lördag

nu har jag precis kommit hem från stallet.
kom dit vid halv tolv, och åt lunch nästan direkt. kollade lite på hoppningen och sen tog jag in conman. var lite med kära linn och sen borstade jag på conman. skulle gå promenad men vädret var inte så lockande, varför ska de snöa?! ist lyckas conman på nått sätt fastna i "knoppen" på riellas boxdörr och sliter sönder grimman, och de var väl tur att den gick sönder så han inte hade fått mer panik. men han fick två sår, ett på ögonlocket och ett över. men de var nog inte så farligt iaf och han var helt normal efter :)
men nu är jag hemma och ska snart äta, hoppas jag .. är döhungrig. ikväll ska jag kolla på melodifestivalen, fast de verkar inte vara några roliga och bra låtar med.


lång stalldag

hejsan alla!
kom till stallet strax innan halv 10. då var de lastning på grönt kort kursen. men de var lätt och gick snabbt, symfo var snäll och alla hade nog gjort de förut. tog in conman vid tolv, och klockan ett så kollade jag på alla som var med på munkätattävlingen, och ja.. de var äckligt. haha. sen borstade jag på conman och gjorde iordning honom åt inger som skulle rida. medans hängde jag med alla sköna tjejer i stoora sadelkammaren väldigt länge. borstade lite snabbt igen när dom kommit tillbaka. fixade de sista till c och chillade med kelly tills mamma kom vid sex.
nu har jag precis ätit, och ska gå och duscha. andreas och ida har kommit och ska vara här hela helgen.
ikväll ska jag nog kolla på lets dance, (;


torsdag

tjena där.
idag kom jag till stallet vid halv tolv, och gjorde ingenting fram tills klockan ett. då var de grönt kort kurs igen. vi gick igenom massa olika igen, men jag hänge med mera idag. imorgon ska vi iaf lasta.
efter kursen tog jag hand om conman, fixade till honom fram tills att de var dags att rida.
fick bästa banjo, och vi hade dressyr :) traven ibörjan kändes jättebra. men galoppen kändes helt katastrof, och efter de gick inget bra. fick lite ångets efter för att jag kände mig så dum mot honom. hoppas jag får honom på tisdag, känner verligen att jag behöver de efter idag. älskar iaf att rida den ponnyn, han är helt underbar!


nya tygskor

hejsan, åkte somsagt till stallet idag också.
kom dit nångång innan tolv, då kom conman precis in från hagen. borstade av honom lite snabbt innan berit skulle rida. så jag kollade när hon red, sen skrittade jag av honom. sen har jag typ varit med sofi och josefin massor. sofi släppte jerry i ridhuset och sen efter så krattade dom hela ridhuset medans jag kollade på, bra gjort (; borstade och fixade de sista till conman innan jag åkte hem vid hem.
mormor kom och hämtade mig, jag berättade att jag vann igår. och hon fattar inte att tävlingen inte är speciellt seriös men hon vart typ jätteglad för min skull. så först frågade hon om jag ville ha en blomma (haha) men jag tackade nej. då frågade hon om jag ville ha nya skor, så why not? fast jag köpte bara ett par vanliga svarta tygskor, men jag behövde de också!
ska kolla lite på datan, sen ska jag duscha. ciao.
förresten, josefin om du ser dehär. skicka bilden på mej och banjo! :) skriv om du inte har min msn för jag vet inte om jag har din (;

hahah, jag var tvungen


dressyr och kurs

idag har jag varit i stallet. "tävlade" banjo på sportlovsdressyren. han kändes fin, lite seg då och då men jag är verkligen nöjd, vi kom etta så de var kul. sen var jag på grönt kort kurs, de var väl också kul. de var väldigt mycket som jag säkert inte kommer komma ihåg. men aja, nästa gång är på torsdag igen.
efter allt tog jag hand om conman, hann inte borstade så länge för att jag var tvugen att åka hem.
imorgon skulle jag igentligen bara stanna hemma, men mamma ska åka på kurs och då är de inte kul hemma så då kan jag lika gärna åka till stallet. jag får stanna hemma och plugga nån annan dag ist.


finaste ponny <3
(jämnför bilden här med den i inlägget som heter bästhäst, haha vilken är finast?)

