utvecklingssamtal

sådär ja, nu är jag hemma från utvs., de gick väl hyffsat bra. men nu gäller de att jobba hårt!
tänkte berätta lite om vad som hände i skolan, om nån är intresserad..(?) hade bild på morgonen, vår uppgift är att designa en sittmöbel, typ stol eller soffa. manulina tyckte att jag kunde göra min av trä. så jag fick en stoor träbit som jag fick stå och "hacka" i, sjukt jobbigt för armarna och de känns lite mera som träslöjd. men jag tror nog de kan bli bra!
till lunch fick vi nån skinsås, uschusch. så jag åt bara makaroner. hm, kanske ska bli demivegeterian, undra om mamma skulle gå med på de?
efter lunchen satt jag i macken och jobbade engelska, fick endel gjort.
nu ska jag äta, falukorv med makaroner..

29 sep

glömde skriva igår, men:
var i skolan som vanlig, mitt schema blir väldigt tufft! kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde igentligen.

men jajaj, de jag skulle skriva var att vanessa fixade min design igår, supertack :D
jag kom precis hem från skolan, men ska snart tillbaka igen och ha utvecklingssamtal. därför är jag inte i stallet heller, men imorgon är jag ledig, så då ska jag dit tidigt! härligt :)
ska åka nu, ciao


V <3

28 sep

stallet idag som vanligt, de va inte mkt folk där, de flesta var på vallen. hade iaf sofi där som jag kunde hänga runt med :) annars fixade jag massa med conman. söt som vanligt när jag skulle ta in honom, då kom han galloperandes. :) sen gick jag och sofi till vallen och åt, och titta lite på tävlingarna. sen gick vi tillbaka till stallet, då borstade jag på conman för berit skulle rida. kollade när hon red, fina häst <3 efter gick jag lite med honom, inne igen svampade jag av honom och fettade hovarna. sen kolla jag på stallvärdsridningen, hah. sen gick jag upp igen och smörjde conmans grejer. borstade och pussade massa, sen gav jag och berit maten, sen kom morfar och hämtade mej. nu har jag precis ätit! imorgon är de skola igen, jag dör vad jobbigt! jag ska till skärholmen i veckan, ska köpa kläder. :) missa inte "hål i väggen" kl 20.00 på 6:an. (;


älskar bilden, och hästen <3

<3

juuuuste, glömde berätta att jag har anmält mig till nybygget nu :D fatta att jag längtar massa!
kul kommer de bli, med vanessa, jessica, moa, vikkan och alicia :) <3

åh vad jag saknar arnie, <3

opss

förlåt att jag inte skrivit på hela veckan, men jag har inte haft tid och ork, sen har de blivit många sena kvällar i stallet.
men jag kan skriva kort vad jag gjort i veckan.
måndag:
först skolan, sen följde jag med jessica till södertälje när hon pierca sig. på kvällen kollade vi på fjorton suger.
tisdag:
skolan, hade skoljoggen. gick hela vägen med olivia, jessica, jesper och linus. sen stallet, tog hand om conman. red specialdressyr på kvällen. hade spirit <3, galoppen var svår, som vanligt!
onsdag:
skolan, sen stallet och borsta massa på conman <3 jessicas red på kvällen så de vart sent.
torsdag:
skolan igen, sedan stallet, och massa conman. <3
fredag: skola som vanligt. jag och jessica köpte glass som vi firade med att äta på ås. sen var jag med jessica, vi kollade på nån seg film. sen kom famljen fasgerhov hit, dom ska vara här hela helgen...
lördag; red spirit, vi hade markarbete. allt var katastrof, så fort de kommer fram hinder blir jag osäker och rider som en nybörjare. men spirit kämpade på och var duktig som stog ut med mig! söta ponny <3 sen har jag mest fixat lite med conman, kollat på lite tävlingar och massa annat.
imorgon blir de stallet och conman igen :)
förresten, grattis på föfelsedage olivia! :D <3<3

