åker hem imorgon

hej på er!
sen jag skrev sist har vi varit ute med båten igen, bowlat och varit på bio. har lært mig lite norska!
nu har jag trøttat på att vara hær. skitjobbiga ungar, skjut mig. men vi åker hem imorgon(søderhamn).
vill att conman ska komma hem så jag har en anledning till att åka till stallet..
ah, døøø

skeppohoj

vill bara sæga att jag lever hær i norge. idag har vi tagit båten ut på sjøn i flera timmar, mysigt! dock har jag nog brænt mig lite..
imorgon fyller oskar år så jag hoppas på tårta (;
vi hørs. pussar

(påminner mig själv)

ph, avsnitt 32

norway

passar på att skriva medans man har tid. inatt drömde jag en helt sjuk dröm, inget jag vill berätta för er (;
vet inte vad dom andra håller på med nu, vi skulle åkt iväg och handla.
åker iaf till norge efter tre, kommer inte ha så mycket tillgång till data. men vi hörs nångång, pussar

söderhamn

är i söderhamn igen. vi började åka vid lunch efter att vi lämnat crita åt "hundvakten" och hämtat ut arnies skydd.
skulle åka och kolla på/köpa några täcken, men bruden ville inte svara i tele så det blir inget.
imorgon åker vi till norge, men det blir nog nått mer inlägg innan det. missar the big party tonight, sånt händer!

tysslinge

Har nu varit och titttat i stallet där jag kommer tillbringa väldigt mycket tid i framöver.
Tog bussen hem till Vanessa och därifrån tog vi moppen till stallet. Stallet heter Östergården med det ligger i Tysslinge, så jag kommer nog säga Tysslinge! Där träffade vi Eva som äger stallet och hon berättade lite och visade oss runt.
Det roliga är att jag varit där förut, jag var där och provred en av hennes ponnysar. Det var då jag ramlade av, remember? haha ssch! Det tänker jag inte nämna för hon kommer inte ihåg mig sen de. Men iaf, jag har ändrat åsikter nu. Hon var mycket trevligare och allt känns bra, ridbanan var mycket större än vad jag mindes och det kommer gå att rida där under hela vintern! Arnie har fått plats i ponnystallet (det finns två till stall), det är litet men jättemysigt. det var också bra att det fanns en transport som man fick låna när man ville. great!
skulle igentligen åkt till loppisen efter men jag pallade inte..

tisdag

imorse var jag och mamma och bytte till ett annat konto så att hon kan föra över pengar till mitt utan att jag ska behöva vänta i tre dagar innan pengarna kommer fram. nu kan pengarna användas direkt!
var även i vårby och tittade lite hur loppisen såg ut som dom ska stå på imorgon. det gäller att man håller koll på sina grejer så inget försvinner obetalt. ja, det flesta förstår nog vad det är för folk som är där.

redan på torsdag borde arnies benskydd vara här som jag har köpt. när han går på bygget har han aldrig skydd men jag vill inte att hans ben ska bli förstörda när han är hos mig.
något mer har jag inte hunnit köpa. men imorgon ska jag nog köpa ett vintertäcke, ett snyggt tävlingsschabrak, ett regntäcke, ett fleecetäcke och några par benlindor. så jag väntar med att köpa stalltäcke och ländtäcke tills jag fyller år i augusti, det är ju inte så kallt att han kommer frysa då.
jag köper nästan bara begagnade saker, då jag inte tycker att det är nödvändigt att köpa helt nya grejer när det finns mycket fint till bra priser begagnat. som benlindor t.ex. varför köpa helt nya när jag ändå måste klippa av hälften? anledningen till att jag redan köper vintertäcke är för att jag har hittat ett riktigt fräscht till ett jättebra pris!
ni ska få se bilder på allt sen. nu vart det ett långt inlägg..

