30 sep

Först skola. Var på nån syoföreläsning, alltså om gymnasieval och sånt. Panik. Sen har jag bara suttit och jobbat med sista sofrågorna, så på fredag blir det sista so provet. Iaf för denhär kursen!
Stannade som alla andra onsdagar kvar två timmar extra, först för ph och sedan för matte.
Vanessa var ledig idag och erbjöd sig ta Arnie, så jag passade på att åka till Brs och ta hand om Conman. Vilket självklart var kul, så länge sedan!
Imorgon ska C till veterinären, han har inte varit riktigt fräsch i fram. Hoppas det går bra!
Snart, IDOOOL. Love it!

29 sep

Hade idrott idag, orientering. Jag var grym! Sprang helt ensam och trodde jag skulle bli uppäten av björnar, men det gick mycket bättre än vad det har gjort när jag sprungit med andra. Hittade alla kontroller inom tidsgränsen. Yeah.
Åkte med mamma till Kungens Kurva för att köpa nya skor till mig. Sedan till stallet.
Red ut i ca en timme, fin så länge det inte var några andra hästar inärheten. Men är riktigt nöjd, duktigt ponny!
Avmaskade mot Styngfluga nu när han snart börjar gå i en ny hage. Blev ingen skoning för Arnie imorgon, vet faktiskt inte varför men hon kanske inte hade tid eller nått. Så nu gäller det att jag hittar en hovslagare, some one i stallet kanske kan rekomendera nån.
Nu har jag två Arniefria dagar!


28 sep

Fick inget gjort i skolan. Bytte idrottstid, det var typ allt.
Åkte hem för att äta efter skolan och sedan till stallet. Red på volten en kort stund innan det blev lite för många hästar så jag red fram och tillbaka några gånger på en kort skogsstig. Kändes fin i traven och galoppen då han vart lite högre och maffigare i steget. Gilla!
En tjej ska kolla åt mig och hovslagaren har tid till Arnie på onsdag. Vi får se hur det blir då det är några hästar som ska skos..
Annars då. Pratade nyss med Inger om att Pau eventuellt fixat skötare till Conman. Känns lite jobbigt att någon annan ska ta hand om den hästen som jag la ner all min tid jag kunde på förut. Men det är ett beslut jag har tagit och det är bara för mig att inse att jag inte kommer kunna lägga lika mycket tid på båda två, så en till skötare är det bästa för hästen. (nu får jag tårar) Samtidigt som jag ska ha tid för mina kära vänner och inte minst plugget.. Fyfan vad jag saknar det som var förut, samtidigt som jag älskar det jag har nu..


kärlek till dom två


27 sep

Idag fick jag sovmorgon för första gången på länge. Sov till typ halvtolv och jag har nog inte gjort det sen jag hämtade Arnie. Vid tolv skulle vi ta tåget mot Södertälje så det var lite stressigt.
Mötte Jessica och Olivia i Rönninge. Carro, Jossan och Ellen på tåget och Bella i Södertälje. Vi gick runt med våra "partyhattar" och tutor och folk trodde vi var helt craazy. Men vi gick till ett cafe för att fika och fira Olivia. Satt där och bara pratade vilket var jätteskönt!
Åkte hem och sedan körde mami mig till stallet vid fyra. Red även idag ett hårt dressyrpass på volten och det behövs. Helt okej men långt ifrån att jag ska kunna säga att det har gått jättebra.
Arnie fick inviga sitt regntäcke. Lite långt i bogen men annars satt det helt perfa! Unghästarna tyckte att täcket var jätteintressant, så söta!

Måste bara säga grattis till laget som tog hem hela allsvenskan idag, jättekul! :D<3


night

Hemma igen. Vi mötte upp grabbarna i Tullinge och sedan gick vi och hyrde en skräckis. Jag och Olivia åkte kundvagn hem till David där det även var lite mer folk. Filmen var inte bra, bara jävligt äcklig!
Stämmingen vart bäst på slutet då vi räknade ner till Olivias födelsedag som är idag, grattis igen! Sedan vart vi erbjudna skjuts hem av Davids söta pappa. Jättesnällt ju!