20 sep

igentligen orkar jag inte skriva, för jag skriver alltid så långt. men nu gör jag de iaf..
var i stallet och red på morgonen, fick spirit och vi hade dressyr, tur nog! spirit var jätteduktig, vi gick på småsmå volter i hörnen, i trav och galopp. de gick bra. anna sa lite grejer som faktiskt stämde bra. ballt! efter ridningen fick spirit massa äpplen. vi börjar få tillbaka allt bra vi hade förut, världens bästa ponny, med arnie <3 sen gick jag runt med vanessa i en timme tills jag tog bussen hem, conman kom precis in när jag skulle gå. sa hej till honom, hann inte fixa nånting. när jag kom hem duschade jag och fixade iordning mej. sen kom farmor och farfar och hämta mej och vi åkte hem till pappa för att lina fyller tre år. söt unge. vi åt smörgåstårta, tårta och massa annat gott. sen lekte jag lite med barnen och prata lite med dom vuxna. hah :) kul att träffa alla fyra vovvar igen! fick hundra kr av f&f också, de behövde jag (a)
nu är de mörk och läskigt hemma. ska ladda upp lite bilder från idag. sen ska jag ta nånting och äta, och se om de finns nått kul på tv. imorgon blir de stallet och massa conman <3

  
crita,                    vanessa,                         lina,
jag och spirit, ridläger 07 <3

19 sep

sitter är hemma, helt ensam. allt är tyst, och de börjar bli mörk. jag dör, vad läskigt de är här hemma.
jag kan skriva lite om min skoldag, de kanske blir sådär långt som vanligt, me de är bara för att jag har tråkigt.
samlingen började 8.30 som alla andra dagar, efter den var de fotografering. hade på mig koftan ag köpte igår, ett vitt linne under och blåa jeans. skulle först sitta, men nån var tvugen att sitta på golvet och jag erbjöd mig direkt! vi fick ta typ minst 15 klassfoton för att vissa med glasögon är så sega. tror inte jag blundar iaf! sen tog vi enskilt foto och de vart jättefult. efter allt fotande skulle nästan alla ha sv kp, så jag gick till balla jens och linus. när olivias kp var slut så började mitt, min läraren kom aldrig. och precis innan så sa hon till mej "vi ses om 5 min", skum brud. så jag gick tillbaka till jens, linus och olivia. sen var de lunch, så jag ställde mig i kön med mina kära vänner olivia och david, men han dissade oss och kom in långt före oss. vi stog i kön i 20 min, och de vart asvarmt att stå där. de va pannkakor till lunch, men sylten var typ som soppa och bara rann. efter luchen gick jag och olivia lite, sen mötte vi på nån tant i skolan som delade ut konfapapper, sen sa hon att vi skulle få en present. trodde de skulle vara godis, men de va bara nån dum liten ängel-reflex. sen satt jag på kurs ws, de var tråkigt. jag orkade typ bara två frågor. sen när den slutade gick vi ner och kollade när grabbarna (haha) tog skolfoto. mkt fint, men vi kom en kvart försent. så vi fick kvarsittning, men tar den nästa vecka ist. på återsamlingen spelade jag in en halvtimmes lång film. sen gick vi till tumba, alla tog tåget så jag gick där ensam med filip till bussarna. pinsamt. men maja och veronika räddade mig, sen kom bussen. nu har jag bara suttit här hemma, och skrivit mitt lååånga inlägg. imorgon är de ridning, tror inte vi har dressyr. så jag vet inte vem jag vill ha.. sen ska jag somsagt på kalas. nu ska jag laga mat..