clean and clear

även idag har jag hjälpt mamma med att rensa, fast idag blev det i klädkammaren och i förrådet. anledningen till att vi rensar är för att vi (och grannarna) ska sälja allt på loppis på onsdag. istället för att kasta allt så kan man ju tjäna lite pengar på det ist, och det är inte lite grejer kan jag säga er! tror jag ska försöka ta mig dit och hjälpa till efter att jag och vanessa varit i stallet i tysslinge.
imorgon ska jag räkna pengarna i sparbössan och sedan frakta hem lite grejer till arnie, men mer omdet imorgon. :)
ska bara kolla lite på datan sen (halvtimme) är de paradise hotel!

söndag

har inte gjort så mycket idag. hjälpt mamma att rensa källaren och så.

lördag

har varit i stallet och ridit hem linnea från lilla dalen till vallen. det tog lång tid och de hände grejer, men vi kom fram tillslut. de tog på krafterna att bära sadeln till stallet för nu är jag helt slut.
så mycket mer händer det inte idag.

17 juli

förresten glömde berätta vad ag har gjort idag.
har varit och badat i farstanäs med familj och grannar. träffade även jessica och olivia som var där i husvagnen, kul :)
och idag fyller bästa morfar år!

för jag är lycklig, för jag är lycklig, för jag är lyyyyckliiig!

Allt är bestämt nu! Staffan ringde redan idag, jag ska ha arnie på foder :D:D
åh, vet inte vad jag ska skriva. fråga om ni undrar nått (;
jag kommer inte sluta sköta conman för dethär, det skulle jag aldrigaldrig kunna göra. men, jag kommer inte ha lika mycket tid.. kommer ju vara på brs varje torsdag, och eftersom att jag kommer fixa medryttare till arnie kommer jag nog ha tid minst två dagar iaf men sen går jag i nian och det är mycket med betyg och så.. hur och när ska jag berätta för Inger? kommer mycket väl ihåg när han åkte iväg på bete och Inger sa "hoppas du fortsätter till hösten" och de gör jag ju, men ändå inte på samma sätt.
dags att börja planera en massa då (;


16 juli

har firat mammas födelsedag idag. vi har ätit smörgårdstårta, spelat kort, grannen har sprungit runt naken på gården för 12 kr och nu spelar dom poker här. de är väl det som har hänt idag!

right here!

svar malin: [email protected], bdb kan vi ta på msn! :)

jag kan inte låta bli..

att ladda upp bilder från nybygget, vanessa skickade några från sista dagen. men jag har hört att ni älskar bygget-bilder? (;


hemma igen

hemma i stockholm igen. vi kom väl hem vid tolv, då duschade och åt jag lite innan jag och mamma åkte ut och titta i ett s. jättemysig och så men alldeles för långt från närmaste busshållplats, och sen var de endel andra saker som skulle varit jobbigt. så har ett hopp kvar, östergården i tysslinge. dock börjar jag få aningar om att det är ett ställe som jag har varit på förut. en vecka kvar..
idag fyller ingen mindre än min kära farfar år! :)


<3

idag fyller mami år, grattis!

baby, you could have whatever you like

hello everbody.
idag sov jag länge eftersom att de blev rätt sent igår. andreas om dom kom hem vid fem tror jag.
vi har iaf inte gjort så mycket. vi var hemma hos några och lastade ut bilen från trailen eftersom att dom varit och tävlat i helgen. tror jag ska flytta hem till dom (a) såå lyxigt!
sen åkte jag med mamma och handlade, köpte en ny parfym och ett midjeskärp till mig. och ja, hårspännen och gardiner också (;
nu ska jag inte gör nånting, kanske hjälpa mamma att steka köttfärs. haha

söderhamn

nu är vi i söderhamn, eller vi kom fram för några timmar sedan. andreas och dom kommer hem inatt, och det roliga är att dom inte vet att vi är här. så de blir en liten surprise!
vi hörs imorgon.

