kort

har igentligen inget att skriva, har varit i skolan och sen bara varit hemma. har kunnat plugga massor men självklart har jkag ingen lust, men nu måste jag! ikväll är de ballar av stål, missa inte! (;

helgen är redan över

idag har jag varit i stallet hela dagen. har tagit hand om conman och kollat på dressyrtävlingarna.
jag har väl inte mer att säga än att helgen har gått alldeles för snabbt, skola redan imorgon igen. plus att man får sova en timme mindre pga sommartiden, de suger!
nu ska jag duscha


allra första bilden, togs andra dagen efter att jag började sköta honom <3

earth hour

idag har jag varit i stallet hela dagen. vi hade prov i grönt kort, och ja. vet inte hur de gick, de var svår iaf. vet inte om jag blir godkänd men de skulle vara skönt att ha de klart! har tagit hand om conman resten av dagen och åkte hem nångång vid halv fem.
ikväll ska man ju släcka ljusen i en timme. jag trodde man skulle släcka allt som gick på el, men så var de tydligen inte. jag kommer nog släcka allt utom tvn för jag vill se robinson.


snöstorm

skolan idag var seg. har jobbat eng nästan hela dagen, skulle redovisa men läraren hade inte "tid".
åkte till stallet efter skolan, orkade inte sitta hemma och ha tråkigt. conman var mys <3
när jag skulle åka hem var de snöstorm. hata! nu är de lets dance, tror att magnus kommer vinna, men självklart håller jag på laila. så jävla grym brud.

26 mars

hej. musikprovet i skolan gick bra. var på idrott och vi lekte lekar.
åkte till stallet efter skolan, nånting (smörja) gjorde jag väldigt segt så jag hann knappt borsta nått på conman. kollade på clinicen och sen åkte jag hem.
nu har jag precis ätit. ska ducha och sen sova.


;o

fan!

skärholmen

tjobre.
skolan idag var bra, har jobbat med sv och varit på eng kp. skulle redovisa på em men jag var tvungen att gå på repetions fl i musik. imorgon har vi prov i det, känns som att de kommer gå bra. men bara för att jag känner mej så säker så får jag väl blackout eller nått.
åkte till skärholmen med mamma efter skolan. köpte tre t-shirts/linnen, en tröja och ett par skor.
mormor och morfar åkte precis härifrån, dom har ätit våfflor med oss eftersom att de är våffeldagen och sen lämnade dom katten, ska vara kattvakt i helgen.

20.08

idag i skolan har jag varit lat. jobbade iaf lite med sv och matte på morgonen. på em gjorde jag inte så mycket. men efter ås var jag tvungen att stanna kvar på matteskiten. hade inget att göra där så jag hjälpte bara frejd.
sen åkte jag till stallet i det iskalla(!) vädret. tog hand om conman och fixade till honom. kollade lite på löshoppningen innan jag åkte hem med jessica.
har precis ätit mat och ska snart duscha. imorgon ska jag kanske till skärholmen, hoppas. behöver verkligen lite nytt i garderoben!

kort inlägg

skolan var väl bra, jobbade lite med svenska och matte. hade ph och sen åkte jag hem.
nu ska jag baka kladdkaka, de är smeten som är godast! sen ska jag plugga lite med matte, tur att de inte är så svårt.

sitter i skolan

tjenare.
orkade inte sätta på datan när jag kom hem igår. åkte iaf till stallet vid elva. tog hand om conman och fixade till honom. kom hem vid halv nio. åt mat och kollade på beck.
nu ska jag forsätta plugga med svenska.

stallet

tjaba.
red ist för jossan i min gamla grupp idag. valde sist och jag fick sunny, tur att dom hade uteritt, för de var verkligen kul. har aldrig sett den ponnyn galopperat så snabbt!
sen har jag tagit hand om conman och fixat till honom. han hade rullat sig så han var väldigt ren.. gick en promenad tsm med vanessa och zamira. c var jävligt jobbig, helt cp. men vi kom tillbaka till stallet tillslut.
åkte hem vid sex. har ätit kinamat och kollat på robinson, ganska intressant tycker jag.
fan vad härligt väder de har varit idag, supermys!


