31 aug

tjoho!

idag har jag såklart varit i stallet, hade med mej crita. kom dit nångång innan 12, tog in conman från gräs. han var söt och kom springades när jag ropa på honom, sen borstade jag lite på conman, sen åt jag och therese. sofi och jennifer fick vara hundvakt. sen så typ gjorde jag inte så mkt, bortstade lite till. sen släppte jag och jennifer crita i ridhuset så hon fick springa. sen kom tobbe och skulle rida. tänkte ta kort när dem hoppade, men jag misslyckades total! (a) sen åkte jag typ hem, crita är typ övertrött nu. snart är mitt rum färdigmålat. men en av väggarna ska vara en annan färg, nånting roligt och fint, nått förslag? nu måste jag plugga sp, *gäsp*. imorgon är de skola igen.. ciao


conman i hagen idag <3


30 aug

hej fågel

stallet idag, red lektion på morgonen. eftersom att anna gifter sej idag (GRATTIS!) fick vi ha ann-sofi. hon frågade om jag ville ha nikita, och jag sa bara "nej, måste jag de?". tror hon fattade att de betyde att jag inte ville ha henne. fick min älskade spirit. Vi hade hoppning och fick vara i stora. själva hoppningen (två små hinder på 40 cm ^^) gick inte så bra. de va väldigt snäva svängar och jag hängde inte riktigt med, men annars gick de bra! de va kul att rida honom igen, men kände att jag var lite osäker när vi hoppade. men jag är nöjd :) efter så borstade jag lite på conman, <3 hann inte så mycket innan inger skulle rida, och sen åkte jag typ hem. imorgon ska jag till stallet igen, åker dit nångång innan 12. conman ska hoppa på vallen vid fyra, ska titta och försöka få lite kort.
ciao


i <3 spirit, bilden från idag!


29 aug

tjo!

idag har jag varit i skolan, på morgonen gjorde jag ingenting.. satt typ i ett grupprum med jessica, jessica, olivia, markus och jesper. till lunch fick vi välja på nån äckelbiff och lasagne. lasagnen var god :) efter lunchen så typ satt jag och olivia och vänta på jessica (lärare) väldigt länge. fick lite godis av markus så länge. sen var jessica klar, så hon hjälpte mej lite med kursfrågorna. så fick dom klara. :) sen var dagen typ slut, skolan har börjat med att återsamlingen på fredagar ska vara 45 minuter lång ist, jag dör. och sen om man kommer för sent på samlingarna får man kvarsittning. shit asså! jessica och olivia tog tåget hem så jag åkte buss själv, amanda var snäll och väntade med mig tills min buss kom. hemma har jag typ tråkat, målat lite på mitt rum. men pallade inte så mkt, för de va tråkigt.
om ni vill veta nått kul så ska jag och jessica börja cykla en gång i veckan. och börja på vattengympa en gång i veckan. fett kul, hah :) asså inte såndär vanlig cykel, utan såndär som är "fast" på marken, och sen kommer de vara nån "lärare" där så gör man lite "övningar". imorgon ska jag rida, och ta hand om conman. kanske åker med till nrj, om jag pallar och om de inte regnar.
ciao

hockey

kom precis hem från ishallen, iskallt! så därför ville jag inte stanna kvar där och frysa ihjäl.
jag får nog höra hur de gick sen när jerry kommer hem sen, tror O spelade också (aa)
nu måste jag göra en läxa,

28 aug

tjo!

idag har jag varit i skolan, vi hade idrott. ute :O vi spelade fotboll och de va jättekallt. och cpfredrik va heeelt galen och tog allt på blodigt allvar så jag fick panik på grabben så jag kunde inte spela. de är hans fel om jag inte får bra betyg i dehär!
efter lunchen så fick jag typ inget gjort.. på återsamlingen skulle vi igentligen till fadder, men sen fick vi ha rosie. men de hände lite grejer i skolan så hon var tvugen att sitta i samtal. stackars oskar säger jag bara! weman fattar (a)
efter skolan har jag inte gjort nånting. ska alldeles strax gå upp till ishallen och titta på jerrys match.
ciao

förresten hade jag hela 45 besökare igår, kommentera också! :)

