kung


skärholmen

hejsan.  skolan idag har varit rolig, men även idag har de blivit väldigt lite pluggande.
åkte till skärholmen med mamma efter skolan. hittade en klänning (rosa, som är på reklam överallt) och en tunika från gina och ett par jeans från bikbok. alltid nice även om de inte var så mycket!
imorgon ska vi orientering på idrotten, hatar de. speciellt eftersom att de gick så dåligt sist. vi gick vilse så vi kom till sjunkmark och hade vatten till knäna och jag fick en stort sår över hela smalbenet. jessica kunde knappt gå får att hon gjorde illa foten. okej, de var lite överdrivet, men de känns som att de var så.
förresten, på fredag ska jag börja med godisförbud i en månad. (utom glass och tuggummi) har börjat äta så mycket godis, och i gamleby var de värst. vi får se hur länge jag lyckas hålla mig, men jag måste klara det.
nu ska jag göra rent kaninburen och plugga, jag är glad idag bara så ni vet (;

moppe

skolan idag, kul att träffa alla igen. blev dock inte mycket plugg. men jag och jessica hade kul när vi åkte på thomas moppe, fan vad jag längtar tills jag blir femton!
åkte till stallet efter skolan, har tagit hand om conman och ridit special. hade nikita och de gick pissdåligt.

måndag

stall idag. conman såg finfin ut på larsträningen, sweaty horse. niceprice med vädret också.
imorgon är de skola, jobbigt. fast ändå kul att träffa alla igen. sen special på kvällen, riktigt taggad nu.
nu ska jag äta, kisses

ledig

god morgon. är stolt över mig själv för att jag gick upp direkt när klockan ringde. iaf, är somsagt ledig i dag, riktigt härligt!
 jag har precis ätit och kollat på the voice, nu ska jag fixa iordning mig och sedan åka till stallet.
skriver mer när jag kommer hem, det är ballar av stål ikväll (;

söndag

idag har jag varit i stallet hela dagen igen. min grupp hade cafeterian så jag stog där ett tag, sen har jag nästan bara tagit hand om conman resten av tiden. :)
imorgon är jag ledig, ska tillbringa dagen i stallet. hoppas de blir lika nice väder som de var idag.
vad ska ni göra på valborg?


sjuk?

åkte till stallet idag även fast jag blev riktigt dålig sen på kvällen. har tagit hand om conman och fixat till honom. har också träffat alla underbara tjejer igen :)
måste bara berätta att jag hittade en fästing som satt på min handled när jag kom hem, uschusch!
snart ska jag iaf äta, vi hörs.

hemma från gamleby

jahap, tänk så länge vi har längtat efter denhär veckan och nu är den redan över. det alltid lika tråkigt att vara hemma igen.  jag orkar inte gå in på några detaljer men jag har iaf haft de superbra!
de känns som om jag håller på att bli sjuk nu, magsjukan eller nåt gick i g.by, de var massa som spydde.
nu blir de iaf uppdatering som vanligt igen. jag hade faktiskt med mig datan men jag orkade/hade aldrig tid att sätta på den.
hoppas jag orkar till stallet imorgon, saknar det.
tack för denhär veckan allihopa, ni är bäst.

söndag

idag har jag varit i stallet och tagit hand om conman, mysmys <3
nu har jag ganska mycket att göra, måste städa rummet och packa. de låter inte så mycket men de tar tid för mig.
inatt tror jag att jessica och olivia sover här och imorgon åker vi till gamleby med skolan :D jag är redan nu irreterad på gruppen jag ska jobba i, men hoppas de blir kul iaf.
skriver mer ikväll.

.

i have a dream

stall

kom till stallet vid elva, har fixat till conman och varit massa med linn och vanessa. åkte hem innan fem.
nu ska jag kolla på robinsson och äta grönsaksdipp! :)

skor

skolan idag var väl okej. no provet kändes inte så bra, även om jag svarade på allt. men fick ist reda på att jag fick mvg på musikprovet. sen har jag jobbat med bild.
åkte och handlade med mamma efter, köpte tre par ballerinaskor från skopunkten och lite andra saker från h&m.
nu har jag precis kollat på tv och fixat lite musik som jag ska ha till g.by bussen. förresten fick vi inte byta rum, sen har jag sämsta gruppen.
nu ska jag duscha.

torsdag

skolan idag har varit bra. har jobbat med bild, som ska in imorgon.. varit på repetitons fl i no eftersom att vi har prov på det imorgon. sen har jag fått hjälp med min sv så jag förmodligen kan redovisa den också.
åkte till stallet efter skolan. har tagit hand om conman och ridit. markarbete med finaste banjo, de gick inge vidare.
nu ska jag snart duscha, äntligen har jag fått lite speciella "krämer" så att min rygg (och face) borde bli bra efter att jag har använt den några gånger.

skola

skolan idag var väl sådär. jobbade nästan bara med eng, så nu har jag fått den redovisad. sen var jag på kurs fl om första världskriget. dom har satt upp lappar om hur vi ska sova i gamleby, självklart ska jag sova med jessica och olivia. men vi hamnade i sämsta huset med värsta grannarna, men vi kanske ska byta rum med några killar.
åkte till stallet och tog hand om conman en stund efter skolan.

special

tillbaka i skolan igen. jag och frejd jobbade med eng, sen var jag på sv kp. på em hade vi labb, de gick bra.
åkte till stallet efter skolan, tog hand om conman och red special. fick ivan och de gick faktiskt bra så jag är riktigt nöjd!


