fresh

idag har jag storstädat hela mitt rum riktigt ordentligt, fyfan vad skitigt och äckligt de var. de har tagit flera timmar att göra men nu är det äntligen klart.

i'm happy!

.

answer!
yeees!


nothing

fyfan vilken m.värk jag hade imorse, har aldrig kännt sådär förut. höll på att svimma när jag duschade och sen började jag skaka.
som ni märker är de dålig uppdatering och jag har inte så mycket att säga, det är bara för att det inte händer så mycket.

/fina fisken

LARS WINNERBÄCK - KOM ÄNGLAR
den vackraste stunden i livet var den när du kom

ica maxi


28

hemma igen. vi har väl inte gjort något speciellt i husvagnen, typ ätit god mat! skönt att komma iväg lite iaf.
men nu kommer jag ha sådär tråkigt i tre dagar igen. på torsdag åker jag till farmor och farfar.

nyköping

snart åker jag och mamma till mormor och morfar i deras husvagn. vi sover över en natt så det blir mer uppdatering imorgon.
jag älskar solen


ison & fille - jag skrattar idag

fyfan vad jag äter, igår kina. idag massa glass, nyss hemmagjorda thaivårrullar made by mig. ska snart äta macka med skagenröra och underbara lax. fettobarn.

naevus


26 juni

vi håller på att få nya luckor i köket. mannen har varit här sen sju och fixat men ändå är han inte klar. jag har inte ätit frukost än ju.. fast nu började han dammsuga, de borde betyda att han börjar bli färdig.
skriver mer sen!


.

rip michael jackson

snart tystnar musiken, vi kan gå långsamt genom stan

mycket händelserik dag måste jag bara börja med att påpeka. jag har solat.. och varit på kinaresturang med mami. hon har köpt en bättre digetalkamera än vad vi har nu, så om jag har tråkigt imorgon kan ni kanske få se bilder. dock har det inget minneskort ännu.
det var allt för mig tack o hej!


.

vad det ska vara svårt då..


tråkigt

idag har jag varit på mammas jobb hela dagen. gick till vattnet så crita fick bada, hon har aldrig varit såhär galen i vatten som hon är nu! fast hon råkade doppa huvudet så hon har fått vatten i öronen, inte bra..
resten av dagen har jag bara solat och sovit. fyfan vad tråkigt man kan ha. blev iaf bara röd och ínte brun.

grym, lyssna!


hej sommar

hej alla.
idag var de första dagen som jag sov ut ordentligt sen sommarlovet började, och skönt vare. fast igentligen gillar jag inte att sova för länge, känns som att man har sovit bort hela dagen då.
aja, gick iaf en promenad med crita i en timme. vi gick förbi mölle så hon fick bada, she's love it! de var skönt att komma ut och röra på sig nu när de är så härligt väder, annars hade jag bara suttit här inne vid datan. som jag säkert kommer göra resten av dagen. även fast de är skönt att ha sommarlov blir de ibland långtråkigt, iaf för mig som inte har nånting att göra nu..
nu ska jag iaf göra ett steg i svenska, tyvärr måste man plugga på loven om man inte gör de i skolan.. haha nä, men jag behöver plugga för att jag inte ska ha lika mycket att göra sen när vi börjar igen.
förresten ska jag nog prata med pappa om jag kan få jobba hos honom så man kan tjäna lite pengar. det behöver jag!
och för er som undrar så måste jag köpa nya ballerinaskor, har ett par så är jättefina. men så fort jag använder dom för jag amazingsår och blåsor, trots att jag använder big plåster.
oj vilket rörigt inlägg, see you later.


