tidsfördriv

nu är jag fixad och klar, dock har jag inte kläderna som jag ska ha ikväll på mig, eller allt förutom kjolen. de kanske blir några bilder som ni kan få se imorgon.
jag har ingentligen inget att skriva, jag fördriver bara tiden lite. snart åker jag och mamma och hämtar jessica och olivia, sen åker vi hem till amanda. jag tror nog inte de blir så sent ikväll för min del.
förresten kommer jag att missa körslaget ikväll, lite tråkigt eftersom att de är final. hoppas verkligen att erik vinner iaf, annars börjar jag gråta, inte riktigt.. men nästan iaf. om nån ska kolla på de kan väl den personen smsa om vem som vinner (;
imorgon ska jag till stallet och ta hand om conman. sen är helgen redan slut, de har gått otroligt fort. längtar inte tillbaka till skolan direkt. men jag längtar tills på tisdag då de är special, supertaggad! och när vi ändå pratar om längtar så längtar jag veeerkligen till sommaren!
de är inlägget tog 20 min att skriva, har jag skrivit något intressant? nej. men nu ska jag iaf åka :)

tolv tjejer

nu är jag hemma från stallet. kom dit vid elva, kollade på vanessas lektion. tog in conman, åt i cafeterian. tolv tjejer vid ett litet runt bord! sen borstade jag på conman tills klockan blev tre och jag åkte hem med jessica.
ikväll ska jag på amandas fest, den börjar inte förns vid sju så jag har god tid på mig att göra mig iordning. ska låna en kjol av jessica eftersom att jag inte har något blommigt som dom tydligen hade på 70-talet.
ni får se en bild som hon skickade igår!

hjälp!

glömde helt bort att de är säsongspremiär av hjälp! ikväll efter lets dance, tur nog så påminde reklamen mig. så sjukt kul, om man har sjuk humor! :)

massa godis

i skolan idag har jag jobbat kurs med gruppen hela dagen. uppdarget skulle lämnas in idag, och vi blev verkligen klara i sista minuten. men jag stannade kvar i skolan för att renskriva allt eftersom att de var lite stavfel och så, sen hjälpte min lärare mig att göra klart alla instuderingsfrågor eftersom att dom skulle lämnas in tism med uppdraget. och gissa hur länge jag stannade, hela två timmar. helt sjukt att jag orkade :O
men mamma kunde iaf hämta mig i skolan så jag slapp åka buss, sen köote jag en stor godispåse som jag ska mumsa på ikväll när jag tittar på lets dance.
imorgon ska jag till stallet, sen på kvällen har amanda fest, vi skulle ha nått tema men jag har inte fattat vilket som bestämdes eftersom att de har varit lite olika förslag.
ciao!


liten söt ponny

hej!
idag i skolan ha jag jobbat lite med kurs, och sen varit på idrott. vi dansade nån ringdans som jag inte kommer ihåg namet på men de var kul. sen i slutet var de lite vals, dansade med bella. sen hände lite grejer, men jag nämer inget här!
sen hände inte så mycker mer.
jag och jessica åkte till stallet, tog hand om conman och fixade till honom. red lektion på kvällen. vi hade derssyr och jag valde banjo. ibörjan blev han ganska lång, men mot slutet gick de mycket bättre. och hans galopp, han är ju föööör söt!


ignorera min extremt hemska sits..

made in sweden

hej alla söta männsikor!
idag har jag varit i skolan och min grupp jobbade med kurs på morgonen, de gick rätt bra. sen var jag på eng kp, och johanna kryssade för allt jag inte behövde göra eftersom att det var jättemycket på steget. efter lunch var de musik, jättekul! och läraren är jävligt ball!
efter skolan åkte jag och jessica till stallet, fixade allt till conman snabbt så vi kom hem rätt tidigt. han är bäst.
nu har jag precis ätiti, ska duscha när jag har kollat lite bloggar. men ikväll är de ju made in sweden, älskar de programet. och älskar andreas, laila och anders.