rubrik

idag kom jag till stallet vid kvart i tolv, gjorde iordning conman direkt och skrittade fram honom år berit. medans berit red på conman skrittade jag på riella, sen när hon ridit lite på conman fick jag trava av honom, sötis.
sen tog jag upp honom, smörjde tränset. gick och åt, sen borstade och fixade jag till conman. innan jag åkte hem anmälde jag linn till dressyren imorgon, sen frågade jag om jag fick vara med. och de fick jag så jag ska ha banjo :) jag vet att han brukar bli väldigt seg, men de är ju bra träning! jag blir alltid så nervös att glöma programet..
sen imorgon är de ju grönt kort kurs, sen måste jag ha tid till conman också!
ikväll ska jag bara vara hemma, och äta (;

massor med snö

tjenare! imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret såg jag att de va massor med snö, jag som trodde de skulle bli vår. men nej, tydligen inte. jag som vill ha sommar!
åkte iaf till stallet, har tagit hand om conman och fixat till honom. han har varit riktigt mysig idag :) kollade lite när han hoppade innan jag åkte hem.
nu har jag precis duschat och ätit. snart ska jag kolla på herre på täppan, dock är det inte de avsnittet som vi var på inspelningen och hejade. men kul iaf. sen är de ju beck!


favorit i repris. älskar bilden, och hästen <3

lördag

hej. idag har jag varit i stallet hela dagen. har tagit hand om conman, fixade till honom. gick en promenad tsm jessica och cooper, conman var verkligen jättesnäll, sist jag gick med honom var han jobbig. de var skönt att solen sken också! Försökte fixa cnm man också, den är lite ojämnt men jag får fixa de imorgon.
anmälde mig till grönt kort kurs, sen "skrev jag upp mig" på sportlovsdressyren, betalade inte eftersom att de inte är säker att jag får vara med, men ska prata med bettan imorgon eller nått.
nu hemma har jag precis ätit och ska snart duscha.
ikväll blir de melodifestivalen och wallander med massa grönsaksdipp, gott alltså!


efterlängat lov

hej, måste bara börja med att berätta att jag har så sjukt ont i halsen. jag är inte hes eller nåt, men så fort jag sväljer så "svider" de jättemycket.
iaf, skolan idag var bra. på morgonen kom de en tjej från en turistguide och berätta lite saker till ett steg. hon pratade engelska nästan hela tiden, men jag förstod de mesta så de var bra!
sen har jag haft matteprov, som gick superbra. jag kunde allting så jag är nöjd.
ändå sen jag kom hem har jag bara legat i sängen och kollat på tv.

trött på kyla nu

hej på er, nu är jag precis ätit mat.
skolan idag var bra, fick endel gjort. men orkar inte gå in på vad, känner iaf på mig hur stressat de kommer bli imorgon. har massa att göra för att nå veckans mål.
jag och jessica åkte iaf till stallet efter skolan, vi lifta med en taxi som vi fick skjuts med helt gratis. de går inte att beskriva situationen men de var kul! tog hand om conman och fixade till honom, han går fortfarande lindad. hoppas han blir bra, om han inte är de. <3
red lektion på kvällen, bettan var sjuk så vi hade linda e. dressyr och banjo idag också. de gick rätt bra! även fast vi red utan stigbyglar och med min dåliga balans blev de lite ostadigt ibland. känner att de blir bättre och bättre för varje gång. och jag lär mig nya saker hela tiden när jag rider honom. tydligen hade banjo snubblat och stog på "knäna"(?) lektionen innan, men jag tyckte inte han kändes konstigt så de var nog ingen fara.


finaste b <3, ursäkta min min.
(haha vad fult de låter med min min, men ni fattar?)


roligt inlägg

hej alla männsikor
kom precis hem från stallet, har varit där och tagit hand om conman såklart.
skolan idag var väl rätt bra, min lärarae vart tillbaka så jag fick lite mer gjort idag än igår.
har inger mer att säga än att ajg snart ska äta..

bästhäst

skolan idag var inte min bästa plugg dag. var bara på so fl och musik fl. sen var min lärare borta och då pluggar jag konstigt nog alltid sämre.
mötte iaf vanessa i tumba efter skolan och så åkte vi till stallet. de var verkligen iiiiiskallt idag! tog hand om conman och fixade till honom. vet inte om han har blivit bättre i benen, han är fortfarande lindad under natten och jag kan själv inte känna sånt där.
på kvällen var de special, jag var inte så supertaggad som jag brukar vara. men jag fick iaf banjo, och de gick rätt bra. men vi hade birgitta då jag föredrar att rida för bettan, dom är helt olika och de är mer action i bettan, och de gillar jag. men nu ska jag inte klaga, banjo är ju suuupersötast!
nu måste jag duscha och sova


tråkiga måndag

idag är de måndag igen, de betyder skola, suck.
fick inte så mycket pluggande gjort, gjorde bara mssa onödiga grejer. var iaf på matten, de var busenkelt. hade ph också, jag vara bara trött och hungrig.
nu hemma har jag inte gjort så mycket, läst lite bloggar och kollat på tv.
snart ska jag äta mat, sen ska jag plugga svenska och ta tag i kaninburen, den är äcklig nu.
jag har fortfarande ont i halsen och fötterna, har jag änns nämt att jag har de? (;
ikväll är de raw cc igen!