<3 bygget

nu kommer lite mer bilder från bygget.
 fråga om du vill veta vem/vad det är på bilden. ta inga bilder utan att fråga om lov.

måndag

tjena. åkte till stallet vid tio borstade och fixade innan conman åkte till berit och sina tjejer i uddevalla vid elva.
inger skulle höra av sig när dom kom fram. kommer sakna pollen massa men han har de nog bättre på bete så han kan äta sig ännu tjockare! fast nu när han har åkt kommer jag inte ha nånting att göra och sitter inne typ varje dag. ska försöka komma iväg till farmor och farfar nångång iaf..
nu är jag på mammas jobb, ska vara här till fyra. ikväll får ni äntligen se bilder! :)


kort

idag har jag bara varit i stallet och tagit hand om en skitig häst, imorgon åker han.
punkt slut


pic's

ni kan få se vikkans bilder tills jag har fått dom andra av vanessa (;

       

lördag

imorse missade jag bussen precis, så jag fick sitta och vänta på den i en halvtimme. kom iaf fram till stallet nångång efter elva. då mockade jag till conman och tog in honom från hagen. sen har jag bortsat och fixat till honom. helt otroligt att han kan bli så skitig när man är borta i en vecka.. conman gillade inte att aktai och riella åkte, han har stått och gnäggat efter dem hela tiden. åkte hem med min granne vid fyra.
har precis ätit och har nu jättetråkigt. helt dött här hemma..

sommarens höjdpunkt är slut

nu är man hemma igen efter en helt underbar vecka på nybygget. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men kan ju berätta vad vi har gjort idag.
vi samlades som vanligt på morgonen, staffan berättade en grej som jag ska fundera på riktigt ordentligt. sen tränade vi på kadriljen som skulle vara som avslutning. jag och arnie red i täten med moa och iddy. de gick superbra på både träningen och uppvisningen, fina arnie <3
sen fick vi diplom och vi ställde in hästarna och borsta av dom. vi packade de sista, sa hejdå till alla underbara människor och sen åkte vi hem. det är helt otroligt vad det är jobbigt att lämna allt sådär utan att gråta floder.
vill säga tack till staffan och åsa, ledarna elsa, emma och malin, alla tjejer + bob och sist men inte minst min fina arnie. jag älskar er och kommer sakna er otroligt mycket.
förresten är de ju midsommar, men jag ska inte "fira" det, är inte på humör.
nu ska jag torka tårarna och äta mat. vi hörs kanske sen.
bilder kommer, men de kan ta tid eftersom att alla bilder är tagna med vanessas kamera och hon åker bort direkt och kommer hem nångång nästa vecka tror jag. om de kommer upp några fler från idag på byggets hemsida kan jag lägga ut dom här.

sista natten

hejdär!
somvanligt har de varit en super dag. på morgonen hoppade jag faktiskt bana. de gick vääldigt fort, men de gick väldigt bra också. innan och lite efter lunch var de ryckttävling och prestentation av sin häst. andra passet red vi barbacka, de var jättekul!
efter middagen spelade vi upp våra pjäser, min grupp hade den stora stygga vargen och dom tre små grisarna, jag gjorde rollen som hus. direkt efter var de prisutdelning, jag vann rycktävlingen och min grupp vann somsagt fem kampen. sen lekte vi en lek som heter hubbabubba, så jävla kul lek!
på kvällen var de spökhistorier, lyssnade lite ibörjan men gick senare eftersom att jag har hört dem tidigare och sen visste jag vem som skulle komma fram där helt plötsligt, gick och körde några lekar med några andra, haha.
idag (de är ju fredag nu ;b) åker vi hem, fyfan vad de ska bli tråkligt, har haft de så jävla underbart. och kommer sakna allt så jävla mycket. men nu ska jag inte tänkta på sånt.. måste sova nu. skriver när jag kommer hem imorgon. puss


svennebanan

tjaba. har haft en riktigt bra dag. på morgonen hade vi dressyr, arnie var trött och ville inte riktigt ibörjan. men gav efter mot slutet. på em hade vi bruksridning, de gick mycket bättre än förra gången. red på 2:48 men hade ett fel.
sen har vi haft fem kamp, vi förlora ena grenen. men om man lägger ihop alla grenar tillsammans betyder de att vi har vunnit hela fem kampen och får pris på fredag (;
och nu på kvällen har allt spårat ut endel, har haft så jävla kul och har nog inte skrittat så mycket på länge. men sen var vi tvungna att gå och lägga oss. imorgon har vi stalltjänst igen. de låter som att vi har de varje dag, men idag var vi på stalltjänst för att vi gick och kolla på fölen på våran som skulle varit o förrgår, understand?
aja, vi hörs imorgon. kissies


