globen ikväll

vilken natt, kunde knappt andas och jag hostade hela tiden.
imorse åkte jag till stallet, conman var jättesöt idag. fixade de mesta till honom <3
de va helt tomt idag i stallet, men nu är jag hemma. har duschat och fixat mig, snart åker jag och jessica till globen.
vi möter jossan där, så de kommer nog bli kul :) ska försöka hitta nått fint schabrak och matchande benlindor till conman.
jag kommer nog komma hem sent, så jag skriver mer imorgon!
jag dödar hosta.

29 september 2007
idag är de ingen vanlig dag, för idag var de prick ett år sedan världens finaste ponny lämnade brs. de är en dag jag helst bara vill glöma, men de är svårt när de handlar om någon som betyder massor. Jag vet inte vad jag ska skriva, finns inga ord. Jag gör vad som helst för att få träffa dig, älskade och saknade princess leia <3

ingen får ta bilder utan att fråga om lov..


hosthost

på morgonen var jag i stallet och red lektion, hade nikita. vi tränade skänkelvikningar, men de gick jättedåligt! hon lyssnade ingenting, hon var bara stressad och upphetsad. de ända som kändes bra var galoppen, som annars brukar vara jobbigast. men jag och anna kom fram till att de var ett tag sen jag red henne och jag har börjat kräva lite mer av henne än vad jag gjorde förut och hon försöker göra allt för att slippa arbeta. sen var jag jätteirreterad när jag red, för hennes sadel sitter verkligen inte bra, den glider otroligt mkt till vänster. men nikita är underbar iaf!
sen var jag lat, trött, sur och ville hem, men kl tolv tog in hästarna. så jag borstade och fixade till conman, sen skulle inger rida, så jag mockade och sen gick jag ner och titta. då fick jag skritta av :) conman är bäst <3
sen kom mamma och hämtade mig. skulle igentligen vara hemma hos amanda nu, men jag hostar massa så jag vill bli frisk tills imorgon. då ska jag, jessica och jossan till globen :) och sen får jag inte vara sjuk nu när de är sista veckan innan betygen sätts. så de blir plugg, plugg och plugg.
pappa rinde mig för en stund sedan och berättade att farmor hade livmodercancer :( men de går att bota så hon kommer bli bra <3<3 sen frågade han om jag ville gå på bio med han och lina på söndag nästa vecka, dom ska se madagaskar så de ska bli kul (;
men iaf, grattis på födelsedagen amanda <3


seriöst

skolan idag har varit bra, har fått lite hjälp med en matte fråga, sen skulle jag redovisa men aron var så seg. sen var jag på sv och fick ganska mycket gjort. efter lunch så jobbade jag med kurs, satt med filip, tomas, linus och massa anrda. men fick ganska mycket gjort. på återsamlingen fick vi fika av våran lärare för att vi slog rekord och gick upp 45 steg på en vecka. (tillsammans)
nu hemma har jag bara suttit vid datan, ska försöka plugga lite. ikväll är de idol, hoppas verkligen johan åker ut. vem hejar ni på? sen är de fredag hela veckan också. :)
imorgon har vi dressyr, hoppas verkligen på nikita. annars blir jag arg (a) sen ska jag prata allvar med en viss person om två andra människor. (emma fattar)


gammal bild, jag och nikita

skärholmen

idag i skolan har jag jobbat lite med svenska, sen var jag på idrott. de var kul, och jag ägde på spökboll, igen (; efter lunch satt jag och frejd i macken för att få hjälp med matten som jag inte fattade, men sen blev vi klara med hela steget. så imorgon ska vi redovisa :)
när jag kom hem åt jag toast, sen åkte jag och mamma till skärholmen. hittade typ ingenting. men köpte iaf en t-shirt, ett linne och örhängen. jag tjatar alltid på mamma att jag vill åka och handla, för de är så mycket jag vill ha. när jag väl får åka och handla så hittade jag ingenting, bajs!
beställde en vinterjacka från internet idag, hoppas den sitter bra!
nu måste jag plugga..