26 sep

Igår vid typ 10 åkte jag hem till David i Tuillinge där det var lite folk :)
Nu har jag precis kommit hem från stallet, fyfan vad jag hatar sl! Sökte igår på datan vilken tid bussen skulle gå och den sa att bussen gick 11.44 från Östertälje men när jag väl kommer dit idag så går den 11.01 och 13.01 -.- Tur att mamma kunde komm och köra mig..
Red ett tufft dressyrpass på volten och det gick rätt bra! Träffade aldrig Eva idag, inte bra.
Nu ska jag ta nånting att äta, kanske baka en kladdkaka också (;
Ikväll ska jag ute med hela gänget igen, tror vi blir i Tullinge. Vi får väl se om det blir lika kul som förra veckan, ellerhur Olivia?


25 sep

På morgonen hade vi skolfoto. Jag lär säkert blunda men jag fick sitta som jag ville. Fotografen var cp. Resten av dagen har jag suttit och jobbat med so frågorna som vi hade prov på. Gick väl sådär, hoppas det räker.
Åkte till stallet och fixade med Arnie. Han vilade igår, men fick även göra det idag också. Orkade inte åka hem och hämta stövlarna innan jag åkte till stallet. Men jag gick i skogen med honom i ca 40 min, hoppade upp och skrittade barbacka en bit också. Det är helt otroligt vad stor skogen är, man skulle kunna gå hur länge som helst.
Imorgon ska jag försöka få tag på hovis som kommer till stallet på onsdag. Det börjar bli dags! Sen har jag tre saker som jag måste prata med Eva om imorgon..
Har inte gjort nånting roligare än att kolla på idol här hemma, fast de är ju också kul!
Imorgon blir det nog en bra dag :)

24 sep

Först skola, som alltid. Hade matte kp och sedan fick jag hjälp av min lärare med so-frågorna som jag satt med resten av dagen. Vi har ett litet prov på det imorgon.. Efter skolan var det fotbollsmatch mellan några klasser i nian som vi kollade lite på innan jag och Olivia tog bussen hem.
Var hemma och åt och fixade lite. Sedan åkte jag till Skrevsta, bortstade på Conman tills det var ridning. Tog Belle, var jättetaggad på att rida henne. Men vi red på stubbåkern och hon bara drog iväg. När vi har dressyr nästa gång vill jag ha henne.
Nä, nu ska jag äta och kolla klart på idol.

23 sep

Skolan. Hade NO-seminarium, sa inte så mycket. Efter lunch var jag på en kort musik fl. Resten av tiden har jag slösat bort.. Stannade kvar en timme för att ha ph som aldrig blev av, sedan en till timme för att ha matte som var helt onödigt eftersom att läraren tog redovisningar ist för att ge oss uppgifter.
Åkte till SKärholem med mamma direkt efter skolan för att köpa lite grejer.
Sedan direkt till stallet. Ponnyn sprang iväg från mig när jag skulle ta in honom ;O Har aldrig hänt förut. Red kort på volten, knappt en halvtimme. Helt okej, lite tung i handen. Skrittade av ute. Fixade det sista inna han fick gå ut igen och sedan stog jag där och väntade på bussen i mörkret.
Nu måste jag duscha.

22 sep

Idag har jag först varit i skolan. Har gått igenom lite saker i NO med min lärare som vi har seminarie på imorgon, dead..
Åkte sedan hem för att äta och sen direkt till stallet. Red Arnie på volten och han skötte sig bra. Han var lugn och lyssnade ordentligt! Skrittade av honom i skogen.
Fixade de sista innan han fick gå ut i hagen igen. Det märks att jag börjar komma in i rutinerna eftersom att allt går jättefort att fixa, vilket är jätteskönt!


21 sep

Först skola. fick inte så mycket gjort mer än att jag var på två fl. Annars har jag irriterat mig på vissa personer som inte kan se skillnad på sova och däcka. Aja, inte okej att jag inte har kommit igång med arbetet ännu.. Men nu är det dags!
Åkte till stallet direkt efter. Red ut och rejsade lite i skogen för första gången på länge. Eftersom att allt har varit läskigt förut och han har kastat sig undan för allt sket jag i vart huvudet var så han fick kolla på allt. Gick jättebra!
Åkte till Södertälje hem till Niklas eftersom att han fyller år idag. Kom hem för ett tag sedan.
Ska duscha och sen sova :) Godnatt.

thinking

Sitter här och håller på att somna, vart jävligt trött helt plötsligt. Är det ok att gå och sova såhär tidigt? Jag kommer typ vakna vid fyra om jag går och lägger mig nu, haha.
Men iaf, funderar på om jag ska sluta blogga. Okej att min statstik har höjt sig sedan jag skaffade Arnie vilket är jättekul men annars har jag inget nöje av att blogga. Gör det bara för att jag känner mig tvingad att sätta på datan och skriva ett inlägg. Kan lika gärna hålla mig till fb, fast ändå har det blivit som en vana.. Svårt, måste tänka på saken!