18 sep

förlåt för dålig uppdatering, eller typ en dag (?) igår var jag i skolan, sen åkte jag till stallet och tog hand om conman.
idag har jag också varit i skolan, men har inte hunnit plugga nånting. har haft cafeterian med frejd hela dagen. först på morgonen, känade massa med pengar, nog för att ekrem stog där hela tiden. sen gick vi till idrotten, vi hade orgentering i harbro. gick med jessica, olivia, carro, jossan och amanda och bella ibland. men vi höll typ på att dö, vi tappade bort oss och gick och gick men kom ingenstans, vi ittade typ bara en kontroll. efter en lång tid såg vi en lyckstolpe och sprang för livet.. jag och jessica tog inte samma väg dit som dom andra, så vi sprang i typ 50 cm tjock mossa, + att de var vatten vi gick i. så mina skor och min tröja vart helt blöta. vet inte hur jag lyckades men.. sen fick jag ett sår på benet som blöder. men tillslut hittade vi vägen hem, och när vi gick hem hittade vi massa kontroller, bara för att vi inte letade då *suck* när vi kom tillbaka till skolan åt vi lunch snabbt, jag tyckte inte de va gott. men jag är väldigt kräsen. sen var de dags att stå i cafeterian igen, smakisen tog slut snabbt, men vi fick inte in så mkt pengar, host ronja.. sen var de återsamling hos fadder. sen gick vi till tumba, fick en krona av min "kära vän" björkis, hans nya smeknamn. made by me, jättefint va? :) köpte en klubba sen tog jag och olivia bussen hem. när jag kom hem somna jag när jag åt och kolla på tv, pinsamt. nu har jag precis kommit hem från skärholmen, har köpt en tjock kofta. mamma var tvugen att be hon i affären klä av skyltdockan för de va den enda i min storlek. mamma har hyrt en bil på ok (?), otroligt otroligt pinamt ful bil :O
i helgen ska jag vara helt ensam hemma, jag dör. vad läskigt! nån som vill sova hos mej fre-lör? (ska upp tidigt och rida på lör) nu ska jag äta, missa inte "vem kan slå filip och fredrik" ikväll kl 21.00.


16 sep

imorse när min klocka ringde så läste jag tiden fel så jag trodde typ jag var en timme försenad. men sen typ låg jag och tänkte lite, och kollade igen. och såg att jag inte var sen upp. så jag fixade iordning mej, orkade inte ta tåget idag, så jag tog bussen. men den va typ 10 min försenad. när jag kom till skolan lyckades jag hamna i cafeterian iaf, så jag vart tvuvngen att stå där, och de va inte så hemskt som jag tänkt mej. me missade att gå till macken då. tills lunch var de äckelmat. tog vegetariskt, men de var typ bara spagetti. efter lunchen kunde jag inte jobba, hela skolan stank ko skit. jag, olivia och några från hockeyklassen satt oss i ett rum, men sen vart vi utskickade, sen satte vi oss i ett annat rum och då skickade dom ut oss därifrån också, sen satte vi oss ute i blåa redaktionen, där de va eng ws. men tydligen störde vi väldigt mkt, så en lärare fick damp, och de va jättekul! satt där och "jobbade" matte. när skolan slutade gick vi till tumba, var först inne på h&m, sen kom vanessa till bussarna så jag gick ner till henne. sen åkte vi till stallet, åt först när vi kom dit. sen har jag mest gått runt med vanessa, borstade och fixade allt till conman, myshäst. sen åkte vi hem. nu har jag precis ätit middag och äppelpaj. ska duscha nu, missa inte "vem kan slå filip och fredrik?" ikväll kl 21.00.


15 sep

denna dag har för de mesta varit tråkig. var först i skolan, hade eng kp på morgonen. jag kände att jag inte kunde nånting.. sen var de äckellunch, som vanligt. sen var jag på kurs ws, och tråkade. men gjorde klart frågorna om franska revolutionen. sen var de återsamling, och sen ph. jag dör för att jag är så seg, fattar typ ingenting i skolan.. jag hatar helt enkelt skolan! skulle kunna vara i stallet varje dag istället, de är min fritid. fatiskt de enda jag gör, men de är där jag mår som bäst! när jag kom hem från skolan gick jag ut med crita, sen har jag typ bara tittade på tv. fixat lite till i mitt rum, men de slutade med att de är grejer över hela rummet, och nu orkar jag inte plocka undan allt igen. jag dör!
nån som vill göra en design till mig, så fort som möjligt? har inga egna bilder till headern..