3 dagar..

idag har jag varit i skolan, haft matte kp. de gick ganska bra, sen har jag redovisat svenska, sen fick jag personlig väg till dom nästa två steg så de går snabbare. så imorgon ska jag jobba hemma, borde hinna klart med ganska mycket för de är inte så svårt.
sen åkte jag och jessica till stallet, där tog jag hand och fixade allt till kära conman. kollade när jessica släppte lös cooper i ridhuset, gullig polle (;
nu ska jag titta lite här på datan, sen duscha och sova.

stress

har inte skrivt på länge, men ibland orkar jag inte med blogg. jag blir helt beronde av att jag måste sitta vid datan ibland när jag kommer hem sent från stallet, och de orkar jag inte mer.
i söndags var jag i stallet och tog hand om conman, de hände nog inget mer spec.
igår var jag först i skolan, sen hemma pluggade jag lite.
idag har jag varit i skolan, har jobbat med matte hela dagen, sen har jag haft matte prov på bråk och procent. jag fattar inget om procent, klarade allt utom 2 frågor. de är väldigt mycket att göra i skolan just nu, hard work!
sen åkte jag till stallet, har fixat allt till conman och varit med kelly. sen kom jejja och gjorde sällskap när vi borstade, sjuk tjej asså!
nu har jag designen som madde fixa, tack :)

ingen rubrik

torsdag: först skolan, sen var jag hemma och pluggade
fredag: var först i skolan, redovisade matte och blev nästan klar med svenskan. alla som gick förbi lyckades skärma mig och frejd när vi satt i grupprummet och jobba. efter skolan åkte jag med jessica och amanda till skärholmen, skulle igentligen inte köpa ngt. men köpte en t-shirt/tröja från newyorker och ett par guldiga örhängen från glitter. efter de åkte jag hem och kollade på idol, johan ska ut.

och idag så har jag varit i stallet. red lektion på morgonen. vi hade dressyr och jag fick nikita. de gick bra och hon var verkligen jätteduktig! vi tränade lite skänkelvikningar. vi hade mickis på slutet för att anna var tvugen att gå för att cenna hade kolik.
efter ridningen gick jag och åt med linn och emma. sen gick jag upp och smörjde, borstade, mockade och fixade till conman <3 innan jag åkte hem vid två.
nu ska jag försöka lägga in designen!


nikita i hagen <3

borde plugga mer!

imorse försovde jag mig, så jag missade två bussar. men jessica försovde sig också så jag slapp gå ensam.
när vi kom till skolan var morgonsamlingen slut och vi hade ändå fadder. jag vet inte vad jag höll på med på morgonen, skulle jobba matte med frejd, men sen hamnade vi vid datan, så jag skulle köra körkortet. men linus störde mig.
efter lunch så gick jag på no fl som handlade om gener och massa grejer, men jag hörde inte så mkt för att linus störde igen. så jag ska nog gå på den fl igen. sen gjorde jag inget mer, eller jobbade lite eng för att jag fick ångest över skoldagen. jag jobbar inte lika bra när inte jessica (min lärare) är i skolan för hon peppar och tjatar alltid på mig annars, och nu gör ingen de.
efter skolan åkte jag och jessica iaf till stallet, fixade till conman, hade "lektion" för j & c, och sen borstade jag på conman och fixade de sista till hästarna innan vi åkte hem.
nu ska jag duscha och sen sova så jag kommer upp imorgon!

jag ska sätta upp en/två bilder i conmans skåp, så vilken är finast?