20 sep

Efter att jag skrev igår åkte jag och kollade på matchen med Jessica och Olivia, självklart vann dem med 8-0!
Efter åkte jag hem till pappa i älvsjö där det var lite folk och sen åt vi mat. Vid åtta åkte jag till Tullinge där Adam hämtade upp mig och så åkte vi hem till honom där det var chillkrök om man kan kalla det så. Jag, Jessica, Olivia, Jossan, Adam, David, Niklas, Gustavsson, Jocke, Jesper, Fredrik och Thomas var där! Det var faktiskt riktigt kul :) Vi vart utskickade vid två(?) av Adams farmor, haha. Nä, men hon bodde mittemot och hade värsta kollen och hon var inte så glad.. (; Efter lite problem med mopparna tog vi tåget hem till Jessica. Somnade inte förns vid halv fyra.
Men jag var inte trött imorse även om jag försovde och vakna 10 min innan bussen gick. Hann iaf och åkte mot stallet.
Där träffade jag en tjej som heter Ebba som skulle provrida, eventuellt bli medryttare. Hon var väl lite konstig, lite seg och lite fjortis, höh. Men helt okej för en kanske två dagar i veckan. Men vi får väl se..
Är hemma nu, får se vad som händer sen.


19 sep

Jag orkade aldrig skiva nånting igår när jag kom hem från stallet. Tömkörde Arnie, gick helt okej. Sedan tog det fucking två och en halvtimme för mig att komma hem från stallet. Det började med att jag missade bussen som bara går en gång i timmen och sen fick jag vänta jättelänge i Vårsta och sen i Tumba. Skulle igentligen till Jessica på kvällen men sen orkade jag inte, kände mig helt död.
Imorse gick jag upp tidigt och åkte till stallet. Red på volten i ca 30 min, kändes bra men forfarande stark. Sen fixade jag och sånt. Sammanlagt var jag i stallet i två tim, stolt (a)
Nu är jag hemma, ska äta och duscha. Sedan ska jag iväg och kolla på grabbarnas innebandymatch. Direkt efter det åker jag hem till pappa i Älvsjö, Lina fyller år så det ska vara en liten fest. Sover över där också.
Bloggar imorgon efter stallet igen.

18 sep

Kom nyss hem från skolan. Imorse hade vi ett kort so prov, eller läxförhör. Det gick väl bra, ändå bara g-frågor.
Sen har vi haft skoljoggen så vi har gått i skogen mer än en timme. Sjukt jobbigt, men jag gick med Linus och David hela vägen så då blev det roligt! Slutade tolv så det var skönt.
Ska åka till stallet snart, måste bara äta och så. Trodde jag skulle komma till stallet tidigare men eftersom att bussenjäveln bara går en gång i timmen från Östertälje kommer det bli att jag åker samma tid som jag gör när jag går en hel dag i skolan. Bajz!
Hörs kanske ikväll..

17 sep

Först var det skola som vanligt, najz. Var på matte och sedan satt jag i macken och försökte jobba. Efter lunch blev det inte lika effetivt. När vi slutat snodde (lånade) Jessica och jag Adams moppe och körde galet! Sen skjutsade David mig till stationen.
Då åkte vi hem till Jessica och käkade och sånt innan vi gick hem till mig för att hämta grejer och sedan bar det av till stallet. Blev tyvärr inte nån tid till Conman idag heller, jag börjar bli van med det nu.. Men lite bättre blir det nog när jag skaffat medryttare till Arnie. Iaf, red Belle på dressyrlektionen idag. Svårt och jobbigt. Men det är nånting men den hästen som jag gillar, så när hon väl trampa på kändes det bra! Är nöjd :)
Vi åkte förbi donken påvägen hem för att äta och flörta med killen i kassan. Grr, höhö.
Robin har hade min kamera hela fm och tog slut på batterierna, samtidigt som han tog nördiga bilder. Så ja, inga bilder från dagen. Men bjuder på en från igår!


