte jag och mamma till farsta och handlade lite grejer. tack för att jag fick allt mamma!

detta fick jag med mig hem:
svarta stövlar från dna, 500 kr
linne från jc, 150 kr
marinblå kofta fråm jc, 300 kr
svart läder(?) väska från accent, 350 kr
svartgrå mössa från bik bok, 130 kr
vit halsduk från bik bok, 130 kr
maybelline mascara från h&m, 135 kr

jagärsmartibland

hej fisk
idag har jag varit i skolan, på morgonen var jag på "inför provet" grej, jag kände mig jättesmart för jag kunde så mkt. men när vi väl kommer göra provet sen så kommer jag inte kunna nånting. till lunch vart de soppa, och sen fick man bröd och päron. tog 2 bröd och 4 päron, fast igentligen får man bara ta en av varje. men grabben som satt där och skulle "vakta" så man inte tog flera sa ingenting. sen gick jag på bild ws, de va trevligt. min soffa är väldigt jobbig att göra, men fick lite hjälp av frejd. snart måste jag få den klar! på återsamlingen var jag övertrött, så jag kunde inte vara tyst.
sen åkte jag och jessica till stallet, satt i smedjan när jessica och saris åt, men jag var inte sugen på nudlar. usch vad jag har tröttnat på de. sen borstade och gosade på världens finaste häst! kollade när jessica red sunny, (; sen fixade jag de sista, hämtade mina grejer sen satte sig vi i ridhuset och kolla lite medans vi väntade på jessicas farfar.
nu är jag hemma, helt ensam. hoppas mamma kommer snart för de börjar bli mörkt! (a)
juste, conman ska tävla på söndag. :) dom har inte frågat om jag vill följa med, men dom gör kanske de på lördag!


stall

idag har de varit en sån supermysig och bra dag, sånna som man vill ha flera av, varje dag!
kom till stallet vid tolv, då borstade jag på conman för berit skulle rida efter att hon ridit riella. och sen kände jag mig tvungen att fixa hans långa och tjocka mann, så nu är den tunnare och lite kortare. fixar klart allt ordentligt i helgen. men iaf, sen gjorde jag iordning conman, berit tog honom, gick ner till ridhuset och red och jag kollade, jättefin! sen skrittade jag av honom. sen tog jag upp honom till stallet igen, tog av sadel och allt och smörjde. sen började alla människor komma, så gick och åt med jessica, lina och lite vanessa. sen har jag bara borstat massa. kollade när jessica red på kvällen, hon hade rocky. åh vad sugen man blir på dressyr. död åt hoppningen på lördag..
conman har varit helt underbar idag, sötnos <3
nu har vi fått hem bilen :) men ska duscha och sova nu, godnatt!


god morgon!

vaknade för en stund sen, har hunnit äta frukost och duscha. snart ska jag torka håret och sen åka till stallet och ta hand om finaste conman :)
jag har glömt att berätta attvi har köpt en ny bil, eller vi har inte betalat den ännu. men så fort vi får pengarna från försäkringen så hämtar vi bilen. pengarna borde komma idag eller imorgon!
men jag skriver nog mera ikväll, puss

RSS 2.0