12 juli

hej alla. har varit på ikea med mamma och grannarna och handlat lite. till mitt rum blev det en självhäftande väggdekoration.
åker tíll söderhamn ikväll och kommer hem på onsdag igen, kommer ha tillgång till data så det är lugna puckar!

11 juni

inatt satt jag uppe till fyra (ouups) och pressade danska paradise hotel på tv6 play.
nu vill jag ha någonting gott att äta. 

pain in the ass

problem, igen..

my purple baby


:)

nu ska jag gå ut, men ni får inte veta vart. haha!

www.tjuvlyssnat.se

hittade denhär på en tjejs blogg, från tjuvlyssnat. haha

7-Eleven Avenyn, Göteborg

Två något berusade killar ~25 står och ska ta ut pengar. Den ena pratar upprört om sin flickvän.
Kille 1: Igår var hon sur hela kvällen och när jag frågade vad det var så var hon förbannad för att jag inte hade lyckats få tag på den där satans jävla Marabou Sommar, som om jag skulle kunna styra vad de har och inte har i affären!
Kille 2 (oengagerat): Brudar och choklad, du vet...
Kille 1 (vansinnig): Ja, fyfan! Jag var så här nära (Han visar med tummen och pekfingret) på att skita i en kopp, hälla i lite vatten, röra om, ge det till henne och säga att det var choklad! Jag hade käkat jordgubbar dessutom så då hade hon ju fått den där jävla smaken av sommar som tydligen ska vara så in i helvete fantastisk!


det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot

underbart. samtalet kom idag och allt känns posetivft, han är så rolig! dom ska tänka lite och återkomma om två veckor.



alla som inte förstår vad dom skumma inläggen om en massa samtal och det handlar om ska vara lugna. så fort dethär är bestämmt ska ni få veta allt varesig det är posetivft eller negativft (för mig).  vill inte säga en massa saker som inte änns kanske är sant sen. allt är säkert och bestämmt om två veckor, då ni!
sen måste jag också säga att många av mina rubriker är tagna av låttexter.
pusssar

.


you’re not the only one who hurts

igår kollade jag på michael jacksons konsert på fyran ändå till klockan ett, underbart! hörde en bra låt som jag inte kommer ihåg vad den heter, så nu ska jag leta upp den. han har ju gjort gaaanska många låtar så de blir inte lätt.
vad händer idag då? inget.
samtalet som inte kom igår kommer idag, och det vet jag.

.

inte ett samtal på hela dagen. nya hopp för imorgon, nångång kommer det iaf!

I wish I'd falling in love


where is the sun?

hej, har inget att säga regnet öser ner utanför och jag sitter och väntar på att mamma ska ringa till mig om ett samtal hon ska få. först detdär, och nu kanske det var sista gången jag såg honom. jobbigt men hoppas verkligen på att få höra det bästa.
skriver mer sen

ordered

beställt och tvåhundra kronor fattigare!

det är värt att leva fattigt ett tag om man får vara kung för en dag

godmorgon världen säg mig vad står på.
vaknade självklart inte nu. mamma ringde och väckte mig(!) tidigt imorse för att jag var tvugen att öppna till nån som skulle rensa avloppet. sen kunde jag inte somna om. jag har inte gjort nått sen dess, bara haft sjukt tråkigt.
ska beställa mina kära lila sunglasses sen, om jag får för mina. helt lovely!
nån som vill till skansen imorgon? :)

hemma igen

vi åkte hem idag ist för imorgon, har iaf haft de bra, kul att träffa farmor och farfar. de gör man inte ofta!
jag har tom äntligen tagit mitt första dopp, nice. :)
nu ska jag försöka få tag på jess, vi hörs sen. pusss


katrineholm

ändrade planer, åker till farmor och farfar idag ist. så nu måste jag packa innan pappa kommer och hämtar mig.
det blir ingen uppdatering förns på lördag när jag kommer hem igen.
ha det bra!/ ronja

RSS 2.0