16 sep

Först skola. Helt ok, gjorde instuderingsfrågor och var på en till fl i so. Sen skrev jag teknikrapporten. Mycket roligare dag än igår iaf! Stannade kvar en timme efter och hade ph.
Sedan stallet. Fixade allt innan jag skrittade ut en sväng på Arnie och sedan red jag kort på ridbanan. Red inte mer än sammanlagt en halvtimme. Han var oerhört stark och trött.
Åkte hem igen vid åtta. Skulle igentligen städa mitt rum men ni kan ju tänka er hur det gick, fastande på fb. Beroendeframkallande, inte ok.


15 sep

Först skolan. Var på två fl. Kul att träffa alla igen, synd att vissa inte är lika roliga som dom är i G.by..
Åkte sedan till stallet. Tog in och fixade det vanliga. Skrittade ut en halvtimme i skogen, red sedan lite kort på volten. Kändes jättefin och bra! Måste ha varit för att jag tömkörde så bra igår, stolt haha (;
Sen kom Jessica och hennes mamma och hämtade mig så åkte jag med till Brs och kollade på specialen, fan vad jag saknar att rida där!
Nu ska jag sova, är jävligt trött.

14 sep

Det blev ingen ridning idag utan ist har jag och Arnie provat något nytt, nämligen att tömköra. Första gången jag gör det.
Jag lånade en tjejs tömkörningsgjord. I början visste varken jag eller han vad vi höll på med, jag hade svårt att hålla koll på allt och få honom gå framåt för Arnie ville bara gå mot mig. Dom som såg oss måste ha fått sig ett gott skratt, haha. Men efter att jag bytt ut longeringspiskan mot ett dressyrspö gick det bättre.
Det blev faktiskt bra tillslut om jag får säga det själv, jättekul! Min kondition tillsammans med värmen orkade inte mer än en halvtimme men vi gick ut i skogen en stund efter också.
Jag måste köpa mig en egen longeringsgjord för dethär är nånting jag måste göra oftare! :)

Nu ska jag skriva slutreflektionen i träslöjden och sen klippa håret. Om jag hinner måste jag plocka iordning i rummet..
peace and love

14 sep

Har studiedag idag, skönt. Ska snart åka iväg till stallet och rida..
Vi hörs när jag kommer hem! pussar

13 sep

Idag fixade jag allt till Arnie på tre timmar, måste varit rekordtid!
Han är inte rolig att rida just nu, bara jobbig. Orkar inte gå inte på detaljer men hoppas det blir bättre så att jag kan ta dit en medryttare för provridning i veckan.
Tur att han är så söt annars (; Fast en sak som inte var lika gulligt var att han hade kliat mot kåda som verkligen inte gick att få bort. Busen!
Åkte iaf hem, köpte donken på vägen. Duschade och gjorde iordning mig snabbt innan jag gick hem till Jessica. Sedan drog i till Skogsäng där vi mötte Olivia, Amanda, Carro och Jossan. Grabbarna spelade sm i innebandy, först en match vid tre och sen en efter sju. Imellan gick vi hem till J och fixade grejer! (; Iaf dom är grymma, jag skojar inte. Gah, hot!
Kom hem efter nio. Denna vecka kommer det hända massor, crazy.


12 sep

Back to the real life, stall och hästliv. Jobbigt med kul.
Trodde jag skulle få sova ut imorse efter sena nätter, men kom på att jag sa till Inger att jag skulle komma till Skrevsta så det var bara att gå upp när klockan ringde.
Kom dit vid tolv och fixade till Conman tills innan fyra då jag åkte till Tysslinge.
Tog in Arnie direkt. Fixade och sånt innan jag skrittade ut ca en halvtimme och sedan red jag en halvtimme på volten. Kändes jättebra vissa stunder, synd att det inte håller i. Han blev rädd för nått och blev sedan jättejobbig. Halter är helt omöjligt att göra, knappt att han står stilla på lång tygel så fatta hur jobbig han är om man rör munnen..
Efter tvättade jag muggen, tror det börjar bli bättre men jag kommer inte ihåg hur det såg ut när jag åkte. haha. Gick iaf bra att tvätta, stog på stallplanen och så fick han äta hö samtidigt.
När jag fixat klart allt släppte jag ut honom i hagen igen, kolsvart ute! Tror att Arnie snart ska börja stå inne på nätterna, för det första är det fuktigt ute på nätterna och det är inte bra för muggen. Och för det andra börjar han bilda tjock päls, riktig shettispäls. Förresten går han utan greenguard nu, gräset ska inte vara så pass bra att det är nån näring i det så det ska vara lugnt. Skönt att skavsåren från GG kanske kan läka lite. Dock vet jag inte om han kanske få ha på sig den i början när frosten kommer.
Aja, långt inlägg igen. kissies

