bilder

ååh! hittade bilder på conman och berit från igår som nån har fotat. här får ni sem dom :D


  
(säg till om dom inte går att klicka upp)

söndag

idag har jag varit i stallet hela dagen. det har hänt en massa skoj. conman hade iaf rullat så han fick bada, sen har jag fixat allt till honom. sopade sadelkammaren och då hittade jag tre groder, inte kul att få ut dom! åkte hem vid halv sju.
måste bara påpeka att jag har blivit brun på axlarna från igår (;

hade lösen på bloggen men förstod att ni som inte frågade om lösen saknade bloggen. nä skoja, satte dit det för att jag inte vill att en viss person läser. men har gått igenom inläggen och tagit bort de mest pinsamma.. welcome back.


tävling

hejsan allihopa!
idag åkte jag till stallet vid tolv. conman var inne så jag borstade och fixade till honom tills vi åkte iväg vid tre. tävling på lejondal. berit var jättenöjd över conman men några av hennes slarvfel drog ner på poängen. han såg iaf jättefin ut, bästa häst! kom en poäng utanför placering, kmr inte ihåg procenten. wille vart ju placerad, kul för dom :)
vi kom tillbaka till stallet vid halv nio, inger körde hem mig. och här hemma har grannarna varit här så vi har suttit ute tills nu.
nu ska jag gå och sova. stallet imorgon, och conman ska ut i gräs första gången för iår!

29 maj 2009

hej. idag har jerry tagit studenten. orkar inte beskriva nånting i detalj men de har varit kul. de har varit jättekul att se allt också! sen var ju vädret helt underbart.
lägger in bilder så fort vi fått dom av anders.
grattis på studenten igen jerry! :)

rainy day

hejsan. skolan idag var väl sådär. skulle redovisa eng, men eftersom att de var sista dagen var jag inte direkt ensam om att göra det. så jag hann aldrig. hoppas jag får redovis nästa vecka ändå. tekniken sket sig, så jag pllar inte bry mig om de betyget. lämnade in bilden och var musik.
efter skolan bjöd alfa laval hela skolan på tårta (why?), så vi sprang dit och åt lite. sen åkte jag och jessica till stallet. conman hade precis blivit riden, så han var helt svettig. sen var han väldigt skitig, fick typ inte änns bort all smuts.
red nova på lektion, vi hade markarbete. nova var jättetrött och helt blöt (lektionen innan var ute och red i regnet). men de gick ändå rätt bra, och övningen "ormen" var rolig och lärorik!
fixade de sista till conman innan vi åkte hem.
vilket väder de har varit idag/nu. på nått sätt känns de ändå lite mysigt. men hoppas de klarnar upp tills imorgon bara..

skhlm

idag i skolan har alla vi åttor varit i folkets hus och lyssnat på en tant som kom från polen (men pratade svenska) och hon överlevde andra världskriget. det blev lite långtråkigt men ändå så var de väldigt intressant och höra. en mycket gripande historia. och Livia (som hon hette) var så otroligt söt! efter gick vi tillbaka till skolan och skrev en reflektion innan vi slutade.
åkte till skärholmen med mamma och madde. det blev inte så mycket grejer. köpte ett par skor, en tunika och en bikiniöverdel.
imorgon sätts betygen, jag känner att jag har lite panik. har en hel del att göra. lär väl sitta här hela natten innan de blir klart. dags att börja då..

special

hejsan. skolan idag var väl bra, även om jag bara skrev lite på bildanalysen.
åkte till stallet och gjord massa innan jag borstade på conman som var intorkad i svett. red bönan på specialen, helt ovnäntat. han är säkert rolig om man kan rida honom och har tålamod. men de är verkligen inte min typ av häst, han var bara jobbig..
nu är jag hemma, ska äta, duscha och sova. känner att de verkligen behövs nu. puss

momma's boys

det har inte hänt ngt speciellt idag. har bara varit i skolan och jobbat med bild och kurs.
nu ska jag se på tv igen!