maltesers

nu har mamma varit och köpt godis, mums!
tänkte bara berätta att jag hittade en hemsida där de var ett test på hur många ord man kunde skriva på en minut. med svenska ord klarade jag runt tjugo (gjorde om flera gånger), på engelska klarade jag trettio och på danska klarade jag 42, höhö? ;O kul vare iaf! (;


underbara sol

hej, jag har igentligen inget att skriva.
skolan idag har varit bra, och jobbat eng med frejd hela dagen.
sen åkte jag hem, kollade på tv och sov. nu har jag precis ätit och ikväll ska jag nog se på lets dance.


ballar av stål

dålig kvalite, men så jävligt kul!


hoppning

tjenare.
skolan idag har varit bra, plugga med eng och lite sv.
åkte till stallet efter, fixade till conman tills de var ridning. idag stog de hoppning på schemat. fick nala, ingen häst som jag skulle rida annars men hon hoppar och de är viktigast. även fast jag inte tänkte vara med och hoppa så tog jag några skutt och de var faktiskt roligt!

samma sak

nu har jag precis kommit hem från stallet, och ja. jag tror alla vet vad jag gjorde där, tog hand om conman! börjar kännas som om jag skriver samma sak varje gång..
skolan var väl bra, mycket engelska. plugga även lite engelska i stallet.
nu ska jag äta, duscha och sova.

världens bästa

hejsan. skolan idag var väl bra, eller efter lunch fick jag rätt mycket eng gjort. nu har jag bara en dialog kvar för att slippa min kvarsittning på fredag, skönt! var på sv kp också.
åkte till stallet efetr skolan. har tagit hand om världens bästa conman och ridit på världens bästa banjo. blir så glad av att rida honom. synd bara att han är så liten (eller jag så gammal?) men de gick iaf bra idag!


pågång

skolan idag har varit bra. har kommit igång med matten och har redan gjort klart uppgifterna vi fick idag tills nästa vecka, skönt! gick till jessicas fadder på ås, dom är iaf roligare än min! men jag var tvungen att stanna kvar en timme.
när jag kom hem kollade jag på romeo och julia, de är till ett svenska steg. den var urtråkig, sen somnade jag en stund. och på slutet spolade jag igenom hela.. och nu pluggar jag med engelska. jag är peppad, måste fan börja plugga bättre i skolan. och yes, jag är pågång.
nu måste jag fortsätta!
puss

b <3

tjenare.
tävlade banjo på debutantdressyren idag. de gick lite segt men jag är så himla nöjd! slutade på en andraplacering på 67 procent. massa kärlek till ponnyn <3
inte mycket tid till conman idag, eller ingen alls. skulle borsta efter att vi byggt bort och haft prisutdelning men då skulle inger hoppa.så jag kollade lite innan jag åkte hem.


de blev nästan inga bra bilder, denhär tog min morfar

final

hejsan.
idag har jag varit i stallet. kom dit vid hlav elva, och klockan tolv var de grönt kort kurs. nu är de bestämmt att vi gör provet om två veckor, känns inte så lockande. tog hand om conman efter och gick en promenad. linn följde med :) fast conman var jättejobbig, han stannar hela tiden, blir rädd för allt osv. nästa gång går jag tsm med en annan häst, conman håller sig mycket lugnare då.
åkte hem vid halv sex(?). nu har jag precis ätit och klockan åtta ska jag precis som många andra svenskar kolla på melodifestivalen!
jag är verkligen inte ett dugg taggad inför imorgon, ser framför mig hur segt de kommer gå. för de första kommer banjo gå lektion innan och sen kommer jag inte få ha nått spö, och de är jag beronde av.. sen rider jag säkert fel också. posetiv inställning här asså (;

hemma

tjena.
jag stannade hemma från skolan idag. jag kunde inte somna även fast jag var hur trött som helst. men bara för de har jag inte tid med att slappa, måste plugga så jag slipper de i helgen!
åkte iaf till hööks med morfar och handlade lite och kom hem för en stund sedan.
nu ska jag ta nånting att äta, vi hörs.