visst ser bilden målad ut? den är faktiskt
tagen med min superproffsiga gamla mobil

skoldag

i skolan idag har jag haft musik fl. vi gick igenom en låts olika delar, faktsikt lite ballt. vi fick reda på lite grejer som jag faktiskt aldrig har tänkt på! sen var de svenska kp i nya gruppen, men de blir nog bra. efter lunch jobbade min grupp med kurs, de gick väl bra. vi har bara lite dålig "fantasi" så vi vet inte riktigt vad vi ska skriva, men saris hjälpte oss lite.
efter skolan stannade jag kvar i 45 min på matte, som jag igentligen ska göra varje vecka. de kan vara ganska bra för jag fick mycket gjort men jag kommer bara gå varannan för jag ljög lite om att jag red tidigt så isånnafall skulle jag missa ridningen.
efter skolan åkte jag och jessica till stallet, kom dig lite senare än vanligt. men jag hann fixa allt till conman. åkte hem vid sju typ.
de vart ett långt inlägg om skolan. men nu ska jag äta, sen fixa designen lite. kisses

design

nu har jag fixat en ny design, igen. men den vart inte riktigt bra, såg också att de ser ut som om jag har värsta rynkan på kinden på en av bilderna. men jag får fixa allt imorgon. måste sova nu så jag orkar upp till skolan.

trolleri!

skolan idag har varit rätt bra. jag har jobbat med instuderingsfrågorna till kursen, har lite kvar att göra där.  sen har jag varit på matte kp, irreterande grupp jag är i! resten av skoldagen har jag spenderat på att titta när dathe har trollat.
efter skolan följde jag med jessica till skärholmen för att byta byxor. vi tittade även i lite andra affärer.
nu är jag hemma och ska precis äta. ciao


hittade en bild på våra kisseskor från typ sexan,
fyfan vad fula dom är asså! haha

gulle

kom till stallet vid elva, borstade på conman och inger knoppade. vid två började berit rida fram, han var verkligen jättefin! på banan var han också fin, bara några små missar. men de var första gången han gick en LA:4 som är lite högre klass än vad han har gått tidigare. sen var berit jättenöjd och de är ju bra! dom fick 63 procent och kom femma av 32 starter, så dom vart ju placerade. finfina häst <3
borstade och fixade massa efter, åkte hem vid sex. nu har jag precis duschat och ätit.
nu måste jag verkligen göra musikläxan som jag igentligen skulle gjort i fredags. så typiskt mig att alltid göra allting sista dagen!


middag

tjena!
kom till stallet strax innan elva och åkte hem vid halv fem. har haft massa tid till conman. borstat, skrittat, smörjt grejerna tills imorgon och annat.
nu är jag hemma och nu ska vi äta, mormor och morfar är här också! vi ska äta raclette. eller inte äta själva raclettet för de är som en liten grill som man ställer på bordet, sen får man grilla sitt eget. det var väldigt länge sedan jag  åt sånt, men denhär gången ska jag prova att ha lax också! gottgott
ikväll är de körslaget (;


lets dance

har precis ätit middag och nu ska jag kolla på lets dance! men hittade en rolig historia, ni har säkert hört den förut.

En liten 12-årig kille, som släpade en tillplattad död groda kopplad i ett snöre, gick in på horhuset i den lilla byn. Han sa till bordellmamman: "Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte härifrån förrän jag har fått det jag vill ha!" Bordellmamman, som struntade i alla moraliska värderingar, funderade faktiskt en liten stund, men sa sedan: "Okej då, välj ut en av mina flickor." Han frågade: "Har någon av dem någon sjukdom?" Bordellmamman svarade naturligtvis: "Nej!" Men pojken påpekade: "Det snackas om att alla som varit med Lisa har varit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det är henne jag vill ha!" Eftersom pojken var så beslutsam och dessutom faktiskt hade pengar, så fick han som han ville. Han gick in till Lisa, släpande på sin döda groda. Tio minuter senare kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han betalade och var på väg mot ytterdörren, när bordellmamman frågade: "Varför valde du den enda av mina flickor som bär en smittsam sjukdom?" Han svarade, om än lite motvilligt: "Jo, ikväll när jag kommer hem så skall mina föräldrar gå ut på restaurang och lämna mig hemma med barnvakten. Hon kommer att ha sex med mig, för hon gillar små pojkar, så jag kommer att smitta henne. Senare kommer min farsa att skjutsa hem henne, och ta sig ett nyp på vägen, så då får han samma sjukdom. När han kommer hem igen så kommer han att spänna på morsan, och imorgon knullar hon som vanligt med brevbäraren. Och det är den jäveln jag vill åt, för det var han som körde över min groda!"