lör-sön

igår hade jag verkligen jättekul på årsfesten, vi åt och drack massa gott, hade poängjakt i olika lag, dansade och sjöng(skrek) som galningar och hade de bra. roligt att se vissa personer på ett helt annat sätt! orkar inte gå in på detaljer, men tack alla tjejer(och killar) för lyckad kväll. kom hem vid halv två.
kan nog ladda upp lite bilder när josefin eller sofi har skickat!

imorse tänkte jag sova ut, men jag vaknade redan vid nio och kunde inte somna om. tog de lungt och åkte till stallet vid tolv. har bara varit lat idag, men har tagit hand om conman och fixat till honom. han hade tydligen inte varit riktigt bra i benet igår/imorse. men sen efter att han varit ute i hagen hade de blivit bättre. han får stå med backontrack så de blir nog bra!
nu ska jag äta godgod mat, förresten längtar jag inte till skolan imorgon.


alla hjärtans dag

idag är de ju alla hjärtans dag, sjävklart tillbringade den dagen där jag mår som bäst, i stallet. snart ska jag tillbaka dit också.
jag kom till stallet vid halv elva, har hängt runt med linn, therese och angelika. tog hand om conman, borstade och fixade till honom, bästa häst.
nu är jag hemma och har fixat mig, ska på årsfesten ikväll. helt oplanerat för jag skulle inte dit igenligen. men de blir nog kul! de är rosa eller rött tema, de är bra för då kommer mina knallrosa tights till använding, älskar dom!
skriver mer imorgon efter stallet!


fredagen den trettonde

idag har de fredagen den trettonde, som enligt skrock betyder otursdagen. men de har inte varit någon speciell otursdag här inte.
skolan först, gjorde en veckouppgift till kursen. då man skulle kolla hur många procent som gick till boende, el, mat, telefon och övrigt av lönen inom sin familj. sen gick jag på musik fl, svarta tangenter. rätt komplicerat. efter lunch var jag på en fl i musik igen, men vi gick igenom gittaren. och då blev den först fl mycket lättare. på återsamlingen skulle vi redovisa en annan kursgrej i grupp med dom som man satt vid samma bord som. hatar dom vid mitt bord (utom olivia), så de gick inte så bra.
efter skolan åkte jag oc jessica till stan och kollade lite. köpte en lila tröja från gina för endast 75 kr. sen köpte jag lila nagellack och en parfym som luktade vanilj från h&m.
men nu är jag hemma och håller på att fixa naglarna såklart, ikväll ska jag titta på lets dance och äta grönsaksdipp, duktiga jag!

hoppning

skolan idag var rätt bra, har läst ut boken, som var jättebra. sen började jag skriva en bokanalys om den. sen var jag på musik och vi tränade lite formdelar.
efter skolan åkte jag och jessica till stallet. tog hand om bästa conman och fixade till honom. red lektion och vi hade hoppning, skulle igentligen välja sist. men dom såkallade dressyr"nördarna" fick lite special och fick dom snällaste hästarna. jag fick lollipop, han var duktig och de gick snaaabbt (a) vart lite osäker när han började stanna på slutet, men de gick bra och jag överlevde trottsallt :)

.

ska man behöva sitta och vara tyst som en mus för att inte bli misstolkad?

tvnörd

idag i skolan har jag inte gjort något speciellt, läst min bok, gjort endel matte och varit på kusr fl. sen fick vi gå en halvtimme tidigare för att göra en uppgift till kursen, då ska man gå in i två olika affärer och jämföra priser osv. jag, jessica och olivia gick först till willys sedan till ica.
när vi var klara åkte jag och jessia till stallet, blev klar med allt till conman snabbt eftersom att jag började göra allt nästan direkt. så vi kunde åka hem tidigt, skönt.
top model och efterlyst ikväll, tvnörd jag är :)


sol, sol, strålande sol

skolan idag var jag riktigt lat, läst lite ur min bok. sen satt jag bara vid datan och kolla lite. solen sken och de var ju mysigt, men att sitta vid den hela dagen gjorde att jag fick huvudvärk.
åkte iaf till stallet med jessica efter. och tagit hand om conman som var smutsig. bara irreterande smuts som man igentligen inte ser.. jag hade kul med jessica och kelly iaf, visst? ;)
nu ska jag äta godgod mat, klockan åtta ska jag se på shear genius. är missat varje avsnitt denhär säsongen pga specialen och för att jag har glömt bort de helt.