tisdag

tjobre.
idag har varit en härlig dag. första passet red vi ut en sväng i skogen, rätt mysigt eftersom att de har varit så fint väder idag. andra passet hoppade vi, taggad och stark ponny men jättekul att han har utvecklats så mycket! alldeles lagom höjd för mig också!
efter middagen gick vi till rosie, hennes föl och cacharels föl gullspira. gullspira är otroligt fin, och de var jättekul att se det andra fölet springa runt och busa.
sist men inte minst hade vi 24 karat, en jätterolig lagtävling som staffan kommit själv, mitt och moas lag vann!
måste bara påpeka att dehär jag skriver inte är allt som händer under dagen, vi äter hela tiden (känns de som), borstar och fixar med hästarna, hoppar studsmatta och massa annat funny. nåra har badat idag också, det var iskallt vatten i poolen ;o
nu måste vi typ sova, har stalltjänst imorgon.


hej bajs

hej alla glada.
de är toppen här nere, har ridit dressyr hela dagen och de har gått jättebra, lite mer häst att rida på nu när han lungnat ner sig lite. sen har jag och arnie testat att hoppat vattengraven för första gången, han tyckte de var jättekul! arnie har fått stå inne varje natt för att han är snorig och hostar endel, inte bra.
sen har vanessa badat i gödselstacken, den var typ en meter djup med bajs och vatten och där sjönk hon ner. de var väldigt kul, iaf för mig. haha
på kvällen hade vi 5-kamp, självklart vann mitt lag (;

vi är framme!

äntligen är vi tillbaka till världensw härligaste plats. när vi kom hit sprang jag direkt till arnie, började gråta då. sötnosen! kul att att staffan och åsa kommer ihåg oss också. somsagt, staffan tyckte att jag passade bra på arnie och frågade om jag ville ha honom igen. självklart ville jag de! så jag fick min älskade ponnie :D:D vi har ridit ett pass idag, arnie har blivit mycket lungare och stadigare, jättekul! nu sitter jag och vanessa i våran stuga tsm med viktoria, alicia och moa. vi ska snart sova.
idag hade conman var duktig, han gillade inte vädret och att bli blöt om fötterna. vart ingen placering men fick 61 p, bäst i mina ögon.
skriver mer imorgon kväll, puss.

NYBYGGETS RIDLÄGER!

idag gäller det, idag vid tolv åker vi! fyfan vad de ska bli kul. vad härligt och komma tillbaka dit igen, de var ju ett helt år sedan sist. kul att träffa tjejerna igen, och kul att träffa underbara arnie och såklart staffan.
packade till ett inatt och jag har en känsla av att jag inte får plats med allt, jag fattar inte varför de är så svårt att packa lite?
somsagt ska jag försöka få ner datan, hur de nu ska gå..? men de beteyder ju uppdatering varje dag, blir nog på kvällen när vi ska sova tror jag.
jag har blivit sjuk också. lite jobbigt men jag hade inte tänkt att skita i bygget för de (;
håller tummarna för conman också, som förmodligen redan har tävlat. uppdaterar mer om de ikväll, tror jag. hejdå bästa människor.


i <3 best hest

hejsan. kom till stallet vid halv tio. borstade lite snabbt på conman innan berit skulle sitta upp och rida ner  till vallen. han reagerade inte så mycket på allt som hände runt omkring. han var iaf duktig, sen är de alltid smågrejer som kan bli bättre! dom kom iaf tre på 68 p, jättekul att dom vart placerade! finaste häst. efter fixade jag massa till honom innan jag sa hejdå och åkte hem vid fyra. fick en känsla att jag inte kommer se honom på länge även fast de bara är en vecka, bästa <3
åkte direkt till mormor och morfar och hade litet släktkalas för mormor som fyller år, på måndag. alltid trevligt. :)
nu ska jag packa tills imorgon, jag har inte änns börjat. känns helt overkligt att vi åker imorgon, men jag hinner nog blogga innan jag åker. och sen kommer jag ha datan med mig = uppdatering.
hörs imorgon, puss