tråkigt inlägg

hej alla. har tänkt på hur tråkigt de igentligen är med inlägg som handlar om skolan, de är bara så deprimerande eftersom att jag hatar att plugga. men ändå skriver jag om de iaf..
idag har jag haft musik fl. vi ska bilda ett eget band som man ska spela i. fast vi kommer inte börja spela förns vecka sju eller nått, först är de ju bara teori. sen har jag inte gjort mer, läst en bok som jag fick av min lärare.
nu sitter jag och äter, måste göra två läxor också, en är iaf musik!
kanske bloggar mer ikväll!

katastrof

först skolan, hade idrott och vi danseade oh susanna (?).
sen åkte jag och jess till stallet, tog hand om conman. <3
red lektion, fick banjo och vi hade dressyr. de gick rätt bra, kommer inte ihåg så mycket mer.
för nu till rubrikten, typ i slutet av lektionen vart hela ridhuset helt svart. först trodde jag de va nån som drev med oss och släkte lyset. sen visade de sig att de blivit strömavbrot. de var helt mörk, verkligen kolsvart i hela stallet.
jag tyckte de va jättelsäkigt, haha. så skulle vi in och lämna hästarna och ta av alla grejer. banjo vart helt stel och började gnägga i ridhuset, gulle! och alla stallen skulle fodras, vi skulle byta om och allting. hela himmlen hade tydligen blixtrat till och nån elstolpe hade tydlig börja brinna men när vi åkte hem så kom vattenfall så dom fixar förmodligen de nu. . men nu är jag äntligen hemma, ska äta och duscha.


stockholm stad

först skolan, har inget speciellt at berätta om de.
sen åkte jag med jessica, olivia, carro och jossan in till stan. jag hade bara presentkort på bikbok, men hittade ingenting där. men dom andra kollade runt i massa andra affärer. vi åt på donken och sen åkte vi hem. rätt jobbigt att gå där inne bland allt folk och kylan.
nu ska jag måla naglarna, har ingen rolig färg ju. men de blir väl rött, de var ett tag sedan!


lyckad

denna dag har varit bra!
kom upp i tid så jag slapp springa till bussen. i skolan har de iofs inte hänt mycket, var på fl i en timme. sen har min lärare förklarat för mig och min kursgrupp så vi tror vi vet hur vi ska börja med uppdraget. efter lunch gjorde jag ingenting, kollade på hockeykillarna när dom dansade (idrott).
efter skolan hade jag utvecklingssamtal, de gick rätt bra. och denhär terminen blir nog inte riktigt lika stressig som förra var! iaf, mamma köpte mcdonalds till mig och jessica, sen slapp vi gå hela vägen till stallet!
där har jag tagit hand om söta conman, som såg lite rolig ut idag. han har blivit rakad, fast inte allt såklart. men jag tror inte dom var riktigt klara, eller jag hoppas dom inte var de! men annars har han varit myys.
red special på kvällen, vi fick vara i lilla idag för att beylie skulle gå med. men jag hade banjo. och de gick faktiskt bra. nog tack vara min vän sporren, men de behöve jag för mina ben klarar inte att driva själv. fick mer hjälp av bettan än vad jag brukar, så jag är jättenöjd med lilla hästen! :)


finfina polle, med sin gamla björnpäls

simpson

har inte gjort så mycket sen jag kom hem. bara ätit, ätitit och ätit. nä inte riktigt men de känns så, har faktiskt tvättat tagentbordet också. tror inte man tänker på hur skitiga och äckliga dom blir. aja, nu kollar jag iaf på tv, simpson!
och apropå (hah) ingenting så vill jag åka på kryssning den 8/2, för då kommer e.m.d. vara där, love it, sen är de ju sjukt kul bara! nån som vill åka med? (; så jobbigt att man måste vara över 18 för att åka själv..