:'(

jag kämpar, kämpar för att hålla tårarna inne. de går inte att förklara med ord hur mycket jag saknar arnie.
många tänker att de "bara" är en ridlägerponny, men för mig är det mkt mer. en underbar ponny, som betyder allt för mig. han har blivit en del av mig, utan honom är de inte "jag". har mejlat med åsa, tänkte komma och hälsa på på höstlovet. men fick veta att han går på ridskola. och de tog hårt, för de första kommer jag inte få träffa honom, sen att han får kämpa på ridskolan, gå flera lektioner i rad. jobbiga ungar som drar i munnen. usch :'( vill att han ska vara hos staffan och åsa nu. men så är de inte, vi ses nästa år <3


jag älskar dej

27 aug

idag har jag varit i skolan, jobat med typ kurs. tråkigt.
efter åkte jag till stallet, tog hand om conman. <3 gick till vallen och kollade på jessicas lektion.
på lördag ska vi inte ha anna, gissa vem man får då. annsofie, sjävklart. jag dör. anna skulle iaf försöka fixa så vi får utdelat. vet nog vem jag får då..
är inte på humör för att skriva om de nu, läsa nästa inlägg.
ciao

s <3 'min' finfina spirit <3

26 aug

tjoho där!

skolan idag som vanligt.. och de hände inte så mkt, som vanligt. ärligt talat kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. men fick lite gjort iaf. efter skolan åkte jag till stallet. måste bara berättat att jag typ höll på att dö på vägen dit. sjukt jobbigt att gå ;b aja, borstade och fixade med conman. fick redan på att de inte skulle bli nån specialdressyr idag för att de va brist på hästar. så jag vart typ jätteirreterad. sen tänkte jag åka hem. men då skulle de bli special iaf, de hade blivit nått missförstånd som jag fattade de. Fick iaf lollipop, ibörjan gick de inte alls bra. men de gick lite bättre mot slutet. men de va kul att rida igen :) imorgon är de skola och stallet igen!

förresten kommer jag och vanessa inte åka till bygget på höstlovet och hälsa på, arnie kommer inte vara hemma då :'( saknar ponnyn massor <3
ciao!


25 aug

Tjena!

idag har jag varit i skolan, ar inte så mkt att berätta. de hände typ inget speciellt. men kursen har iaf börjat, och jag gjorde klart mitt eng steg idag också. Sen har de kommit nytt får i år att vi måste stanna kvar en gång i veckan med typ fyra andra personer för att ha PH, jag, jessica, jessica, olivia och haidar har varje måndag. Efter de åkte jag hem, där mami väntade så vi åkte till skärholmen och köpte lite kläder. har inte orkat ta några bilder ännu. men gör de nån annan dag. Sen åt vi lite kinamat, träffade jejja :) och sen åkte vi hem. Nu har jag och vanessa precis skickat mejlet till bygget :) men nu måste jag; träna sp glosor (läxa), fixa hammarbyhalsbandet och duscha. Imorgon är de skola, sen stallet och specialdressyren!
ciao

24 aug

tjoho :)

idag har jag varit i stallet, tagit hand om underbaraste conman <3 tagit massa med kort med min nya mobil, love it (a)
cooper hade stalltjänst så eftersom att jag skulle åka hem med jessica var jag kvar länge. när dom mockade och fixade borstade jag på spirit, åh underbara ponny <33 sen åkte alla hem, jag och jessica väntade länge på att hennes mamma skulle komma, medans tog vi kort på hästarna i hagen. men sen ringde jag mamma så hon komma och hämta oss. asså nu måste jag verkligen duscha, jag håller på att somna. förresten så la jag in bilder på min nya mobil från gamla, spec. på arnie, gud vad jag saknar honom :'/ <3 imorgon ska jag iaf till skolan först, sen skärholmen med mami.