tjuvlyssnat.se

Det är en sen fredagskväll. En grupp tjejer ~15 sitter utanför en tobaksaffär och klagar på hur omogna killar är. Speciellt en tjej verkar ha fått nog.
Tjej 1: Ah, varför kan inte killar i vår ålder vara 20?!

I spårvagnen som är fylld med folk sitter en tjej ~20. Bredvid henne sätter sig ett fyllo ~50 och börjar prata med henne. Tjejen ser besvärad ut.
Fyllot: Lyssna och titta nu!
Fyllot (skriker): Då var det biljettkontroll, om alla plockar upp sina kort så går det mycket fortare!!
En del folk börjar tränga sig mot dörrarna och ser smått panikslagna ut. Tjejen och fyllot skrattar högt.

Två alkisar ~45 sätter sig bakom en tjej ~20, som halvsover. Alkisarna är rätt högljudda och rycker i hennes säte. Tjejen suckar och börjar skriva på sin mobil. Alkis 1 lutar sig fram och läser vad hon skriver, varpå han puttar på sin kompis.
Alkis 1 (viskar halvhögt till Alkis 2): Hon skriver att det sitt' två alkisar bakom 'na på bussen.
Alkis 2: Bättre alkis än fjortis!!

En tjej ~20 sitter och tittar ut genom fönstret. Rakt framför henne sitter en manlig alkis ~45 och sover, halvt lutandes framåt. Bussen gasar plötsligt på ordentligt, och alkisen ramlar av sätet och landar med ansiktet nära tjejens skrev.
Alkisen (yrvaket): Fan, det var länge sen sist man kom så nära att få komma till!

Två flickor ~12 går runt i butiken.
Flicka 1: Öööhhh, vi är på KappAhl...
Flicka 2 (med panik i blicken): Shit, är vi? Fort in på H&M innan nån ser oss!

En tjej ~16 kommer gående på perrongen då hon passerar en man ~27 som odiskret spanar in henne.
Mannen: Hej.
Tjejen låtsas som om hon inte hört honom.
Mannen: Alltså jag sa hej, man hälsar tillbaka då!
Tjejen (nervöst): Jaa... Varsågod...
Mannen: Vadå varsågod? Vet du inte hur man hälsar? man säger HEJ!
Tjejen (väldigt nervöst): Jo... eh... Hej då!
Tjejen skyndar sig därifrån.

Busschauffören ~40 tar en snus och pratar högt i telefon innan avgång.
Chauffören: Ja! Jag har ju börjat snusa nu igen... Och igår blev jag så jävla snusfull att jag var tvungen att stanna i Bosvedjan och låtsas att motorn gått sönder.


pondus

skum rubrik, men gillar bara ordet
skolan idag fick jag inte mycket gjort. var bara på matte kp, sen hade jag ph. min lärare berättade att vi ska få bestämda platser imorgon. självklart ska jag ju sitta vid samma bord som en kille som jag hatar för att jag måste "lära mig att acceptera honom", aldrig säger jag bara!
iaf, sen jag kom hem från skolan har jag bara suttit här vid datan och kollat lite olika bloggar och lyssnat på juvlig norsk(haha) musik och de lär jag väl göra resten av kvällen också, låter de inte jättekul..?
mamma håller på att baka kakor, en viss sort som jag bara ääälskar.
ikväll 21.55 (?) ska jag iaf se på RAW comedy club, funfun!


söndag


nu är jag hemma igen från stallet. jag och jessica vaknade rätt sent, sen missade vi bussen vi skulle ta så vi kom inte fram till stallet förns strax efter halv ett. men då borstade jag på conman, sen gick jag ner och kollade på km. klar man blir lite sugen på att vara med, och nästa gång ska jag de! sen fixade jag lite till conman innan jag åkte hem med jessica vid fyra.
ikväll är de beck, och sjävklart ska jag se på de! även om jag sett nästa alla filmer hundra gånger är dom lika bra, och vem älskar inte persbrant? (;


stallet

tjena mittbena.
kom hem strax efetr tolv igår så jag orkade inte skriva. men jag och jessica såg på i stjärnorna lyser taket, jättebra film enligt mig.
idag tog vi bussen till uttran och där fick vi skjuts av vanessa till stallet. kollade på hennes lektion, åt med linn. borstade på conman, skritta i typ 30 min, och sen borstade jag lite till.
mer har de inte hänt, jag och jessica har precis ätit. hon ska sova här inatt också.
nu ska jag se vad de finns för nånting att se på tv ikväll, sen ska jag äta mig tjock av godsaker!