skolan igen

skolan idag. äntligen är min lärare tillbaka, men hon vägrar erkänna att hon var utomlands med en annan lärare.
aja, har gjort klart filmrecensionen och haft matte kp. brand och tjuvalamret gick samtidigt idag. så vi var tvungna att gå ut, iskallt! sen när vi kommit in igen, då gick tjuvalarmet igen. men då gick vi inte ut iaf.
imorgon har jag planeringssamtal (utvecklingss.) då vi ska planera målen för terminen. sen ska jag till stallet, ta hand om conman och rida special på kvällen, längtar!
nu ska jag ta nånting att äta, bloggar + lägger in bilder på conman senare ikväll.

bild

nu har jessica skickat bilderna på conman, lägger in en lite oseriöst bild, haha snuffen <3
ni får kanske se fler imorgon, nu ska jag duscha.


stallet

idag har jag varit i stallet, tagit hand om conman och fixat till honom. sen varit på brusmöte, nått mer speciellt har inte hänt.
mamma har åkt och hämtat mat från kolgrillsbaren (stavning), jag tror inte de är gott ;b
kan visa bilder från tjejmiddagen och på conman sen när jessica laddat upp dem i sin blogg så jag kan sno dem!
men nu kan ni få se tröjan och väskan från h&m, fick inga bra bilder på de andra sakerna. domhär är inte heller bra, men iaf..
 

fre-lör

förlåt för dålig uppdatering.
men i fredags åkte jag och mamma till skärholmen. köpte en svart kofta och två skärp från bikbok. och blå/vit randig tröja, en lila väska och ett par örhängen(inte dem jag velat ha tidigare) från h&m. bilder kommer nåndag. på kvällen kollade jag på lets dance, go laila!
idag lördag kom jag till stallet vid halv tio. kollade på vanessas lektion. fixade och tog thand lite om conman. jessica tog även lite kort på honom åt mig, men ljuset var inte så bra, men nån bild blev nog fin! har suttit i cafeterian med tjejerna länge. vi inte varför men de var bara så skönt att bara sitta där med dem. har kollat lite på hoppträningen också. åkte hem vid halv fem.
fick duscha och fxa mig snabbt, gick hem till jessica där jag fixade mig. fick även låna lite grejer av vanessa. vi skulle ha rocktema, jag kände mig som en emo. några var hippies och några var hipphopp. men de var kul iaf, vi åt god mat, och skrattade en hel del!
orkar inte gå in på så mycket detaljer, måste verkligen sova nu. ska vara i stallet senast halv tolv. godnatt!


hemma

idag stannade jag hemma från skolan. jag kunde inte somna igår kväll/natt. senaste gången jag kollade hur mycket klockan var så var den halv fyra. så jag hade nog ändå inte orkat nånting i skolan.
men bara för att jag är hemma kan jag inte slappa, för nu har jag sovit ut. så nu ska jag plugga, ska göra en filmrecension till svenskan.
när mamma kommer hem från jobbet ska vi åka till skärholmen, jag vill titta på lite kläder. har forfarande lite pengar kvar på presenkortet från gina. och sen från bikbok som jag inte har handlat nånting från. jag är igentligen inte ute efter nånting speciellt, men de får bli de som finns (;
imorgon ska vi somsagt ha tjejmiddag, vi kommer ha rocktema och jag vet ungerfär vad jag ska ha på mig, igentligen ganska tråkiga kläder och de är inte specillt rockigt. men jag vet inte hur dom ser ut, nån som vet? och sen vill jag inte köpa kläder som jag säkert inte kommer använda igen, de är bara onödigt!
om jag hinner, ska jag fixa en till design, känner för att variera lite! puss

vad har jag på huvudet, hah?