funktionär

idag kom jag till stallet innan tolv, tog in conman och borstade en stund. sedan gick jag och jessica till vallen, där stog vi på banan resten av dagen, när tävlingarna var slut plockade vi undan allt och gick tillbaka till stallet.
då kollade jag när conman hoppade en stund och sen gick jag upp och mockade och fixade. vi åkte hem nångång efter åtta.
har precis ätit och duschat, ska nog sova snart så jag orkar upp till skolan imorgon. har en viktigt vecka framför mig, betygen sätts på torsdag.. sen är de lungt med skolan ända fram till skolavslutningen. men de kommer också bli en rolig vecka, special på tisdag, ridning på torsdag. de var länge sedan jag red nu. sen på fredag tar jerry studenten, och på lördag ska conman tävla!

fredaglördag

hejsan. igår när jag kom hem orkade jag inte sätta på datan. men jag var i stallet hela dagen och tog hand om en galen polle som går mig på nerverna ibland!!!. jessica sovde(?) över här.
idag har jag också varit i stallet och tagit hand om conman. var även funkis en stund.
conman ska tävla nästan helg! de var på tiden :)


älskar bilden (;

majshow

hejsan. stallet hela dagen, de har varit majshow så jag har haft fullt upp med de. har tagit hand om conman så mycket som jag hunnit.
sitter och äter kladdkaka nu och ska snart gå och duscha, jag är jättetrött. jessica är här förresten (;

studiedag

nu är jag hemma från stallet. har somsagt varit där hela dagen och tagit hand om conman. alltid lika trevligt.
imorgon blir nog en ännu längre dag i stallet. så skönt att vara ledig!
nu ska jag duscha,

godmorgon

har precis mejlat iväg min slutreflektion i träslöjd till en lärare.
nu ska jag göra iordning mig och sedan dra iväg till stallet. vi hörs när jag kommer hem, hugs

kärlek, doubt

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade tvåtusental
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager änd


even just for a day

tjaba! idag har jag varit på musik fl, jobbat med bild och haft sv kp. allt har gått bra. sen skulle vi gå hem, men jag hade helt glömt bort att jag skulle ha matte idag, men läraren kom på mig så jag var tvungen att stanna kvar. och de var bra för nu har jag fixat så att matten är klar för denhär terminen! fick skjuts av tompa till tumba sen.
imorgon har jag hemstudiedag så om jag pluggar nu kan jag vara i stallet hela dagen imorgon ist, genius!


skola

skolan idag har varit bra, har haft musik. vi har börjat att sätta ihop bas, piano och sång nu. tror de kan bli bra med lite mer träning! sen har jag haft matte kp, vi hade speeddating. nått jag aldrig gjort i matte, och de blev lite skumt. sen har jag jobbat med bild och en gammal vett och etikett grej.
har försökt att plugga lite här hemma nu, men har inte fått så mycket gjort. nu ska jag kolla på tv.

28 dagar kvar..

.. tills bygget, saknar allt!
förresten upptäckte jag att mappen med alla bilder därifrån är helt borta, inte kul, inte kul.


arnie <3

söndag

idag har jag varit i stallet hela dagen. har fixat med conman så mycket som jag har hunnit, har inte haft så mkt tid eftersom att de har varit genrep inför majshowen. när jag fick veta att jag skulle vara med skulle jag bara skritta in där, nu ska jag dåde sjunga och skrika. de låter säkert lätt för endel, men de är de inte för mig. jag är redan blyg, och att sjunga och skrika inför massa människor är inte min grej, ovavsett om det är i en roll eller real life. hade aldrig tagit på mig rollen om jag visste dehär innan. vet inte hur jag ska klara det..
kollade när conman hoppade innan jag åkte hem. nu ska jag äta!