14 sep

idag har jag varit i stallet och tagit hand om conman. kollade när han hoppade vid 17.30, jätteduktigt! stog i cafeterian med linn, caroline och emma. fast de kom typ ingen och köpte nått. vid halv sju kom pappa och hämtade mej, han berätta att lina fyller år på lördag. och hon ska ha sitt första kalas (men kompisar), ska hjälpa till då. sen på kvällen kommer släkten. lina berättade i bilen att hon hade plockat svamp, och att hon hade pussat en kille på dagis. hah söt :) när jag kom hem så åkte jag nästan direkt igen till maxi med mamma, mormor och morfar. nu har jag precis kollat på hål i väggen. sjukt kul! (a) på fredag har vi skolfoto i skolan, och den här veckan är min och min grupps cafeteria vecka (i skolan asså). men jag ska vägra stå där, dom kan inte tvinga oss. och vi får ändå inget betyg på det.

13 sep

jag och jessica kom upp i tid i morse så vi slapp springa till bussen, som är väldigt vanligt. när vi kom till stallet så var de dags att rida lektion. jag fick spirit och vi fick rida i stora igen. vi tränade lite på avsagtningar och halter. spirit var jätteduktig och kämpade på bra, bästa ponny <3 anna frågade om jag hade övergett nikita, och ja. de har jag nog gjort, men jag håller på att lära mej spirit igen, och jag saknar faktiskt de vi hade. men sen sa hon "men spirit är ju din lilla ponny".  :') <3 vid 10 släppte jag ut conman i gräs, sen gick jag och jessica och åt i cafeterian. sen skulle inger rida conman, när vi stog där sa inger helt plötsligt "kan du borsta tänderna", men igentligen skulle hon säga "kan du bortsa conmans svans". och då skrattade inger och berit massor, hah! när hon ridit iväg, så satt jag i ridhuset och kollade när jessica red coop, hade lite lektion för henne också. cooper vart fin tillslut. sen gick jag med när hon red ut en sväng i skogen. när vi kom tillbaka borstade jag lite på conman. sen åkte vi hem. nu är jag jättehungrig. ska nog äta snart. imorgon ska jag till stallet igen. min grupp har cafeterin också, ska stå där med linn och caroline mellan 12-1.

12 sep

idag har jag varit i skolan som vanligt, på morgonen hade jag kp i svenska. vi va tre stycken i min grupp.. men de va en bra lektion tkr jag! sen var de lunch, superäcklig. men jag börjar bli van med de, och förväntar mej aldrig god mat i skolan. sen satt jag äntligen i macken, och jobba matte. god girl! min lärare hatade mej hela dagen. sen ringde hon hem till mamma för att jag gick tidigare igår. när skolan avr slut gick jag och jessica till donken, vi hade typ fem kronor för lite så hon bjöd oss. sen tog vi bussen till mormor och morfar, för jag skulle plocka upp deras post för dom är bortresta. maja och veronika satt på bussen också :) sen tog i bussen hem, vi missade den men chaffören var snäll och stannade mitt på vägen för våran skull (a) nu har vi ätit, varit hemma hos jessica och hämtat kläder och varit uppe i centrum och köpt bussremsa. snart ska vi kolla på sing a long (; jessica sover här i natt :) <3 skriver mer ikväll!
vila i frid tango

.

natten var helt sjuk. vaknade av att våra "grannar" knackar på fönstrer vid 1 i natt och säger att våran bil brinner. har nog aldrig kommit upp i sängen så fort. sen sprang vi till parkeringen och där är de typ två brandbilar, en polis och nästan hela freriksbergsvägen. när vi kom hade dom nästan släckt allting. men mamma pratade med polisen lite. och sen hände de massa grejer. som jag fattade de hade två idioter (två killar) försökt själa bilen brevid våran, men sen misslyckades dem och tände eld på den bilen istället. och de spred sig till våran bil. så nu har vi inte mkt kvar av den.. de fanns en person som såg när dom tände på bilen och gick ut, men då sprang dom iväg. dom hade typ svarta munkjackor, men hur många har inte de igentligen..?