besökare

från 80 till 20 besökare, men ärligt pallar jag inte bry mig. jag skriver igentligen för att de kan vara skönt att få skriva av sig, och jag skriver inte för att alla ska få veta vad jag har gjort. ärligt, men vem bryr sig? :s
puss

ridning

idag i skolan hade vi idrott, vi dansade bugg och de var kul! mer har jag inte gjort, imorgon kommer min lärarare tillbaka, hon är redan hemma. men hon var "sjuk", men hon är avslöjad. haha!
sen åkte jag och jessica till stallet. åt mat, sen gick jag ner och tittade när berit red, skrittade av efter. sen hann jag bara borsta lite innan jag skulle rida. fick lollipop och vi hade dressyr, de gick ganska bra. men banjo är finare! dock var de inte lika rörigt som sist, skönt.
ska snart duscha, ska bara kolla lite bloggar och de.

cpmobil

hej everbody!
idag har jag inte gjort mkt i skolan, precis som tidigare dagar. vi ska iaf starta ett parti i kursen. fattar ingenting, men min grupp har iaf kommit på vad vårat parti ska heta. sen har alla vi tjejer planerat inför lördag, då ska vi fira jessicas, carros och veronikas födelsedag med en tjejmiddag, de blir nog kul!
efter skolan åkte jag och jessica till stallet, har tagit hand conman och fixat allt till honom <3
internet på min data är helt dött nu, de funkar inte alls. nu nu får jag sitta vid mammas data igen. och sen är min mobil cp, de går inte att skicka sms till nån. även fast jag har pengar, dom stannar bara i utkorgen. så om nån skickar sms kan jag inte svara, sjukt jobbigt! hata mobilen!

myspolle

först skolan, på morgonen hade vi en upptakts fl, så nu har kursen (so) börjat. sen på em gjorde jag klart instuderingsfrågorna som vi fick på fl, dom ska inte vara inne förns vecka fem. men de är skönt att ha de klart!
sen åkte jag och jessica till stallet, har tagit hand om conman och fixat till honom. han var hur myyysig som helst när jag skulle borsta, söt <3
min data är helt cp, internet har typ pajjat helt. sitter vid mammas data nu, får se om hon kan fixa mitt sen. nu ska jag äta glas med kolasås, tjockis! :)

måste bara påpeka att testa detta: http://www.expertpanelen.se/blogg/2008/07/4-minuters-bentraning-med-caroline/. jag har börjat göra de varje kväll för att jag behöver starkare ben för att orka rida. man tror inte att de ska vara så jobbig, men de är sjukt jobbigt. om inte jag har jääävligtsvaga ben! jag orkar knappt halva, haha. men jag återkommer den stora dagen då jag klarar hela (;

första dagen

idag var de första dagen i skolan, kul att träffa alla tjejer igen! men annars har dagen bara varit trist, de var ingen lugn dag, vi var tvunga att gå på två kp. men annars har vi inte gjort så mkt mera.. de är jättesvårt att komma igång att jobba igen efter lov. sen funkar ju de inte att logga in på datorerna för nånting är knas så man kan inte skriva ut några steg, sen klarar jag inte jobba utan min lärare, som just nu är utomlands. de är hon som peppar mig hela tiden!
efter skolan åkte jag och olivia med hem till jessica, där åt vi tårta som blev över från hennes födelsedag, gott!
nu ska jag gå. (gå vart? avsluta inlägget!)