nelly.com

älskar sånna här löjligt söta tröjor. den är underbar. mamma jag vet att du läser min blogg, ge mig denna? (a)


sitter i skolan

hej alla nära och kära!
sitter i skolan och pluggar riktigt dåligt, var iaf på fl tidigare. de är en ny kurs nu och i uppdraget ska man inreda en lägenhet för max 15.000 kr och man ska skriva ner allt man "köper". och sen är de lite andra grejer också. men de blir nog kul iaf!
efter skolan ska jag och jessica först åka till skärholmen och titta lite, har fortfarande pengar på bikbok. sen ska vi till heron och äta nått gott, sen ska vi titta på "i taket lyser stjärnorna".
jessica sover här inatt och vi ska till stallet både lördag och söndag.
nu måste jag verkligen komma igång att plugga.

nytt nummer

skolan idag var inte så jätteefektiv. jobba lite med eng och sv, sen har jag varit på idrott. de var inte kul, och läraren hatar mig, haha.
åkte till stallet efter med jessica, fick max av mamma också! bortstade på söthäst. red lektion, vi hade markarbete. jag valde först och tog nikita. ville känna mig säker, jag har faktiskt inte hoppat ett hinder sen specialavslutningen förra året. nikita var konstig, men hon hoppade alla små hinder och de är allt jag begär. nästa vecka är jag sist och vi har hoppnig, mkt lyckat.
aja, nu är jag hemma. har fixat så jag har ett nytt simkort nu, sen fick jag låna en mobil av madde. men jag har iaf nytt nummer, så alla måste skicka sitt nummer till mig. och jag kommer inte godkänna komentaren då (;

ingen mobil

förlåt för dålig uppdatering, här kommer lite kort.
i tisdags var jag i skolan, såklart.. kom igång med svesnka, fick rätt mycket gjort. åkte till stallet och tog handom conman inna de var special. fick banjo, de gick ganska bra. han var duktig, bara jag som ska orka också.
idag har jag också varit i skolan, på morgonen jobbade jag bra med sv och eng. på em vart min mobil snodd på nått konstigt sätt, fattar inte hur/när/ var, men nu är den borta. den jäveln som tog den.. aja så de går inte att få tag på mig!
åkte till stallet sen, tog hand om conman och har kollat på massa roliga lektioner.
nu är jag jättetrött, kom hem sent från stallet igår, och idag, och sen imorgon..
och sist men inte mints, så grattis på födelsedagen josefin <3

finns inga ord


såhär ser leia ut idag, vet inte vad jag ska säga. gumman <3

halvstudiedag

idag hade min skola halvstudiedag. rätt onödigt att komma tills skolan eftersom att man bara hann jobbai drygt en timma. den timmen läste jag min bok som jag har lånat av min lärare, den börjar bli rätt bra!
när vi slutat passade jag på att åka till stallet, så jag kom dit rätt tidigit. åt mat, sen borstade jag massor på conman tills berit skulle rida för lars. han såg jättefin ut! och berit tyckte inte han kändes konstig så de var bra. efter hon ridit borstade jag lite till och sen gav vi maten. åkte hem vid fem.
21.55 ska jag kolla på RAW comedy club, en ståuppserie. så de kanske är kul! men innan de har jag en läxa att göra.

<3


söndag

festen hos amanda igår var väl rätt roligt, har inget skriva om de för de hände inte så mycket speciellt.
åkte till stallet med jessica idag. vi passade på att ta kort på conman medans han var ute i hagen. vi märkte sen efter att de blev bättre bilder utan blixt, men nån fin blev de nog! tog iaf in honom, åt i cafeterian med therese. sen har jag bara tagit hand om conman <3 kollade lite när inger red, hon tyckte inte han kändes helt bra :/  berit skulle kolla honom imorgon så vi får se. se när jag smörjde satt jessica där med mig, och de hände en sak så vi både typ dog av garv!
åkte iaf hem vid halv sex. ikväll ska vi äta tacos, riktigt gott!


RSS 2.0