11 sep

imorse orkade jag inte gå upp, för jag somnade inte förns vid 4-5 i natt. så jag hoppade över morgonsamlingen och kom senare till skolan. när jag kom dit hade vi idrott, tur nog hade vi teori. till lunch var de soppa. sen fick man mjuka bröd och äpple. men de va typ margarin ist för riktigt smör. jätteäckligt! efter luchen gick vi mest runt, gjorde en sp dialog på typ 10 min. jag, jessica och olivia gick hem lite tidigare. orkade verkligen inte vara kvar. jag och olivia tog bussen från tumba. jessica åkte till stallet. när jag kom hem gick jag ut med crita, tittade även in i bilen. och crita var smart och satte sig i allt sot. så hon vart helt svart ;b sen satt jag typ vid datan, sen såg jag att mamma hade kommit hem och var ute vid bilen. så jag gick dit, hon plockade lite grejer som "överlevde". mina solbrillor och min mp4 hade inte brunnit upp. men min mp4 var typ dränkt i vatten så jag tror inte den kommer funka.. sen kom ulrika, hon skulle ringa och prata med dendär tjejen och fråga när vi kunde komma. (dock inte denna vecka) men nästa vecka kanske vi hälsar på. (jessica fattar) sen kom bergningsbilen, som hämtade våran bil. nu har jag inte gjort så mkt, ätit tacos. ska fortsätta titta på idol nu, sen efter är de filip och fredrik. sjukt kul!


:@

jävla idioter, ni är fan helt dumma i huvudet!

hemsk natt säger jag bara, nu måste jag fixa mej till skolan. är redan sen.
skriver om min natt när jag kommer hem igen..

10 sep, rip

hejsan!
idag så missade jag, jessica och olivia tåget. så vi kom försent, men skumt nog fick vi inte kvarsittning! sen så var allt typ helt galet, för att jorden kanske skulle gå under. när morgonsamlingen var slut satt alla typ kvar i klasrummet för att se nyheterna, ochd dendär grejen skulle starta halv 10. men ingenting hände med jorden iaf! sen gick jag och frejd på ma resurs. och de va också skumt. sen var de lunch, nån äckelgrej. som inte gick att äta. maten suger i skolan, därför kan jag heller inte koncentrera mej på em. satt en stund på kurs ws, men fick inte så mkt gjort. jessica rita massa grejer på min arm istället. sen åkte jag till stallet med jessica och vanessa. sen mötte vi jossan vid hågelby. när vi kom till stallet så såg vi anna, och tänkte att vi kunde prata med henne om när vi kunde åka och hälsa på love. men fick istället veta att han tagits bort. började gråta direkt, kan inte fatta att jag aldrigaldrig mer ska få se honom, åh love. finns inga ord för vad jag känner, du kommer alltid betyda massor gubben. jag älskar och saknar dej </3 :'( sen var allting jobbigt, kände inte för att göra nånting. men borstade och fixade lite med conman, men allt jag gjorde kändes bara besvärligt. förlåt conman <3 åkte hem rätt så tidigt, nu har jag ätit mat. ska titta på idol. sen var de repris på "vem kan slå filip och fredrik" yes.


jag känner mej dum, som lämnade honom.
älskar & saknar, föralltid gubben </3

9 sep

idag när jag skulle gå till jessica så kunde jag inte stänga min väska, asså jag fick panik på den. de är alltid så mkt grejer i den, så de får inte plats! vi fick springa lite till tåget, men vi hann med de. i skolan har jag inte gjort så mkt, skulle äntligen våga gå till macken, men nej då är både olle och annica borta. lunchen var jätteäcklig. så jag vågade inte smaka, korven var typ grön. efter luchen vart olivia instängd på toan, hahah. (a) sen skulle jag jobba med energi, men kunde inte koncentrera mej. sen åkte jag till stallet, satt där i smedjan helt själv och åt, mohah mobbat! sen tog jag hand om conman, <3 sen var de dags att rida special, den va en halvtimme senare idag. fick min älskade spirit, och de gick för de mesta bra. har lite svårt att sitta ner i hans gallop, men de gick bättre än i lördags. han var faktiskt trött, och lite seg ibland. de kan man inte tror om honom (; älskar den ponnyn <3 nu kom jag precis hem, jag dör är jättetrött. men nej, nu ska jag duscha också.. missade förresten "vem kan slå filip och fredrik?" baaajs.