15 år!

idag är det ingen vanlig dag för idag är de jessicas födelsedag, hipp hipp hurra!
kul att du fick så fina presenter, de är du värd! du anar inte hur mycket du betyder för mig vännen <3

hungrig

idag har jag varit i stallet hela dagen och tagit hand om conman. tittat på alla starter i km och tittat på hoppträning.
nu är jag verkligen jättehungrig, tom så att jag har ont i magen!
imorgon börjar skolan och jag längtar inte ett dugg! kanske åker till stallet efter, beronde på när vi slutar.

ojdå

har gjort om min design helt själv, vad tycks? bilderna är från när jag var liten.
men grejen är den att jag på något sett har råkat ta bort hela menyn, (om de ens går :s)
så den är helt borta, jag lyckas inte heller få tillbaka den, snälla. nån måste hjälpa mig! ;o
(menyn kom tillbaka, jag tror de spökar)
nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp till stallet imorgon. godnatt!

lördag

jag har jättesvårt att komma på rubriker, därför blev lördag bra eftersom att de är lördag igag!
idag kom jag till stallet vid 10, kvar över valde vi. jag red ju somsagt ist för linn i min gamla grupp. jäklar vad småttingarna har bombat gruppen. aja, de fanns inga roliga hästar kvar när jag skulle välja så jag tog belle. ibörjan gick de inte bra, fick knappt nån galopp heller. men mot slutet vart traven bättre och hon började trava på ordentligt, så jag är nöjd. igentligen vet jag inte vad vi tränade på, vi hade inga övningar utan red bara runt där..
resten av dagen har jag bara fixat och tagit hand om conman, megamys <3
ikväll ska jag titta på körslaget, självklart håller jag på eriks kör!

belle till höger, nikita till vänster

tredje

inlägget för dagen, men de är bara för att jag har tråkigt.
har kollat på lets dance och ätit grönsaksdipp. (duktig!) håller på laila bagge, de gjorde jag innan de hade börjat också. men nu efter tycker jag även att hon var riktigt duktig, härlig människa dedär!
och imorgon ska jag rida ist för linn i min gamla grupp, jag är överlycklig! de är bra att dom rider en senare tid så är man inte lika trött.
som ni kanske såg gjorde jag en video med conman(se nedanför), och samma här, bara för att jag hade tråkigt. och conman är ju så söt, de var rätt lätt att göra den. bara gå in på www.slide.com och sen står de nästan precis vad man ska göra.
nu måste jag verkligen duscha, har inte gjort de sen jag kom hem från stallet, fyfy.

jag hade ganska tråkigt


sista lovdagen i stallet

hej alla glada!
idag kom jag till stallet vid halv 12, eftersom att de har varit sånt härligt väder (sol och 5+, jippie!) så fick conman vara ute extra länge i hagen, han fick sin lunch där också. så jag har bara varit med jessica tills klockan blev två och han kom in. då borstade jag lite på honom, sen skulle inger rida. så jag satt och kollade när dom red och gosade med skorpan. sen efter borstade jag av honom lite snabbt, sen berättade inger att berit ska tävla med conman, sen fick jag höra massa andra glada grejer, jättegulligt! conman är verkligen allt för mig, kan inte tänka mig något annat honom! sen vid halv fem åkte jag hem.
något annat som inte är lika kul är att de är sista lovdagen, inteinteinte roligt. jag längtar verkligen inte till skolan.
men nu ska jag baka kladdkaka, mums säger jag bara!

jatack!

seriöst är jag trött på snön, kallt väder, minusgrader, mörka, läskiga kvällar och massa med kläder. jag vill ha sommar nu!
kollade igenom bilder från sommaren och de får mig att längta ännu mer. sommarlov, sola, bada, ljusa kväll, lättklätt och framför allt sommar i stallet, hur mysigt är inte de igentligen? erkänn att sommaren är bättre än vintern?


jag och conman från i sommras, mysigt att borsta ute!