ons-tors

jag somnade nästan direkt när jag kom hem igår och de var därför jag inte skrev nånting. men var iaf och bowlade med skolan, de var kul och jag vann! åkte till stallet efter, tog hand om conman och var kvar riktigt sent.

idag har jag varit ledig, eller haft hemstudiedag. åkte såklart till stallet. har tagit hand om conman, fick rida lite på honom efter att berit hade ridit. sen har jag ridit lektion, fick banjo och vi hade markarbete. de känns som om de var länge sedan! han var duktigt men jag var så trött så jag orkade inte riktigt.
nu sitter jag här och äter, har snart drukit fyra glas juice, så gott! måste verkligen plugga nu, men de är lätt. sen ska jag duscha och sooooova.
jag skulle behöva sova riktigt länge, min kropp orkar inte riktigt med lika mycket som min hjärna vill. för jag är jävligt trött.
haha, nog pratat om hur trött jag är..
puss

tis

hejsan
skolan idag var rätt bra, på morgonen gjorde jag äntligen klart en kurs veckouppgift. sen efter lunch redovisade jag svenska.
sen åkte jag till stallet med jessica. tog hand om conman, som hade rullat sig. buse! anmälde mig till dressyren på söndag, dom satte upp startlistor senare och jag fick banjo :D fast igenltigen är jag inte ett dugg taggad och de känns inte änns som om de kommer bli kul..
imorgon har vi idrottsdag och på torsdag har vi hemstudiedag, riktigt skönt!

tvkväll

hejsan alla där ute.
idag var min lärare sjuk, och de var bra. för de första kan jag göra klart läxorna jag inte hann i helgen idag och sen så slapp vi ha ph-samtal! jag har inte fått så mycket gjort idag men var på matten och läst lite i min bok.
efter skolan var de hockeybockey match mellan innebandy och hockey klassen. ganska oseriöst men jag, jessica och olivia fick sitta i h's bås ist för på läktarn och de var kul. vi var ganska ensamma om att hålla på h men självklart vann dom!
snart ska jag sätta igång med att plugga! måste bara påminna om att de är säsongstarr för spårlöst ikväll, de programmet gör att jag alltid (oftas) får tårar i ögonen. sen är de ju raw och project runway, samtidigt också. suck..

hopptävlingar

hejsan
idag har jag varit funkis nästan hela dagen, stog först i in och utsläpp och sedan på banan. när alla klasser var slut borstade och fixade jag lite åt conman. gjorde iordning honom åt tobbe innan jag och jessica åkte hem.
mamma har bakat världens godaste kladdkaka, mums! men nu måste jag fortsätta med mitt pluggande. undra om jag kommer bli klar med allt.. för samtidigt försöker jag titta på herre på täppan och sen ikväll är de ju beck.
vi hörs, kiss

när ska jag plugga?

nu är jag hemma från en härlig dag i stallet.
har kollat massa på tävlingarna och tagit hand om conman. om de finns nått att göra ska jag försöka hjälpa till lite på t imorgon också. åkte hem vid sju.
ikväll ska jag se melodifestivalen, men blev lite stressad för jag kom på hur mycket jag lovat min lärare att göra i helgen, och jag lär inte komma hem tidigare än vad jag gjorde idag, suck på skolan asså!
aja, byebye

fredag

hejsan. kom precis hem, eller jag har hunnit äta.
skolan idag var väl bra, jag visste att jag inte skulle hinna med allt. så jag jobbade kurs hela dagen, men jag är ändå inte riktigt klar. jag var klar först, men sen på återsamlingen kollade jag hur en kille i klassen hade gjort sitt uppdrag så jag ångrade mig och fixar de i helgen (a) har massa andra läxor som jag också måste göra i helgen..
iaf, åkte till stallet efter skolan med jessica. tog hand om conman och kollade när inger red.
sen åkte jag med berit och riella till farsta på tävling. berit var inte så nöjd men jag tyckte att de såg bra ut. eftersom att sista starten skulle vara kvart i tio så åkte vi hem till stallet, sen skulle berit åka tillbaka. förmodligen vart hon placerad iaf. men de var kul!
nu ska jag se sista biten av lets dance,  hinner ju se vem som åker ut. godnatt sålänge