lördag

hejsan. dagen har varit great. har varit i stallet och bara tagit hand om conman. supermysig polle idag!
hjälpte vanessa när hon skulle fota z, lånade kameran och tog några bilder på finaste banjo i hagen. och då såg jag han nån har klippt av panluggen rakt av, fy för den människan.
ikväll är de både robinson och eurovision song contest, har laddat med b&j! :)

fredag

det är underbart väder ute. och vad gör jag? sitter här, hemma, vid datorn. vilket liv.
skolan har iaf varirt rätt bra, har för de mesta jobbat med svenska.

jag vill ha glass..

torsdag

hejsan. i skolan idag redovisade vi dans, fick mgv på alla fyra danser. kändes bra eftersom att det inte ått så bra dom gångerna när vi gått igenom alla danser. tränade lite eng glosor och mer fick jag inte gjort.
åkte till stallet med jessica efter. har tagit hand om conman och fixat till honom. red lektion på kvällen. vi hade dressyr och jag tog ivan, de gick bra :)


.


den lille hvide, er det en hukommelse for livet. tak for alle verdens bedste banjo <3

hey bad day

jag satt aldrig på datan när jag kom hem igår, därför kom det inget inlägg.
jag var först i skolan, inget speciellt hände åkte till stallet efter, tog hand om conman och red special. fick nova, och de är en liten grej som stör mig (inte nova) . men de gick iaf rätt bra! förutom när hon blir så jävla stark.

idag hade jag so prov, och de sket sig heelt. blir helt psyked på det. hade eng kp och sen gjorde jag inget mer för att provet fick mig på dålig humör. vi fick iaf glass på ås.


.

cookie dough

i <3 skola

skolan idag har varit helt seg, och har knappt fått nånting gjort. inte bra.
fucking so prov på onsdag, fattar inte ett skit. kommer bli helt failed. ahhhg.
kiss, ironi med rub.

when you miss somone


stallet

mysig dag i stallet, fast conman har varit allmänt jobbig. skulle ut och fota. gick två meter in i skogen och de var tydligen alldeles för mycket för honom så han hoppade runt där, spänd upp sig och såg massa saker, suck.
aja, har inget mer att säga. ciao


lördag

hej. idag har jag bara varit i stallet och tagit hand om underbara häst <3
har jätteont i huvudet nu, har ju inte ätit godis på några dagar så de kanske är blodsockret eller nått sånt.
snart kommer jessica hit, hon ska sova här ikväll :) men nu börjar robinson igen!
over and out

juste

måste bara berätta en rolig grej som hände idag på tävlingen. men det va så att domaren satt på pallar (typ sånna som hösilaget står på) och självklart på en stol. och varje gång ett ekipage hälsade i början och i slutet av programmet så ställde sig domaren för att "hälsa tillbaka"/"tacka", kalla de vad ni vill. iaf, när ett ekipage hade ridit klar ställde han sig upp och sen när han satte sig igen hade stolen åkte bak så han ramlade ner för domdär pallarna och bakåt.
de kanske inte låter så kul, men de är svårt och förklara. pinsamt för honom, hahahahh.


för er sega jävlar, (;

fredagskväll

tjaba. skolan idag var bra, jobbade mest med engelska och fick steget klart.
jag och jessica åkte till stallet redan vid ett. där tog jag hand om conman och fixade så mycket som jag hann. följde sedan med annica, vanessa och zamira när dom tävlade på ekeby. det var kul! :)
kom hem för typ en timme sedan, måste duscha och sova. sen upp igen för ännu en dag i stallet. är jäääättetrött!
godnatt.

skolan

sitter just nu i skolan och pluggar med engelska.
malins begravning började för en stund sedan, själv är jag inte där för flera anledningar. men jag kände inte henne så pass bra, och jag vet att begravningen att till för nära och kära. synd att alla inte fattar de, folk som knappt kände henne går dit. tragiskt.