forts fredag

åkte somsagt till stallet vid halv fyra. conman hade blivit riden på vallen och var helt lerig. så han fick bada! fixade massa annat till imorgon också.
vid sju skulle ponnysarna släppas på bete, jag och jessica gick föra alla så at vi skulle kunna fota där uppe där dom brukar springa. gräset gick över knäna och vi vart helt blöta, och ponnysarna var jättetråkiga och ställde sig och beta direkt, måste bara påpeka att banjo är bäst.. sen gick vi till hästarna, dom var lite roligare. vi fick skjuts typ hela vägen hem av angelika sen.
imorgon får vi hålla tummarna för att de ska gå bra för conman, tror att han kommer bli väääldigt spänd när hemmaplanen ser helt annorlunda ut med massa transporter och hästar. hoppas de blir bättre väder, inte okej med regn och all lera som de är nu..


jagharsommarlovjagharsommarlov

hej. vi samlades som vanlig i klassrummet idag och min lärare pratade lite. sen gick vi till fotbollsplanen där avslutningen skulle va. de var några om sjöng, mimmi var jätteduktig! sen pratade rektorn och de delades ut massa premier, david fick pris för att han gått upp mest steg, duktig grabb (; sen fick vi våra betyg, är inte helt nöjd. men nästa termin då gäller de verkligen! sa hejdå till johnny, de var jättehemskt. sen åkte vi hem. bilder kommer, ni är bäst tjejer <3
och sist men inte minst; de är sommaaarlooov!
ska till stallet sen ikväll och fixa lite inför imorgon, de blir nog verkligen ingen sovmorgon imorgon. sen ska jag kolla när hästarna och ponnysarna släpps på bete :)
måste igentligen packa inför bygget idag, orkar inte nu så de får bli inatt. kommer inte hinna de imorgon för jag kommer vara upptagen med annat och på söndag åker vi ju.
långt inlägg (; hejdå.

11 juni

hejsan. skolan idag var tråkig, vi var på moderna museet. och de var inte kul på nått sätt, fick se några vääldigt äckliga bilder..
åkte till stallet med jessica efter. satt ute och bara pratade massa innan jag borstade lite på conman. sen var de dags att rida. banjo gick inte med, ville verkligen ha lilla snuffe sista gången. men fick bönan, först red vi till torpet och han var jobbig. sen bytte jag med jejja så jag fick sheila och jag och jessica red iväg. hade typ tempo. och de var skitkul, de gick så jäävla snabbt! vi red snabbast på tiden 6:15.
fixa lite till conman innan vi åkte hem.
och imorgon är de skolavslutning, fyfan vad härligt! men den bästa johnny ska sluta, kommer bli hemskt att säga bye till honom. åh.. har endel saker som jag måste fixa till imorgon nu, håll tummarna för att vädret blir bra.

hemma

tjo. var inte i skolan idag, ist låg jag hemma och sov hela fm. riktigt skönt, de behövde jag verkligen (;
åkte till stallet vid typ ett. har tagit hand om conman hela dagen, mysig hest.. åkte hem vid sju.
nu är de bara fyra dagar kvar tills bygget, snacka om att man längtar!

special

tjaba. missade bussen idag igen. i skolan hade vi städ och utvärdering, sen lekte dom lekar som jag inte var med på. jess och oli var inte där, och min klass är så tråkig och töntig, bara pinsam. efter lunch var de fotboll mellan niorna och lärarna. kollade inte, gjorde massa annat.
åkte till stallet med jessica efter skolan. tog hand om conman som precis hade blivit riden, svettig polle. red araben på specialen, nervig ponnie där, lite konstig men den är ju ny. fin vissa stunder i traven iaf! sen var de terminens sista special.
nu kom mamma hem = maaaat! bye

.