spirits ponnybus <3 de gick inte att rotera bilderna, men dom är klickbara


födelsedag

nu har jessica och olivia precis gått hem. tänkte berätta lite om min dag.
den började med stallet och ridning, fick banjo och jag var superglad! :D fast vi hade markarbete, och igentligen gick de inte alls bra. men jag känner att de bara är onödigt att "sura" över de. tur att jag har världens bästa ridlärare, anna! (enligt mej) känner att de kommer bli svårt att byta grupp om jag kommer in i nån annan.. nästa gång har vi hoppning, vill nog ha nikita, eller kanske spirit. iaf, jag hann inte fixa nånting åt conman, men gosade lite med han i hagen :) sen åkte jag hem, duschade och städade klart rummet. sen kom min lilla släkt och vi åt tårta och negerbollar :) skriver vad jag fick i present här under:
mamma: hammarby tröja
andreas: 500 kr
mormor & morfar: 1000 kr
farmor & farfar: 300 kr, och ridlägret i sommras
pappa, pin & lina: mobil
jessica & olivia: armband & halsband

så nu har jag en telefon, så man kan ringa igen :) fick en sony ericsson W890i, jessica sa att de va en som som du har vanessa ;b tack till alla som kom ihåg min födelsedag <3

23 aug

idag fyller jag år :) grattis på mig själv! berättar mer om dagen sen ikväll för snart kommer släkten.

22 aug

tjo bror!

nu har jag typ massor att berätta, ska försöka skriva allt så kort som möjligt. Dagen började iaf med skola, igentligen skulle man typ plugga idag. tänkte att jag skulle göra en gammal rest i bilden. men fick inte så mkt gjort, måste verkligen skärpa mig. har ju hur mkt som helst att göra ^^ efter skolan hade jag och jessica lite tråkigt så vi åkte hem till filip. där bakade vi kladdkaka, supergod. jag och jessica kikade lite i hans garderob och hittade massa balla kläder som han inte använder.. så vi har bestämmt hans outfit på måndag. Sen gjorde vi inte så mtk mer, hans mamma var jättegullig och hans hus var jättefint! hittade mina drömbrillor hemma hos honom också (a) sen åkte vi hem, mamma hämtade oss i tumba. sen svängde vi in på "nära dej" där mamma hämtade de hon beställt i födelsedagspresent. eftersom att jag var så nyfiken så fick jag öppna den tidigare och där låg min älskade bajentröja :D tack mami! <3 asså jag fyller år imorgon (a) , sen är de första ridningen för mig. :) de blir nog en bra dag :) nu ska jag städa mitt rum, imorgon kommer släkten hit :) ciao

jessica tog lite bilder hemma hos filip idag, kan nog ladda upp dem sen.


skolstart

tjoho!

idag var de första skoldagen, trevligt att träffa alla vänner igen :) vi hade kick-off, man skulle typ gå runt till olika stationer där de va olika grejer att göra. sjävklart vann "sveriges ballast klass", höhm. :) imorgon blir de hard work work, direkt. ingen mjukstart inte.. åkte iaf till stallet efter skolan. tog hand om lille söte bäste conman <3 asså jag blir galen när jag kollar på lektioner, jag läääängtar tills på lrödag så jag kan få rida :) banjo, i dressyr tack! (a) hoppas!
nu ska jag duscha, och sen försöka sova. ciao


sista sommarlovsdagen

japp, idag har de varit sista sommarlovs dagen. tillbringades i ett underbart stall med underbara hästar och vänner!
tog hand om conman borstade och gosade med honom, han rullade sig inte idag :D duktig häst :) sen kom jessica, och då åt vi. jag hade köpt underbar lax, love it <3 sen har jag mest sprungit runt med alla sötnusar :) kunde inte rida igen för de va brist på hästar :/ men kollade på jessicas lektion, då kände jag bara för att hoppa upp på banjo hela tiden. känner verkligen för att rida honom. sen har jag dunderpussat massor på spirit, hela tiden (a) söt ponnie <3 jag kom på en sak, eftersom att jag fyller år på lördag kan jag önska mig att få rida banjo i födelsedags present, av anna (a) haha, mobbat!
nu är klockan massor, borde igentligen ligga i sängen och sova. måste duscha nuuu! efter skolan imorgon är de stall igen! ciao


igår

såg att jag hade beskösrekord igår, hela 30 besökare. de går framåt, WOOHO! (a)