hoppas du har de bra där uppe malin, du är den finaste ängeln. vila i frid gumman

långt inlägg

hejsan hoppsan. skolan idag var bra, började med att bildläraren fick damp för att jag tog en sax. sen var de idrott, löpning. och ja, de gick väl sådär. de var jobbigt att springa. vi var några stycken som sumpade mgv:et stort, vi trodde vi var smarta, men de blev så himla misslyckat, hahah.
skyndade oss tillbaka till skolan och hade musiken för oss själva. de är kul att spela. sen jobbade jag eng, min lärare satt brevid mig hela tiden som om jag var helt handikappad. men jag fick mkt gjort då :)
åkte till stallet med jessica efter. tog hand om conman, han inte ffixa så mycket eftersom att jag red igen i gruppen innan min. dressyr på kask(!!!!!). de gick inte bra men jag hade inte förväntat mig så mycket mer, hah. sen på min lektion hade vi uppsutten teori. jag och jejja hade sheila som vi longerade varandra på, de skulle vara sitsträning. men koncentrerade mig mest på att sitta kvar. haha. nä, skoja. hon var snäll och duktig även fast galoppen inte är den lättaste. första gången jag longerade också, och de var riktigt kul!
hahahahahahahahhahah, måste bara skratta lite till för alla roliga stunder idag! fina fisken.

when you lose the one you wanted

i skolan idag fick jag inte lika mkt gjort som igår, pluggade inte med nått speciellt roligt heller. jag och jessica lyssnade lite när the guys spelade på musiken. passade på att testa att spela lite bas och jag kommer än så länge ihåg alla noter. även om de går väldigt segt varje gång jag ska byta plats på fingrarna.
vad är de förresten för skillnad på noter och toner? är inte de samma sak? :o
over and out


fighter

skolan idag var greeeat. redovisade sv, var på labb, hade musik. vi fick vara tre i vårat band, jag ska spela bas. sen gjorde jag ma prov, alla rätt, good girl! (johnny rättade det direkt åt mig)
åkte till stallet med jessica efter skolan, fixade som vanligt med conman.
jävla pissväder, vart är solen?!
simma lugnt..


hästarna på bete, gammal bild

.

du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet du lever för stunden, precis som jag

pjäs

tjo.
i skolan idag fick jag nästan ingenting gjort, inte bra inte bra. hade phsamtal och åkte hem efter det. och sen dess har jag bara suttit här och kollat på tv, jag slösar verkligen på tid. borde plugga men jag har ingen fantasi.
nån som har förslag på en bra handling till min pjäs jag ska skriva?

over and out


kort inlägg

idag har jag bara varit i stallet och tagit hand om världens bästa häst.
har inget mer att säga..

sommaren är påväg

tjenare. har haft de bra hos farmor och farfar. älskar dom små hundarna, och sen har de varit helt underbart skönt väder! hoppas jag har blivit lite brun (;
vi åkte hem vid lunch och pappa körde mig direkt till stallet och där har jag bara tagit hand om conman.
vi hörs

tors-fre

godmorgon.
orkade inte sätta på datan när jag kom hem igår. var i skolan först. vi hade orientering på idrotten och de gick faktiskt bra. sen skulle vi se på en film om andra världskriget men den var jättetråkig så vi gick därifrån.
åkte till stallet efter skolan. fixade till conman och red lektion. jag red nova, först red vi enstund på vallen, sen red vi ut två och två. jag red med jejja och sheila. vi bestämmde att vi skulle ta lugn dressyrgalopp. men de gick liiiite(mkt!) snabbare, de var jäkligt kul! sen medans dom andra hoppade några skutt så red jag lite på dressyrbanan.
åkte hem efter ridningen och satt hemma hela valborg, pinsamt.

nu har jag fixat och packat lite grejer, pappa, pin och lina kommer snart och så ska vi åka ner till farmor och farfar och vara där en natt. bloggar inte förns när jag kommit hem från stallet lördag kväll eller nått!

RSS 2.0