två ridlektioner, trött

stallet hela dagen, åkte dit vid 12 med jessica. skönt med lite sovmorgon.
berit skulle precis rida conman, så jag kollade och sen skrittade jag av honom. sen har de inte hänt något speciellt, har fixat och borstat på honom!
sen på kvällen red jag ist för jennifer i jessicas grupp, och sen red jag i gruppen efter som jag nu har börjat i. vi hade dressyr och jag hade banjo båda lektionerna. första lektionen gick de helt okej, men andra lektionen vart nog båda vi väldigt trötta, fick rida med två spön för att få honom mer inramad eftersom att jag har så svaga ben så jag inte orkar rida. hur de var att rida i gruppen då, de var ganska svårt. de var hästar överallt så de var lite svårt att koncentrera sig på sig själv och hästen, utan man måste även hålla koll på alla andra. så var de inte riktigt i min gammla grupp men jag lär väl vänja mig vid det. men jag är nöjd med banjo, och de var ju jag som valde att rida två lektioner, samtidigt så har jag inte ridit på rätt länge.
nu ska jag duscha!

mer h&m problem


nu när jag skulle beställa visade de sig att grejerna inte kommer komma förns i februari, de känns onödigt att vänta så länge. jag kan ju lika gärna titta i andra affärer efter nått liknande. eller hur hade ni gjort? h&m hatar mig, haha!
nu sitter jag och äter nån konstig glass, typ som små godisbitar. men de var gott, känns som om jag alltid äter när jag bloggar (a)
klockan 20.00 ska jag se på grammis, bara för att e.m.d. är med, tycker att dom är jätte bra! så ni kan få se en video med deras bästa låt och däruppe en bild på crita när hon var jätteliten!

världens bästa

dagen har tillbringats i stallet men världens bästa häst och världens bästa tjejer!
kollade när inger red conman, sen har jag frusit, och sen fixat och borstat på honom. vart lite stressad när jag skulle borsta för att mamma ringde och sa att hon skulle komma.
nu ska jag fortsätta äta min pizza, sen se om jag lyckas komma in på h&m's sida och beställa hem ett par örhängen och skorna. skulle göra de igår, men självklart funkar inte sidan då, så typiskt!
förresten så skrev jag ju igår att jag hade besöksrekord, men kvällen var ju inte slut och innan de blev nästa dag så hade jag 79 besökare, nytt besöksrekord igen! (;


besöksrekord

jag har fått besöksrekord, hela 60 besökare!
kanske inte låter mycket, men för mig är de guld :)

bilder från idag


stan

jag och vanessa åkt till stan vid 11, mötte moa och viktoria där. kollade alla h&m, men de jag skrev att jag ville ha i inlägget under fanns inte i nån av affärerna.. damp.
vi gick till sergel för att kolla om de fanns nån bra film att se, vi bokade biljetter till "vi hade iallafall tur med vädret".
sen gick vi till max och åt, jävligt gott faktiskt. efter de gick vi och åkte skridskor i kungsträdgården, de va svårt ibörjan, men sen gick de bättre och jag ramla iaf inte!
sen sprang vi tillbaka till sergel frö att vi tog fel på tiden, men de var lugnt för den började lite senare än vi trodde, så vi köpte lite godis och satte oss i den lille biosalongen som var proppfull. jätteroligt film, skrattade enhel del. när bion var slut gick vi ut och de snöade. suck.
vi gick in på br leksaker och köpte en grej och lekte med alla leksaker. sen gick vi och tog lite kort på samma ställe som vi tog kort sist, och sen sa vi hejdå, jag köpte en varm choklad och vi tog tåget hem!

hjälp mig!

jag har tittat på lite grejer från h&m som jag kanske ska köpa imorgon, men behöver eran hjälp med färgerna!