19 aug

tjoho där :)

mötte vanessa i tumba vid 12, sen drog vi till stallet. Vi åt först när vi kom dit, sen borstade jag lite på en skitig häst vid namn conman <3, han hade nämligen rullat sig idag också. de börjar bli en vana för mig att då står en lerig häst där när jag kommer, han rullar sej hela tiden nu! aja, sen när jag borstat bort de värsta skulle han tydligen ut igen, skönt för honom :) så jag släppte ut honom i några timmar. medans hade jag och vanessa funny :) vi va så busiga och hoppade från höloftet i karantän. (a) tog in conman vid halv fyra och borsta de sista innan jag åkte hem! måste bara säga att spirit är en vääääldiigt söt ponny <3 jag har bestämt att åka till bygget <3 på höstlovet, måste träffa arniebanan. vanessa följer självklart med då, måste bara prata med staffan. kom bara på den iden, men de kan ju vara trevligt även om de är riktigt långt kvar :)
nu; ska jag baka kladdkaka, mums!
ciao

19 aug

nu ska jag torka håret, gå till ica och köpa nån mat, sen direkt till bussen till stallet.
möter vanessa i tumba också :) <3
ciao

18 aug

de vart visst lite ändrade planer idag, de vart inget planeringssamtal för min del. orkar inte skriva hela långa historian.. men kom iaf till stallet vid fyra. tog hand om min kära vän conman :)<3
förresten trodde jag att de va dressyr imorgon, men så var de tydligen inte.. så jag får vänta ända tills på lördag innan jag får rida. jag dör om jag får nikita! nej faktiskt inte, men vill rida spirit eller banjo. är heltaggad på dom just nu! men så blir de väl inte, nikita är väl lite rolig hon också :) ska försöka rida igen i veckan innan jag ruttnar..
imorgon är de stallet igen <3

skola & stall

nu ska jag bara "packa" min väska med lite papper som jag skulle ha med mig, och ridkläder. sen tar jag bussen till skolan, höhö..

summer 2008

Bästa sommaren på länge, har haft så kul hela tiden. Förutom att de har blivit för lite tid med alla vänner, så har den varit helt underbar. Har svårt att förstå att den är slut.. Tack till alla som gjorde min sommar till ett minne för livet:

Nybyggets ridläger, med vanessa, moa, viktoria, alicia och såklart världens bästa ponny arnie <3
Skåne med farmor, farfar och lina. :)
Öland med pappa, pin och lina :)
Skellefteå på biltävling, med hela teamet :)
alla dagar i söderhamn ;b
Sundsvall på biltävlingar, med hela teamet :)
och alla dagar med conman, och alla andra söta hestar :) <3


18 aug, a <3

Tjoho där!

nu är jag hemma efter en helg i sundsvall. har inte kunnat blogga iaf. Trådlösa internet var sjukt segt. Vi gick upp vid 5-6 och kom hem vid 11, halv 12 varje dag. men jag var ändå inte speciellt trött. Jag har iaf haft de superkul på biltävlingarna. Orkar inte gå in på detljer men S vann sin klass igen, precis som i skellefteå :)
Ska igentligen på planeringssamtal i skolan med mamma idag. Mamma kan inte komma så jessica (min lärare) ringer mig och frågar om jag kunde komma själv. Shit, vad läskigt att gå till skolan helt själv :O de är ju typ inga av mina lovely vänner där heller, tur att man inte har en äckelpedofil lärare! Ska iaf vara i skolan halv fyra, efter ska jag till stallet. Skickade sms till inger, och hon sa att conman saknade mig. hah :) <3
ciao

<3

måste bara skriva ett inlägg till mina fyrbenta kära vänner, för att dom är helt underbara. kan inte tänka mej ett liv utan er!
och de är inte vilka hästar som helst. de är dom som betyder allra mest för mej, och kommer alltid stå närmast hjärtat.
Conman, Spirit, Arnie, Ivanhoe och Nikita <3
Leia, Jumjum, Dante, Loverboy, Banjo och Hotspot <3


14 aug, godnatt!

tjoho där!

ligger i sängen med datan, ska snart sova. ska upp typ kvart över 6, vi åker mot sundsvall vid 7. de kan nog vara bra att jag måste gå upp så tidigt hela helgen för att vänja mej med tiderna nu när skolan börjar.
men iaf, idag har jag inte gjort så mkt. som många andra dagar.. va och köpte färg. vanlij, hette den. typ nästan vit.. sen ska jag måla men nån mer färg också. kanske en hel vägg i en annan färg, som jag har nu. eller bara lite krumelurer. vi får se!
förresten kan jag nog blogga under dagen nu i helgen eftersom att datan är med för uppdatering på hemsidan..
ciao