1. 2.  3. 

jag vill

idag är en happyday. = jag är glad. var i skolan först, och eftersom att jag var glad så fick jag inte så mkt gjort. va iaf på ma kp och ritade de sista skisserna till bilden. sen målade jag lite teckningar som jag gav bort till gott folk.
efter skolan åkte jag och jessica till stallet, och de va iskallt. i stallet fixade jag först till conman, sen gick vi på luciaträning. sen stressborstade jag på conman. sen gav vi maten och så gick jag ner.
sen var de dags att rida, hade banjo. och jag gillar verkligen att rida honom, men jag lyckas inte få till de. de är så mycket att tänka på eftersom att han inte är den piggaste men jag klarar inte av att tänka och göra allt samtidigt. han var lite busig i galoppen och drog iväg massa, fast de va nog bara för att han var rädd för calleponken. (;
nu är jag hemma och har precis ätit, och mamma har bakat lussebullar! överlycklig, de är såå gott!
nu är jag hes.

på byggets hemsida :')<3

"Vi är väldigt glada att kunna meddela att Arnie har blivit klubbmästare i dressyr på Karlskoga Ridklubb. Arnie kom hit till Nybygget vid påsk -08 och var då inte alls mycket riden så det är väldigt roligt att han har gjort sådana stora framsteg."


min lärare sjuk = inget ph = sluta tidigare!

idag har jag bara varit i skolan, hade eng kp på morgonen, skulle redovisa men jag vågade inte när "vissa" personer satt och lysnade på allt jag sa. men jag och johanna bestämde att vi skulle ta de efter lunch, så vi bestämde tid och plats. men tror ni hon kommer då? nej. så jag gick till bild ws, och satt där och jobbade resten av em. redovisade den precis innan ås, fick röd pist (vg), måste bara lämna in en skiss. på ås skulle vi till fadder, satt hos 8:6 en stund, men sen såg johnny mig så han skickade ut mig.
de blev ingen hockey ikväll, så jag får hitta på något annat kul här hemma.

design

nån liten filur som är snäll där ute och skulle vilja fixa en ny design till mig?

nejtack vinter!

idag kom jag till stallet nångång efter elva, conman var ute så jag tog in honom.
borstade och smörjde, sen gick jag och åt med jessica, josefin och sofi. efter de borstade jag lite till,
sen kom jessica och tvingande mig till luciaträningen, men de var ganska roligt :) och efter de borstade jag igen!
sen mockade jag och fixade de sista innan jag och jessica skulle åka hem, men de tog ett tag innan dom kom så jag och tiger blev kompisar, sen kollade vi lite när bettan longera beylie.
imorgon är de först skolan, sen tror jag att jerry hade match så vi kommer hem sådär sent igen.
nu måste jag skala potatis, hah.
förrsten snöade de när vi hade luciaträning, jag vill iiiiinte!

2 v.

igår var jag i skolan, pluggande rätt bra. jag hann inte klart med bilden, men ska redovisa den på måndag.
efter skolan åkte jag och jessica hem till henne, där åt vi tacos.
sen gick vi hem till mig och kollade på idol, kevin och alice är absolut bäst! men alice och robin b's duett (stavning?) var så gulligt!
när de var reklam gick vi ut för att möta jessicas mamma som skulle ge henne pengar, då berättade hon lite grejer. så jag och jessica gick upp till centrum för att titta på alla fulla barn. de var kul, för dom bråkade (a) men polisen kom så vi lekte lite i lekparken, och crita fick damp och höll på att strypa sig själv.

idag har jag varit i stallet, hade teori på morgonen, de va ganska kul. eller inte kul, men man lärde sig lite iaf :) längtar till nästa vecka, för de känns som om vi inte haft dressyr på jättelänge. och för anna går de mycket bättre att rida!
sen har jag bara tagit hand om conman resten av dagen. åkte hem vid typ halv 4.