hej munken

skolan idag har varit bra. har jobbat med kurs och lite engelska. imorgon kommer bli en riktigt stressig dag i skolan, och jag komer säkert inte hinna med allt som skulle behövas göra.
åkte iaf till stallet efter skolan. har tagit hand om conman. och ridit lektion. red rocky, kul att prova nån som jag aldrig har ridit tidigare och kul att han börjar komma igång igen, hoppas han får ett bra hem i framtiden. igentligen gick de inte så bra, men ibland glömde jag bort att han inte har gått så mycket på senaste så jag är nöjd!


tis-ons

hejsan, kom hem från skolan för ett tag sedan. de har varit en bra dag. har jobbat med kurs där man ska designa sin lägenhet för 15.000. de är ganska kul. sen har jag jobbat med engelska, har äntligen kommit igång!
måste redovisa engelskan och lämna in kursen denhär veckan så jag ska plugga med de hemma nu.

igår efter skolan åkte jag till stallet och tog hand om conman. sen på kvällen red jag banjo på specialen. de gick faktiskt bra, och galoppen var mycket mycket bättre än i torsdag! ponnyn är bäst
vi hörs,


studiedag

idag har jag varit ledig, har haft studiedag. riktigt skönt!
jag åkte till stallet vid tolv. fixade allt till conman. skrittade fram åt berit och kollade när hon red. åkte hem vid fyra.
har försökt pluggat lite nu, med de går inte så bra. ist har jag bara renskrivit massa, men de kan ju också vara bra!
nu sitter jag här med min smoothie och ska kolla lite bloggar och väntar på att kakorna mamma har bakat ska bli klara. men de tar väl sin tid så jag kanske ska duscha så länge.
imorgon är de skola igen, alla förstår väl att jag har saknat de massa.. inte alls.


sommartider hejhej

smoothie

idag hittade jag faktiskt lite saker inne på bikbok. köpte först dendär skjortan (fjärde bilden nedanför) fast på mig satt den nästan som en klänning, den kostade 300 kr. sen köpte jag en turkos tjocktröja, inte som en vanlig men vet inte hur jag ska förklara hur den ser ut, den kostade 200 kr. och sist köpte jag en jeansjacka för endast 200 kr (300 rabatt), jag måste sy in den och sätta dit en knapp, men den var jättesöt!
när vi varit i skhlm åkte vi till maxi och handlade, jag köpte även två böcker. en heter "när ingen annan ser" och handlar om en liten pojke som blir sexuellt utnyttjad av sin pappa i tio år. en skakande berättelse om hur han tar tillbaka makten över sitt liv. den andra bocken heter "jag dödade mitt barn" och handlar om en kvinna som får veta att hon är gravid, samtidigt blir hon extrem deprimerad. en dag skjuter hon sin sex månade gammla son och sig själv. hon överlever men barnet dör. i boken berättar hon själv vad som igentligen hände. båda böckerna är sanna historier.
mycker om böckerna, ikväll ska jag kolla på beck såklart. och till de ska jag dricka smoothie. vi har skaffat en mixer så jag kan göra egen. jag har redan min favorit, de är ju jordgubbar i. fast jag har ju bara provat den, haha. men de är ju gott och rätt nyttigt!
nu; herre på täppan (nej inte den inspelningen vi var och såg) och plugga samtidigt



ska till skärholmen sen

god morgon alla människor!
idag fick jag inte åka till stallet och de är sånnhär dagar jag försår hur mycket de betyder för mig. jag skulle verkligen inte klara mig utan brs. jag är hellre i stallet än att vara med ute kompisar, vara i stan mm. och de är inte direkt så att jag lider för de, mina vänner är i stallet och de trivs jag med!
men tillbaka till saken, jag ska åka till skärholmen med mamma sen. har fortfarande bara presentkort på bikbok. jag såg att de kommit upp lite nya saker på deras hemsida. så man får hoppas att man hittar nånting, jag blir inte förvånad om jag inte hittar nått, för så brukar de vara.



RSS 2.0