love

Nu är jag hemma igen från Gamleby. Jag orkar inte sitta och skriva vad vi har gjort men jag kan bara säga att jag har haft det underbart och så kul.
Tyvärr var det ju då sista gången vi, eller iaf jag satte foten i Gamleby med alla dessa underbara nior, väldigt sorligt. Killar och tjejer, ni vet vilka ni är. Jag älskar er, massa kärlek!
Inte kul att vara hemma igen. Tillbaka till verkligheten..
Bilder lär komma upp på fb, nu ska jag äta nudlar.


6 sep

Idag som alla andra dagar på senaste tiden har jag varit i stallet hos Arnie.
Skrittade ut innan jag red på volten. Även idag blev det ett kort och lätt pass, ändå är han så duktigt. Fina ponny. Efter skrittade jag ut tsm med Flisan och Prinsessan (haha), helt plötsligt hoppade ett råddjur upp ur skogen så Arnie kastade sig bakåt så jag flög av, fast jag landade stadigt på benen. Tur att Sessan var bakom och sparkade mot honom så han inte sprang iväg, lilltjejen vågade inte skritta ut med oss så hon red hem igen medans jag fortsatte vidare, hahaha.
När jag ridit klart var det dags att tvätta benen mot mugg. Han tycker inte att det är kul på nått sätt. Jobbigast är det när man ska svampa med tvålen, bakbenen är värst. Tur att man inte behöver vara lika noggran där som på fram. Och den underbara slangen funkade idag, så allt gick fort och bra.
Fixade det sista innan jag åkte hem vid sju.
Imorgon är det äntligen Gamleby med alla nior, det ska bli det bästa året eftersom att det är sista. Gaah, längtar! Vet inte om jag kommer ha tid att blogga, men det märker ni! Ha det bra, nu skla jag packa. Pussar

5 sep

Skönt med helg, underbara helg. Åkte först till Brs tog hand om Conman, snacka om att jag saknar oss.
Sedan till Tysslinge. Jag har suttit och skrivit ner allt som ska göras och lite sånt så Vanessa inte glömmer bort något viktigt.
Arnie är fortfarande lite svullen men det gick ner lite när jag hade ridit. Red med lindor för att få lite tryck på svullnaden.
Skrittade fram ute, travade och galopperade lite på volten. Det var ett tag sedan jag red ett helt seriöst pass på honom och det kändes. Men tillslut vart det bättre, försökte att rida så lite snäva svängar och sånt för att inte överanstränga benet. Blev ett ganska kort pass på volten, typ 20 min bara. Skrittade även av ute.
Efter att jag hade ridit tvättade jag benen. Först när jag svampade med tvålen var det lugnt, även om man får passa sig för han kickar endel. Men sen fick jag inte igång fittslangen så jag kunde inte spola av tvålen, och då var jag tvugen att svampa av den och det var inte kul. Det gick verkligen inte, han bara sparkades, kastade sig åt sidan och om man höll upp hoven samtidigt som man svampade av den la han sig nästan ner. Just då kändes inte Gamleby så lockande, att lämna hästen som inte är helt ok när inte änns jag kan tvätta ordentligt. Efter att försökt med det i två minst två timmar var jag smart och hämtade hö och han stog stilla. -.- Så nu längtra jag till G.by som en galning :D
Sen fick han äta klart och jag fixade lite innan han fick gå ut i hagen igen.


4 sep

Nu är jag hemma efter ännu en dag i skolan och sedan stallet.
Och nu vet jag vad "felet" med Arnie är. När jag tog in honom från hagen såg jag att han var svullen v. fram, haltade inte nånting. Bad Eva kolla på honom igen och då upptäckte vi att det lilla såret jag skrev om igår är mugg. Fick Lactacyd (tvål) av Eva som jag ska tvätta benen med, jag skulle ta alla ben för att förebygga att det inte blir mugg på fler ben. Sedan skulle jag smörja in med nån kräm, det fick bli helosan idag men jag ska köpa Salicylsyrevaselin eftersom att det ska vara bättre. Rida kan man göra iaf, han behöver röra på sig för att få ner svullnaden. Idag gick jag bara i skogen en stund eftersom att det blev så blött och lerigt på ridbanan efter allt regn.
Skönt att veta vad felet är, kan tänka mig att det inte var så mysigt för Arnie att jag smörjde såret med jodopax igår.. Tänk vad man lär sig av att ha egen häst (; Lite jobbigt att jag ska åka bort på måndag men så länge Vanessa tvättar det ska det inte vara någon fara!