8 sep

idag har jag varit i skolan, hade labb på morgonen. sen när den var slut så orkade jag inte jobba ngt för de va typ lunch. till lunch vart de fiskpinnar, inte sånnadär vanliga. jättegott iaf! efter lunchen var jag på kurs fl, direkt efter var de kurs ws. efter ås hade jag, jessica, jessica, olivia och haidar ph. och de är alltid svårt att jobba då, vi är inte tysta speciellt mkt. sen gick vi till tumba, de regnade. men olivia räddade mej och hade ett paraply! när vi satt där och väntade så började alla fyllegubbar att bråka. de var lite roligt att lyssna på.  men sen började dom bli läskiga. men sen kom bussen. när jag kom hem han jag bara lämna väskan sen åkte jag och mamma och titta på gummistövlar som jag ska ha i stallet. vi kollade i lite olika affärer, men hittade inga tills vi gick in i den sista affären plantagen. där hittade jag ett par stövlar för 240 kr. jag älskar dom, vad tycker du? sen köpte vi mcdonalds, nu är jag hemma. ska typ inte göra nånting spec. imorgon blir de skolan, stallet och sen specialdressyr. vill ha spirit, men de kommer jag inte få..

vill bara att de ska hända nu, hur länge ska jag behöva vänta?..


<3

jag och conman idag. conman ser ut som en liten ponny med väldigt stort huvud. hah sötnos <3


7 sep

vanessa ringde och väckte mej vid 20 i 9, fick skynda mej att duscha och äta. sen tog jag bussen till tumba, där hämtade vanessa upp mej så åkte vi til stallet. när jag kom dit hade conman precis gått ut i gräshagen, så jag gick mest runt tills han skulle in vid 12. när jag tagit in honom jag jag till vallen med vanessa och linn och åt. sen när vi kom tillbaka släppte jag ut lite hästar, och sen borsta jag lite på conman. vid 3 kom tobbe snart och skulle hoppa, satt och tittade med josefine och vanessa. när tobbe hoppat klart så skrittade jag av honom, med en stor och svettig hjälm.. sen åkte jag hem, nu ska jag äta mat. bilder från dagen kommer sen! ciao


6 sep

nu är jag hemma efter en kall dag i stallet, de har regnat nästan hela tiden. jag kom till stallet vid kvart över 8a, jag och jessica åkte buss dit. skulle rida lektion, vi hade dressyr. och jag valde spirit, och de var jättekul att rida honom. de gick hyffsat bra och han var jätteduktigt! uunderbara ponny, massa kärlek <3 efter gick jag mest runt med alla. eftersomde va tävlingar så är cafeterian där så jag gick dit med vanessa, jessica, linn och lina. åt lite, sen gick vi tillbaka till stallet. då tog jag in conman ,och två till hästar från hagen. sen har jag bara borstat och pussat på conman. supermysig! <3 annars har jag varit trött hela tiden, nu ska jag laga crispies och potatis, är ensam hemma i helgen. ciao

jag saknar arnie



spirits friend <3 bilder från idag, tagna med mobilen

5 sep

tjena disktrasa! (?)
idag har jag varit i skolan som vanligt, hade sv kp på morgonen. efter lunchen var jag först på bild fl, fattade ingeting om vad manulina snacka om.. sen hade vi labb, men eftersom att vi inte hade vart på energi fl så kunde vi inte göra så mkt. har varit sjukt trött hela skoldagen. sen tog jag och jessica bussen hem. vi har målat mera i rummet, så väggarna är lila nu! fast jag måste måla på flera gånger sen. katten skrämmer mej hela tiden, usch. hatar att de är mörkt ute också. jessica ska sova här i natt, så hon åker med mej till stallet imorgon. jag ska först rida lektion, sen pussa massa på conman <3 snart ska jag duscha, sen typ sova.. ciao

åh, vill bara åka dit, få se allt. och börja med allt nu! jessica fattar..

lila!

fortsättning på 4 sep, jag och jessica bakade negerbollar istället :) sen målade vi lite på mitt rum. sen åkte vi och köpte färg till väggen som ska vara en annan färg, oc de vart lila :O de var jennifer som kom på idén, men de blir nog ballt! sen åkte vi till maxi och handla. sen åkte vi till mormor och morfar, där hämta vi deras katt som vi ska vara kattvakt åt i en vecka.


bilden är suddig, och de är nästan den färgen.
men jag suger på att fota!