14 aug, godmorgon

tjoho :)

nu ska jag fixa i ordning mej, sen ska jag och mamma åka och kolla på färg till rummet. vill verkligen!
imorron bär de av till sundsvall :D vi åker tidig morgon och kommer hem sen kväll. kanske kan blogga på kvällen om jag orkar. men jag lär väl vara helt slut..
ciao

13 aug

tjoho!

idag har jag varit i stallet igen, conman hade rullat sej rejält! så borstade på honom massor, skithäst :) han va iaf supermys hela tiden. hästen är underbar <3 annars hängde jag mest runt med jessica, and alla andra.
tango blev dålig igen och åkte till veterinären. hoppas han blir bra! jag och jessica stog och gosade lite med hot spot i sjukhagen, har aldrig tänkt på hur otroligt söt han är igentligen. om han inte vore så ovårdad är han en jättefin ponny! nu är jag i söderhamn igen iaf, ;b
Jag och jerry ska byta rum nångång, men jag har typ jättetaggad (a) ska fixa de fint nu, kasta massa grejer. Jag har så otroligt mkt grejer. Måste måla om jerrys rum då, han har typ blått. och nejtack de vill inte jag ha!
ciao

<3 <3 <3
jag och conman,            hotspot,           conman sötnus <3

12 aug

tjoho där!

hämtade upp jessica vid 12-1 så drog vi till stallet. conman var spårlöst borta när jag kom, nej men han och berit va ute i skogen :) conman har varit superbäst idag! jättesnäll hela tiden, så mysig. helt underbart! de började bli lite jobbigt att borsta på honom när han va så tjurig förut. hoppas de fortsätter så här bra, för nu va de riktigt kul :)<3
men imorgon händer sorliga och tråkiga grejer i stallet, finns här för er kelly och jennifer <3
ciao


11 aug

tjoho där!

idag har jag inte gjort så mycket, igentligen igenting..
alla ligger och sover, men jag är inte ett dugg trött! om jag lägger mig och sängen nu blir de bara varmt så ligger jag bara åh vrider och vänder på mig. då somnar jag aldrig.
imorgon åker vi från söderhamn vid 10, när vi kommer till stockholm hämtar vi upp jessica sen drar vi till stallet :) love it <3 nån mer som ska dit? :)
ciao

vovve <3
jag och crita, <3

i <3 sommarlov

åker hem från söderhamn imorgon så jag kommer komma till stallet på tisdag och onsdag :) underbart!
fredag-söndag är jag i sundsvall på dragracing. dock kommer vi sova i söderhamn varje natt för att de är fult i trailern.
på lördag är de första ridningen, men den missar jag. har avbokat, och anna är inte heller där, så.
på måndag börjar skolan, typ. ska bara ha planneringssamtal typ 14:30 (?) sen är jag ledig tisdag och onsdag, så då blire stallet såklart :) på den tisdagen är de terminens första dressyrspecial. sen på den torsdagen är de "riktigt" skoldag, då får jag äntligen träffa alla underbara vänner som jag inte sett på hela sommaren, miss <3 då börjar de "riktiga" livet igen, jag dör! vad jobbigt.. men nu ska vi inte prata om de, nu ska jag njuta av sista veckan på sommarlovet (sorligt nog).

jobbigt!

just nu står jag framför ett svårt beslut, gah!

länk

vill du ha din blogg länkad? har redan länkar några, men de finns alltid plats för din också (;

13 dagar

tjolahopp!
är fortfarande i söderhamn, och jag har inte gjort så mycket idag.
ska iaf iväg och kolla när oskar spelar fotboll snart, i think!
om 13 dagar fyller jag hela 14 år, ballt..
nu; ska jag dricka ett glas juice och äta negerbollar, uups!

arnie <3
hjärtat, allt! saknar verkligen </3

.

nu ska jag sova lite, imorgon åker vi hem till stockholm igen. nåja, de är ju faktiskt söndag redan. så idag kan man säga! på måndag åker vi på kryssning. och på söndag ska jag få träffa älskade häst också! :)
vad ska ni göra i veckan?
godnatt!

RSS 2.0