en gammal bild på sotis som ligger i busters bur

happyday

idag i skolan har haft upptakt fl i no, hatar kurs. de tar upp så mkt tid! sen var jag på idrott, de var sjukt kul faktiskt! till lunch fick vi soppa, och bröd! efter lunchen skulle jag igentligen jobba kurs, sen matte. men de slutade med att jag jobbade lite med bild, eller jag typ klistrade på några bilder på ett papper. mer fick jag inte gjort för att linus satt där, jag och jessica hade kul iaf.
efter skolan åkte vi till stallet, där tog jag hand lite om conman. <3 sen kollade jag på jessicas lektion, de var kul hah. sen kollade vi på gruppen efter, jag älskar hur vissa av dem rider, dom är så duktiga! sen kollade vi på två lektioner i stora, dom nya gick med. dom såg fina ut. måste bara berätta att beylie (stavning?) har preciiiis samma skritt som arnie, så jag vart jätteglad! alexandra var lite busig då också, hon berättade om sin "kalsonglåtsaspappa". sen åkte vi hem, nu ska jag duscha.
idag har jag varit på så bra humör, jag är så glad bara.

inget stall idag

idag i skolan har jag jobbat bra, redovisade svenskan och var på matte kp.
efter skolan hade jag och olivia kvarsittning för att vi kom försent nångång länge sedan.
kunde inte åka till stallet idag, för att antingen så skulle jag bara hinna vara där i en timme och då hade jag inte hunnit fixa nånting, eller så skulle jag vara tvugen att åka buss hem och de vägrar jag göra.
så jag kommer imorgon istället!
kanske åker med mamma när hon ska jobba sen, om jag orkar. nu ska jag äta!

utvecklingssamtal

måste bara berätta om igår, jag var och kollade på jerrys hockeymatch i vallentuna. och där bor moa (och vickan), så moa kom förbi en stund. kul att träffa henne igen :) vi kom hem från vallentuna vid halv 12.
men ändå kom jag upp i tid imorse. i skolan har jobbat ganska bra, har gjort klart sv steget.
vid halv fyra hade jag utvecklingssamtal, de lät mycket bättre än sist. men jag måste verkligen plugga hårt!
efter de åkte jag till stallet och tog hand om conman. superhärlig häst, han är bäst <3
nu är jag hemma, ska snart duscha. ciao


(19 dagar)

i <3 u, ursäkta mig för minen (haha)

idag har jag varit hemma från skolan, hade jätte ont i magen när jag vaknade.
men jag har iaf pluggat lite iaf, har nästan skrivit klart hela svenska berättelsen. jag hatar att skriva berättelser därför är den typ sjukt töntig. sen måste jag göra nån tvättgrej som jag måste lämna in imorgon.
ikväll ska jerry spela match, så jag ska följa med och titta. men tydligen så låg de långt borta och matchen börjar halv åtta. så vi kommer komma hem jättesent!
imorgon ska jag iaf till skolan, sen ska jag ha utvecklingsamtal. och sen ska jag till stallet och ta hand om conman <3
jste, min lärare kommer döda mig. för idag var de sista chansen för simningen, men jag hade ändå inte kunnat simma pga andra grejer.

tidig morgon

idag har jag varit i stallet, åkte tidigt med jessica för dom hade stalltjänst.
har tagit hand om conman och fixat allt till honom.
annars har jag väl bara hängt runt med jessica och linn :)
nu ska jag kolla på tv och sova, godnatt!

nej till tivoli på hågelby

imorse var de ridning, vi hade halva gruppen teori och halva hoppning. jag fick hoppa och fick nikita. de var jätteläskigt att hoppa och jag är verkligen dålig på de, men nikita var en hjälte! så duktig polle :) och de gick ganska bra.
sen har jag fixat allt till conman, snart är de två år med världens bästa häst <3
vid ett kvar jag och massa andra på möte om tivoligrejen, igentligen fattade jag inte så mkt, de var väldigt "vuxet". men hoppas verkligen inte de blir något tivoli, vill att brs ska vara precis som de är nu.
åkte hem med jessica vid fem. imorgon åker jag till stallet tidigt för jessica ska på stalltjänst och jag vill inte åka ensam sen.
jag somnade i sängen för en stund sedan, så ska duscha och kanske sova sen igen, eller klockan kanske är lite lite..
ps. jag är förälskad, delvis ingen människa. hah :)