3 sep - forts.

Jag glömde berätta att jag tappade min mobil på bussen idag. Precis när vi gått av bussen kände jag att det inte låg i fickan, men det var försent då bussen redan åkt iväg.
Efter att ha ringt några desperata samtal till mobilen utan svar skickade Jessica sms om att nån hittar mobilen ska den ringa upp dethär nummret. Och det var faktiskt en turktant som ringde upp, jag förstod inte ett skit om vad hon sa. Men hon skulle iaf lämna den till busschaffören så nån dag får jag väl tillbaka den.. Jättegulligt att hon ringde och berätta att hon hittat den iaf :)
Därför går det inte att gå tag på mig just nu..

3 sep

Idag hade jag hemstudiedag och då fick jag sova lite längre vilket var skönt. Pluggade en stund innan jag åkte till stallet med Jessica. Pluggade även lite när vi va där.
Har nu fyllt och gjort iordning Arnies riktiga box, nu är det inte långt kvar innan han ska få börja stå inne på nätterna.
Innan Jessica red så fick Eva kolla hans ben. Hon kände igenom och sen longerad jag honom och Eva kunde inte se att det var något fel. Så Jessica fick rida och han sprang på som vanligt. Första gången hon red honom och att allt ska sitta perfekt kan man ju inte förvänta sig, men lugn trav fick hon till bra. Galoppen var svårare precis som det var för Vanessa.
När vi fixat allt så skulle vi släppa ut honom och Jessica sprang lite med honom påväg till hagen för skojs skull. Såg då att han började halta på v. fram, men sen efter att hon sprungit lite till och sen när jag hade sprungit så slutade han halta. Det är svårt att se i skritten om han haltar eftersom att det sånnafall är väldigt lite. Men jätteskumt är det iaf..
Nån som vet om hästar haltar när dom inte vill/orkar? Eller om han reagerad på att det kändes konstig eftersom att jag precis hade tvättat ett litet sår med jodopax..?
Sen åkte vi till Brs, kom precis till att vi skulle välja. Så det blev inte så mkt extra tid till Conman. Upptäkte då att jag glömde ta med mig stövlarna och hjälmen men tur nog kunde jag låna Vanessas grejer.
Hade Symfonie och det var dressyr. Det var riktigt länge sedan jag redan honom men det var kul när han väl gick! Efter pratade jag lite med Inger och borstade av Conman snabbt.


2 sep

Först var det skola, efter det åkte jag med mami till skärholmen och shoppade. Hittade lite grejer iaf and its feel good. Etersom att detta inte är någon modeblogg får ni inte veta vad jag köpte (;
Kom till stallet vid sex och red ut i skogen själv på Arnie. Skrittade och travade lite men han kändes inte riktigt fräsch i v. bak. Han är inte svullen eller varm, och när jag springer med honom haltar han inte. Det är bara när jag sitter på honom det känns konstigt. Iaf så gick jag hela vägen hem igen och sen började det bli mörkt i skogen, skit läskigt. Var tvugen att sätta på musik för att slippa höra alla läskiga saker. Men vi kom hem, överlevande. Jag får kolla hur han känns imorgon, troligtvis ingen fara.
Men sen, då högg den jäveln mig i ryggen = krig. Så jag hade inte lust att tycka synd om honom längre.
Släppte ut honom i hagen och mörkret, såg inte ett piss. Läskigt!
Nu är jag hemma, imorgon har vi hemstudiedag. :) Ska först till Arnie med Jessica och sedan till Brs, så jag får lite längre tid till Conman än vad jag har fått nu senaste tiden. Gilla. Sen måste jag ju såklart plugga innan det, gilla inte.

1 sep

Först skolan, har köksjour den här vecka and det dödar mig.
Sen stallet, lugnt. Vanessa har både ridit och fixat det mesta så det var skönt.
Hon red på volten och hoppade även några språng. Det gjorde dem bra, Arnie är ju trotsallt inte nån hopphäst då han inte har speciellt bra hoppteknik och inte riktigt har koll på sina små ben. Så gulligt!
Imorgon ska jag nog ta det lite lugnt med honom. Hoppas jag kan få åka och handla kläder också. Behöver verkligen.


RSS 2.0