4 sep

idag har jag varit i skolan, hade idrott på morgonen. de var rätt så kul! sen åt vi lunch, de vart fisk. efter lunchen fick jag inte så mkt gjort.. nu sitter jag här med jessica, vi ska snart baka kladdkaka :)
skriver mer ikväll!

3 sep

idag har jag varit i skolan, hade ma kp på morgonen, sen skulle jag redovisa svenska, men ah damp på robert! fick inte gå upp, för att han inte visste vad man skulle göra på steget. cp. sen var jag arg, så jag kunde inte redovisa engelska. efter lunch jobba jag lite kurs. vi hade återsamling kl 13:30, och om man kommer en minut försent är de en kvarts kvarsittning. och asså vi sprang för våra liv, för att vi typ var för senade. sen ba så började vi 20 i.. sen gick vi till tumba där såg vi en man som gick runt med en motorsåg, sen kom polis och blabla. dom tog inte fast den skumma mannen. sen åkte jag och j till stallet, där pussade jag på finfina conman <3 vi frågade anna om vi kunde åka och hälsa på love nångång, men hon skulle precis ha lektion så vi skulle prata om de sen. saknar honom <3 nu har jag precis varit uppe och kollat på jerrys match. honey boy <3 förrsten innan vi gick dit upp kom våran granne (mammas kompis) hit och prata om lite funfun grejer, :D. och såg också att man redan kunde boka ridläger på bygget. så moa, vikkan och alicia. jag och vanessa har bestämmt vilken vi ska på. hoppas ni kan komma på samma :) hoppas jessica och jossan kan då också! fast vi har inte bokat ännu... saknar arnie mest över allt annat <3 nu ska jag duscha. ciao

<3


jag älskar dej conman

2 sep

tjena alla!

skolan idag som vanligt, och ja. jag gjorde inte så mkt.. dom har satt upp gardiner i macken, så ska våga mej dit imorgon. på återsamlingen kom jag en minut försent= en kvarts kvarsittning. ah! sen gick jag, jessica, olivia och fumba till tumba, tog lite kort på vägen också. sen tåg jag och jessica bussen till stallet. i stallet tog jag hand om världens finaste häst, conman <3 underbara sköthäst! åkte hem rätt tidigt, nu hemma har jag typ bara duschat, ätit och gjort rent i kaninburen. jag är förkyld, näsan rinner hela tiden. jobbigt, vill bara bli hes (a)
ciao


1 sep

idag har jag varit i skolan, på morgonen hade klassen kp i eng. efter försökte jessica (lärare) tvinga mej till macken, men jag vägrar! efter lunchen var de kurs, de börjar gå bättre för mej att gå uppgifter klara i tid nu. efter återsamlingen hade jag ph, jessica tjatade åter igen om att jag måste gå till pedofilolle. sen gick jag till tumba med jessica, jessica och olivia. dom tog tåget och jag bussen. när jag kom hem så satt jag typ vid datan, och åt negerbollar :) sen åkte jag och mamma och lämna jerry på träning, sen åkte vi till kungens kurva. vi tittade på hundmat eftersom att hon äter så dåligt. men tillslut fick vi hundmaten gratis, han tyckte väl att crita lät som nån problemhund (a) den ska även göra så hon sluta fälla så mkt hår (hon fäller ovanligt mkt) sen åkte vi till skärholmen en snabbis och jag köpte en ny kofta från only, och två linnen från h&m. nu ska jag äta kantarellmacka, love it!

måste bara berätta att jag såg min framtida drömhund, ska skaffa en till/ny hund om 2-3 år. eftersom att jag är i stallet mkt så måste den vara med. såg en hund som var i lagom storlek, inte så jättestor men ändå inte liten. sen var den brun! sjukt söt! och den hunden som tjejen i affären hade skällde inte, även fast de va massor av hundar runt omkring som skällde och gnällde. självklart glömde jag fråga vilken ras de va..
ciao


crita i stallet igår, <33

RSS 2.0