nikita i hagen

nörd

hej alla orangutanger!
idag har jag varit i skolan, haft sv kp. och sen har jag bara jobbat sv resten av dagen, blev nästan klar med steget, redovisning nästa vecka!
nu är jag ensam hemma, och kommer vara de hela helgen. eller jerry kanske är hemma.
men iaf, jessica kommer hit ikväll. tror vi kommer titta på tv, eller de ska jag iaf. haha (a)
imorgon är de stallet och ridning som gäller, vi har hoppning, så vi får se om jag överlever!
19.00 färjan
20.00 idol
21.30 fredag hela veckan
22.25 forts. idol
22.40 forts. fredag hela veckan
varför kör dom inte samma program direkt, ist för att avbryta mitt i allt och sen köra "fortsättning".


hittade en till härlig bild i vickans bdb
jag och zunni bygget i sommras

badminton

idag i skolan så var de idrott, badminton. jag är bäst på de (a) vart bara så irreterad på vissa personer! hah.
sen har jag typ jobbat svenska, ordspråksförklaringar. men de är lätt!
efter skolan åkte jag och jessica till stallet, fick skjuts av annica på vägen, de tyckte jag var bra (;
i stallet tog jag hand om conman och fixade allt till honom, kollade på jessicas lektion och hon hade bästa spirit, jag frös ihjäl. men de brukar jag göra väldigt ofta (;
mamma bakar negerbollar nu, mums på hög nivå.

dålig uppdatering

måndag: första skoldagen efter lovet, de tog död på mig. sen på kvällen kollade jag på jerrys hockeymatch.
tisdag: först skolan, sen stallet och tog hand om conman, påkvällen var de special. trodde verkligen att bettan sa att jag skulle ha banjo, men jag skulle ha belle. så då var jag inte lika taggad, men de gick väl bättre på slutet så hon kopplade av mer och då vart hon finare. efter ridningen sa jag och jessica hejdå till orame <3
idag onsdag: har jag varit i skolan, kom försent för jag missade bussen. har jobbat ganska bra idag. sen var jag i stallet, tog hand om conman och  frös ihjäl. de har varit jätte mkt dimma idag!
och sist men inte minst så togs orame bort idag, vila i frid <3

  
1. orame i beteshagen, 2. jag & spirit, jessica & orame, 3. jessica & orame.
alla bilder är från ridläger sommaren 2007 <3

hallå!

när jag läser bloggar från folk i skolan känns de som att alla har pluggat jättemkt under lover.
de ända jag har gjort är att skriva en text till mitt engsteg. fast jag igentligen borde gjort mycket mer eftersom att jag ligger efter mina mål..
åh, får sån ångest.. så har ni i min skola pluggat mkt under lovet?


de härliga är slut

igår kväll så åkte jag, mamma, jerry och madde helt plötsligt på bio. vi såg patrik 1,5, inte världens bästa film direkt, men den var väl ganska rolig.
idag hämtade vi upp jessica vid 11 och sen drog vi till stallet, har titta lite på tävlingrna, sprungit runt med jessica och en massa andra människor. och självklart tog jag hand om conman!
nu är de härliga lovet slut, och imorgon är de skola. jag kommer inte överleva en hel dag.. på kvällen ska jag nog titta på jerrys hockeymatch.


bild från i sommras,
tror jennifer fotade

det är kallt ute

idag har jag varit i stallet och tagit hand om conman. de hände inget speciellt som jag kan skriva om här, de va iaf jättelungt hela dagen. för de inte var nån ridning, så inga småbarn som springer omkring. härligt :)
mamma kom och hämtade mig nångång efter fyra, så vi åkte förbi donken och sen åkte vi förbi mickes grav.
nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen.
snart börjar skolan igen, usch usch usch. de är de jobbigaste som finns, utom att träffa alla vänner. men att plugga, är dötrist!


<3

RSS 2.0