sista bilden är väääldigt gammal

stallet

idag har jag varit tillbaka i stallet igen, skönt. berit tävlade på conman, inte deras bäst tävling. lite små missar och så, men conman är ändå finast iaf. jessica tävlade också, tog några fina bilder efter :)
borstade på conman, fixade de sista och gav maten innan vi åkte hem vid sex.
imorgon är de special, känns som att jag inte har ridit på jättelänge så jag är taggad!
nu ska jag plugga, lyssana på winnerbäck och tjocka mig med godis i en halvtimme. sen är de tvtime (;


w


hemma

nu är jag hemma igen, eller jag har varit de ett tag. igår blev de riktigt sent, men jag hade iaf kul!
det är lite tråkigt att vara hemma, vi har varit ute  i princip hela tiden domhär dagarna och de har varit jätteskönt. aja, imorgon får jag träffa conman, det är de ända jag har saknat. sen har de sista lovdagen, tiden går fort när man har kul.

ute

hejsan, vi sitter just nu här ute i mörkret, jättemysigt faktiskt. datan har varit väldigt populär, alla kollar sin mejl och sen har vi haft frågesport. idag var vi hos farmor och farfar en stund och åt lite påskmat. sen letade jag och lina efter våra påskägg, lyckades bara hitta alla linas ägg ist.
igår röjde dom här i trädgården så jag stog och eldade upp alla kvistar. sen kom de en tjej ridandes på en häst, hon tävlade i trav, och sen skulle dom få ett föl inatt. hon sa att ja kunde komma förbi och titta men de har inte blivit av.
nu ska jag gå till husvagnen och hämta lite varmare kläder, imorgon åker vi hem.

.

nu sitter jag här i husvagnen igen, de finns inte så mycket att göra just nu. vi har precis ätit hamburgare. den andra familjen är här nu också, jobbigt med massa mer småbarn, men ändå skönt för då tjatar inte lina på att vi ska leka! synd att hampus var lat och inte orkade gå upp imorsen annars skulle han varit här nu. vädret är så jobbigt, ena stunden är de jättefint och varmt, sen går solen i moln och då blir de kallt. de är inte lätt asså (;
undrar om dom saknar mig uppe i huset nu ;b

ute på landet

god morgon. sitter här ute i husvagnen, har precis spelat nått bolibompaspel med lina. vi kom iaf fram igår kväll, de var iskallt i tompas hus då. men nu är de ganska skönt där inne, och här ute!
har inget att skriva, snart kommer de en till familj hit så de blir väl roligare, men nu ska jag ut och vara social. bye

?

jag ska sova borta tre nätter men har packat för typ tre veckor, varför är de så svårt att bara packa lite?!

onsdag

hemma från en underbar dag i stallet, dock var vädret inte lika fint som igår.. väldigt blåsigt idag. men vad gör de när conman finns, som ni förstår har jag tagit hand om honom hela dagen. massa kärlek till honom.
har fått årets första påskägg från inger och tobbe idag, gulligtgulligt!
nu väntar jag på mat, och ikväll ska jag packa.
imorgon ska jag till stallet en stund på morgonen, sen ska jag åka iväg med pappa, pin och lina. först till pappas kompis, sedan till farmor och farfar. jag får låna mammas bärbara data så jag kommer kunna blogga endel där uppe (nere?). de kanske inte blir nått inlägg imorgon, beronde på när vi kommer fram och så. men iaf, jag kommer hem igen på söndag. och på måndag ska berit tävla på conman, kul :) hoppas verkligen tävlingarna blir av, lite irriterande annars..


gammal bild

happyday

har varit i stallet idag också. har tagit hand om conman, borstade en stund ute, de var mys :) vädret asså, helt underbart!


s

gissa vad jag har gjort idag? jo varit i stallet, nån som är förvånad? har tagit hand om conman och suttit ute i de härlig vädret.
igentligen har jag inget att skriva i min blogg, jag är för de mesta i stallet och de är inte ofta de händer något nytt där, utan jag gör nästan samma sak varje dag.


gammal bild

lör-sön

igår var jag i stallet och tog hand om conman. efter åkte jag och mamma till mormor och morfar i deras husvagn, sovde över där.
åkte till stallet idag också, och som vanligt har jag tagit hand om conman. har inget mer att säga, ska snart äta.
jag kände kanppt dig, men jag vet att vi alla tänker på dig. vila i frid malin

påsklov

skolan idag har varit bra, har livräddat på idrotten.. men nur de nog med skola, för de är påsklov i en hel underbar vecka nu, samtidigt som de är helt underbart väder ute. kan inte sluta tjata om de, men åh så skönt de är!
ikväll ska jag se på talang, men nu ska jag äta. vi hörs!

skola, stall

skolan idag har varit rätt bra. var på idrott men jag var inte med, var på no fl och redovisa eng, de gick bra.
åkte till stallet efter skolan, tog hand om conman och red banjo på lektion. vi red dressyr på vallen i de underbara vädret, gick mycket bättre än i tisdags!
nu ska jag äta, pussar

tis & ons

hej. igår orkade jag inte sätta på datan när jag kom hem. var iaf i skolan, åkte till stallet efter. tog hand om conman, kollade när berit red honom. han ska tävla i påsk :) red banjo på specialen, de gick verklligen uruselt. jag är så glad att jag får honom på specialen för jag älskar att rida honom, men sen nu när de gick såhär himmla dåligt känns de bara så jobbigt..
idag har jag varit i skolan, har mest jobbat med bild. inget stall idag, måste plugga med sv och eng.
nästa vecka är de påsklov och om tre veckor åker jag till gamleby med skolan, helt underbart!
sen måste jag bara säga att dehär vädret också är helt underbart, love it.


RSS 2.0