måndag

jag fattar inte vad som har hänt mig, har försovit mig eller missat bussen nästan varje dag på senaste tiden. idag missade jag bussen. på fm i skolan gjorde vi ingenting. sen åt vi lunch och efter de gick vi till tumba och tog tåget in mot stan. vi skulle ha tipspromenad. och ja, dålig på kartan är de säkert att våran skola är. för ingen hittade speciellt bra. vi gick runt där som dumma turister. efter att hittat några stationer gav vi upp och skulle hitta tillbaka till lärarna där vi skulle samlas igen, men dit hittade vi inte heller. så vi sket i allt och jag tog tåget hem med the grabbs.
här hemma råkade jag somna när jag kollade på tv, fyfan vad jag är trött nu.
nyss lyssnade jag på big brother låten mediahora, är de nån mer som kommer ihåg den? får upp massa minnen när jag hör den. den sjöngs i bbhuset 2000, tänkt att jag var 6 år då, och kollade på bb :o haha. de är ett program som verkligen borde komma tillbaka!


nybygget om en vecka

tjenare. fyfan vilken natt de var i fredags, haha. gick och la mig klockan tre.
igår var jag i stallet och tog hand om conman hela dagen och sen sov jessica över här.
idag har jag också varit i stallet och tagit hand om conman, de är inte hänt något mer speciellt.

om prick en vecka är jag på bygget, :D:D:D vilken härlig känsla, kommer bli så kul att komma tillbaka igen. absolut sommarens höjdpunkt!

jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt

en vecka kvar tills jag har skolavslutning och sommarlovet börjar, helt sjukt! men fyfan vad skönt de ska bli! de ska firas med winnerbäck, helt underbart. here.


nu; kladdkaka

fredag

hej. var i skolan en stund, men hade inget att göra så jag jessica och olivia åkte till södertälje efter lunch, dom tittade på lite grejer. sen åkte vi hem till jessica, och vi följde med henne till tandhygienisten. sen gick vi hem till mig. och nu har dom precis gått hem, och nu ska jag äta.
kissies

Jag har seglat på ett stormande hav och tro mig, jag har velat stävja vinden

imorse försov jag mig väääldigt länge, men skönt vare (; i skolan gjorde jag ingenting.
åkte till stallet med jessica och gick hela vägen i det vackra vädret..
tog hand om conman och red falken på lektion, vi hade hoppning. och ja, jag hoppade nått språng. sen stog jag stilla och kollade på alla andra, men de var kul (; bästa banjo var så duktigt, jättekul och se honom hoppa så bra!
nu vill jag ha kladdkakssmet, men jag orkar inte..

wednesday

hej. idag har jag varit i skolan, redovisade engelskan och gjorde so provet igen, men provet gick dåligt och sen fixade jag en rest. nu har jag absolut ingenting att göra i skolan, så då kan man bara lata sig och ha kul (;
åkte till stallet med jessica efter skolan. satt och pratade länge innan jag orkade göra nånting till corri, så de blev en snabbbortsning.
nu ska jag äta kiwi

min kära vän kungen

jamen tjeeenare.
skolan idag har varit bra, ha inte fått/ haft så mycket att göra. jag och jessica, eller mest jessica hade kul med jespers tigerbalsam. fick hela skolan att gråta (näästan iaf). sen gick vi lite tidigare, fick skjuts av tompa till tumba på moppen, snäll grabb där!
följde med jessica till tandläkaren, och sen såg vi kungen och drottningen genom fönstret!! ingen kommer tro mig, men dom har varit på besök i salem och helt seriöst såg vi dom(jessica har bildbevis), riktigt ballt ju ;o
sen åkte jag till skärholmen en stund med mamma och kollade lite, hittade bara ett helt vanligt linne och en tubtop, aja, nu ska jag äta..

måndag

skolan idag har varit bra, har inte haft så mycket att göra men har jobbat med teknik och lämnat in en gammal kursgrej.
sen åkte jag och jessica till stallet. där var det brännboll och grillning (även vattenballonger!) som vi var med på.
efter de tog jag hand om bästa conman och lekte med myggen... åkte hem vid nio.
nu har jag precis ätit och ska duscha. imorgon ska jag försöka att inte försova mig och vara lite snabbare så jag inte missar bussen som jag lyckades med idag.
hugs

RSS 2.0