1. vita eller svarta?
2. silver eller guld?
3. guld eller silver?

dampdampdamp

jävlka cp data, varför funkar de inte att ladda upp bilder på bloggen?!
bilderna låg bara i fel format (a)


rubrik

tjo!
kom till stallet idag vid halv tolv, jag gick inte och la mig förns halv två inatt. så jag var liite trött.
har fixat och borstat på conman. kollade lite när berit red också, snygging där!
har kollat på några kurser också, i hoppningen på ponny ramlade fyra och sex av. (tror jag) hoppas de gick bra med dom iaf.
sen har jag mest bara frusit resten av dagen, hatar att de är såhär kallt!
fixade de sista och gav maten innan jag åkte hem med jessica.
imorgon ska jag in till stan med vanessa och vi ska träffa moa och viktoria. vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men jag måste iaf in på h&m, vet nästan vad jag vill ha!

du är inget mer än luft nu

idag har jag varit i stallet hela dagen, kom dit strax efter elva och åkte hem vid sex.
har kollat på hoppkursen, hängt runt med alla söta, fixat och tagit hand om conman, borstade massor efter att tobbe ridit.
nu är jag inte ensam hemma längre, skönt de!
har bara suttit här vid datan sen jag kom hem, har kollat på lite kläder och har hittat endel jag vill köpa. de ända jag inte hittar är en vit oversizetröja med tunna ränder. men får fortsätta leta..
(rubriken har inget med texten att göra)


älskar låten

kevin borg - with every bit of me, så sjukt bra! (vinnarframträdandet)


jag viiiiill ha!

stallet idag, kom dit vid halv ett. conman var inne så jag borstade lite på honom. sen gick jag ner till jessica, vi kollade lite på hoppkursen, satt i sadelkammaren länge, sen gick vi och kollade mer i stora. många som red, och josefine red banjo. finfint :)
sen borstade och fixade jag de sista till conman <3 innan vi åkte hem strax innan fem.
måste gå och duscha när jag kollat klart på datan, sen skulle jag verkligen behöva städa rummet, de är äckligt nu.
fast jag ska se på körslaget också, tycker de är roligt. haha (;

iskallt

hello
tog bussen från söderhamn till stockholm vid 9 imorse. kom till centralen vid tolv. åkte till tumba och tog bussen till stallet direkt. jag gick hela vägen ensam, precis när jag kommer fram till stallet kommer jessica, som fått skjuts. hah..
borstade och fixade till finaste conman. sjukt kallt de varit idag :O
jessicas pappa hämtade oss vid fyra(?) och då åkte vi till en kinaresturang och åt mat, jag blev väääldigt mätt!
sen körde han hem oss till migm hon sover här inatt :)

1 jan 2009

denär dagen känns helt onödig. jag vaknade vid halv två, sen dess har jag bara suttit vid datan och kollat på tv.
åt mcdonalds till middag precis, jag var inte hungrig. eftersom att jag precis innan de åt nudlar till lunch..
tänkte visa lite bilder från igår, jag tog kort på allting, konstiga bilder igentligen..

          

2008

tänkte sammanfatta lite av de hänt 2008. precis som jag såg att några andra bloggar också hade gjort, måste bara påpeka att de har varit ett helt sjukt år. både positivt och negativt.

+ alla få roliga dagar i skolan
- alla skoldagar och all skoltid jag har slösat bort på hockeykillarna
+ tjejerna i skolan, spec. jessica och olivia
+ tjejmiddag, firade jessicas och majas birthday
+/- "fest" med linn i fridhemsskolan, HAHA
- min fjortisperiod
- clinic med specialen, hade spirit. gick pinsamt dåligt.
- färgade håret brunt
+ alla ridlektioner som gått bra med spirit, nikita och banjo
- min rosa mobil gick sönder
+ majshowen på saga
- perioden när conman var jättetjurig :/
+ alla dagar i stallet med världens underbaraste sköthäst
+ alla dagar i stallet med tjejerna
+ grillkväll i slagsta med stalltjejerna
+ gamleby med skolan
- alla hästar som lämnat ridskolan för alltid
+ nybyggets ridläger, absolut! sötaste ponnyn arnie. även nya vänner!
+ skåne
+ öland
+ biltävlingar, rikitgt intressant och roligt
+ klippte lugg
+ bytte rum och målade de lila
- fick veta att love hade avlivats
- bästa bilen brann upp
+ födelsedag
+  julafton med jessica på kryssning
+ nyårsafton i söderhamn

nyårsoutfit, bättre sent än aldrig (;


RSS 2.0